Strumyk Posted October 17, 2013 Report Share Posted October 17, 2013 Witam. W najbliższym czasie wybieram się na imprezę przebieraną, szkoda mi wydawać 100-150zł na przebranie jednej nocy, gdyż za rok już i tak nie poszedł bym w tym samym ;p Może ktoś na forum ma jakieś przebranie, maskę etc? Pożyczył bym chętnie za jakąś flaszkę czy coś ? 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabioka Posted October 17, 2013 Report Share Posted October 17, 2013 Nie macie tam w Łodzi wypożyczalni strojów jakiejś? Zawsze to lepsze niż wydać na nówkę 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scyzer Posted October 17, 2013 Report Share Posted October 17, 2013 (edited) Strumyk przebież się za Jezioro.. Edited October 17, 2013 by Scyzer (see edit history) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaRoD Posted October 17, 2013 Report Share Posted October 17, 2013 Za motocykliste się przebierz 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thebestof78 Posted October 17, 2013 Report Share Posted October 17, 2013 Za motocykliste się przebierz oooo w sam raz na Halloween 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gonia Posted October 17, 2013 Report Share Posted October 17, 2013 Jak chcesz pożyczę Ci sexi kieckę ??? może za tranzystorka się przebierz będzie ciekawie wspólna toaleta z laskami jakieś pudrowanie noska sikanie na siedząco podarte rajstopy buty na szpilkach zawsze jakieś doświadczenie a i strój orginalny 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaRoD Posted October 17, 2013 Report Share Posted October 17, 2013 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gixer600 Posted October 17, 2013 Report Share Posted October 17, 2013 ja proponuje przebrać się za naturyste, tanio i z klasą, hehe... 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thebestof78 Posted October 17, 2013 Report Share Posted October 17, 2013 jak coś to ja mam wampirze zęby Jak chcesz pożyczę Ci sexi kieckę ??? może za tranzystorka się przebierz będzie ciekawie wspólna toaleta z laskami jakieś pudrowanie noska sikanie na siedząco podarte rajstopy buty na szpilkach zawsze jakieś doświadczenie a i strój orginalny to jakaś sugestia co do soboty? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pafcio Posted October 18, 2013 Report Share Posted October 18, 2013 ja proponuje przebrać się za naturyste, tanio i z klasą, hehe...to pedofil będzie jak z klasą 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strumyk Posted October 18, 2013 Author Report Share Posted October 18, 2013 (edited) Jak chcesz pożyczę Ci sexi kieckę ??? może za tranzystorka się przebierz będzie ciekawie wspólna toaleta z laskami jakieś pudrowanie noska sikanie na siedząco podarte rajstopy buty na szpilkach zawsze jakieś doświadczenie a i strój orginalny Mogło by być Ciekawie aczkolwiek nie dzięki ;D Za motocyklistę, myślałem o tym ale nie przejdzie ;p Z góry mi zabronili ;p Edited October 19, 2013 by Suchy-wolk (see edit history) 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turboldz Posted October 18, 2013 Report Share Posted October 18, 2013 A Wy sobie jak zwykle jaja robicie ja mogę powiedzieć że w Łodzi na 100% jest wypożyczalnia ale nie jestem pewny gdzie ( wydaje mi się że na placu dąbrowskiego) kumpel pożyczył tam kiedyś szaty księdza ale była zabawa po szkole jak z kumplem odwoziliśmy autobusem pijanego księdza do parafii 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomaszVV Posted October 19, 2013 Report Share Posted October 19, 2013 (edited) A Wy sobie jak zwykle jaja robicie ja mogę powiedzieć że w Łodzi na 100% jest wypożyczalnia ale nie jestem pewny gdzie ( wydaje mi się że na placu dąbrowskiego) kumpel pożyczył tam kiedyś szaty księdza ale była zabawa po szkole jak z kumplem odwoziliśmy autobusem pijanego księdza do parafii Jest na placu Dąbrowskiego wypożyczalnia- nazywa się Teatr Wielki. Serio- w teatrze można wypożyczyć oraz kupić stroje. Kupno- organizują wyprzedaże jakoś raz w roku, trza zerknąć na ich stronę. A wypożyczają i owszem- ale kaucję liczą srogą. Wypożyczalnia z niższej półki niż stroje teatralne jest na rogu Przybyszewskiego/ Przędzalniana- w tym dużym blaszaku, na piętrze. <cool story> Swego czasu obleciałem oba przybytki i satysfakcjonującego stroju nie znalazłem. Zwizytowałem "odzieże używane"- bez problemu znalazłem fioletowy, długi płaszcz i żółtą kamizelę, make up twarzy zapewnił sklep dla plastyków- na Wigury, między Sienkiewicza a Piotrkowską. Mają farbki dla mimów. Koszt ok. 50 zł, a w lumpexach te ciuchy jakieś grosze. Byłem za***istym Jokerem. Chociaż kamizel powinien być zielony. </cool story> Edited October 19, 2013 by TomaszVV (see edit history) 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
invidia Posted November 13, 2013 Report Share Posted November 13, 2013 może coś takiego? 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts