Strumyk Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Witam. W najbliższym czasie wybieram się na imprezę przebieraną, szkoda mi wydawać 100-150zł na przebranie jednej nocy, gdyż za rok już i tak nie poszedł bym w tym samym ;p Może ktoś na forum ma jakieś przebranie, maskę etc? Pożyczył bym chętnie za jakąś flaszkę czy coś ? 0 Cytuj Dobry motocyklista to nie ten, który lśni w pięknej skórze, nie ten, który odkręca gaz do końca, a ten który zna wartość swego życia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabioka Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Nie macie tam w Łodzi wypożyczalni strojów jakiejś? Zawsze to lepsze niż wydać na nówkę 0 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 (edytowane) Strumyk przebież się za Jezioro.. Edytowane 17 Października 2013 przez Scyzer (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Za motocykliste się przebierz 2 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Za motocykliste się przebierz oooo w sam raz na Halloween 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonia Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Jak chcesz pożyczę Ci sexi kieckę ??? może za tranzystorka się przebierz będzie ciekawie wspólna toaleta z laskami jakieś pudrowanie noska sikanie na siedząco podarte rajstopy buty na szpilkach zawsze jakieś doświadczenie a i strój orginalny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 1 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gixer600 Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 ja proponuje przebrać się za naturyste, tanio i z klasą, hehe... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 jak coś to ja mam wampirze zęby Jak chcesz pożyczę Ci sexi kieckę ??? może za tranzystorka się przebierz będzie ciekawie wspólna toaleta z laskami jakieś pudrowanie noska sikanie na siedząco podarte rajstopy buty na szpilkach zawsze jakieś doświadczenie a i strój orginalny to jakaś sugestia co do soboty? 1 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 18 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 ja proponuje przebrać się za naturyste, tanio i z klasą, hehe...to pedofil będzie jak z klasą 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strumyk Opublikowano 18 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 (edytowane) Jak chcesz pożyczę Ci sexi kieckę ??? może za tranzystorka się przebierz będzie ciekawie wspólna toaleta z laskami jakieś pudrowanie noska sikanie na siedząco podarte rajstopy buty na szpilkach zawsze jakieś doświadczenie a i strój orginalny Mogło by być Ciekawie aczkolwiek nie dzięki ;D Za motocyklistę, myślałem o tym ale nie przejdzie ;p Z góry mi zabronili ;p Edytowane 19 Października 2013 przez Suchy-wolk (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Dobry motocyklista to nie ten, który lśni w pięknej skórze, nie ten, który odkręca gaz do końca, a ten który zna wartość swego życia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turboldz Opublikowano 18 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 A Wy sobie jak zwykle jaja robicie ja mogę powiedzieć że w Łodzi na 100% jest wypożyczalnia ale nie jestem pewny gdzie ( wydaje mi się że na placu dąbrowskiego) kumpel pożyczył tam kiedyś szaty księdza ale była zabawa po szkole jak z kumplem odwoziliśmy autobusem pijanego księdza do parafii 1 Cytuj www.szpiegowskie.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszVV Opublikowano 19 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 (edytowane) A Wy sobie jak zwykle jaja robicie ja mogę powiedzieć że w Łodzi na 100% jest wypożyczalnia ale nie jestem pewny gdzie ( wydaje mi się że na placu dąbrowskiego) kumpel pożyczył tam kiedyś szaty księdza ale była zabawa po szkole jak z kumplem odwoziliśmy autobusem pijanego księdza do parafii Jest na placu Dąbrowskiego wypożyczalnia- nazywa się Teatr Wielki. Serio- w teatrze można wypożyczyć oraz kupić stroje. Kupno- organizują wyprzedaże jakoś raz w roku, trza zerknąć na ich stronę. A wypożyczają i owszem- ale kaucję liczą srogą. Wypożyczalnia z niższej półki niż stroje teatralne jest na rogu Przybyszewskiego/ Przędzalniana- w tym dużym blaszaku, na piętrze. <cool story> Swego czasu obleciałem oba przybytki i satysfakcjonującego stroju nie znalazłem. Zwizytowałem "odzieże używane"- bez problemu znalazłem fioletowy, długi płaszcz i żółtą kamizelę, make up twarzy zapewnił sklep dla plastyków- na Wigury, między Sienkiewicza a Piotrkowską. Mają farbki dla mimów. Koszt ok. 50 zł, a w lumpexach te ciuchy jakieś grosze. Byłem za***istym Jokerem. Chociaż kamizel powinien być zielony. </cool story> Edytowane 19 Października 2013 przez TomaszVV (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
invidia Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 może coś takiego? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi