kosmaty Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 siema, z racji tego że po małym szlifie chcę obkleić swoje moto to proszę was o pomoc co wybrać, czy większość białego matu z czarnymi dodatkami czy odwrotnie, jedno i drugie mi się podoba dla tego nie potrafię sam zdecydować, większość widział mojego poprzedniego gsxf-a w carbonie więc wiecie co i jak to mniej więcej wygląda 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 white power 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 (edytowane) W różnorodności potęga..teraz biały! Edytowane 15 Października 2013 przez Scyzer (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 myslę że większość białego czarne dodatki i będzie za***iście wyglądało 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 zgadzam się z przedmówcami gdzie będziesz obklejał? czy sam to robisz? 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Moim zdaniem powrót do oryginału, bez takiego cudowania. Plastiku w swoim malowaniu pewnie trochę poszukasz (ale po co jest zima), a obklejanie po kosztach i tak pewnie będzie droższe, a efekt z bliska będzie gorszy. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 (edytowane) Biała perła !!! Koper: Ale jaka satysfakcja Edytowane 15 Października 2013 przez Bulba (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 1 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Bulba Opublikowano 15 Października 2013 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 (edytowane) Edytowane 15 Października 2013 przez Bulba (wyświetl historię edycji) 5 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 15 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 (edytowane) gdzie będziesz obklejał? czy sam to robisz? poprzedni mi w miare wyszedł wiec grzechem by było gdybym sam tego nie zrobił Koper uwierz mi że bedzie ładnie za odmalowanie czachy i boku zapłace z 500zł a folia wyniesie mnie max 150 i pare dni roboty Poza tym chciałbym coś innego, żeby rzucał się w oczy i zdaleka bylo widać że kosmaty jedzie , gsxf-a sprzedałem w 3 dni tylko dla tego że był inny z pośród prawie 100 na allegro Może przód i boki białe a ogon i pług czarny carbon Edytowane 15 Października 2013 przez kosmaty (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 może folia a'la kamuflaż? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 15 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 ma mnie być widać a nie nie widać 1 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Biała jest super plus delikatne czarne dodatki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 zrób sobie jaskrawy odblaskowy zielony motor :-P 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 15 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 rozumiem ze to tak w temacie czarne-biale 1 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 zrób sobie jaskrawy odblaskowy zielony motor :-P Fluorescencyjny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 rozumiem, kwestia gustu, wolny kraj itd. i nic mi do tego ale robic z moto oczojebne.. pole do gry w warcaby? nie wiem skad macie takie pomysly 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 czarny w macie będzie ładny, prawie jak cbr ;-) Ale tak naprawdę tobie ma się podobać. przecież i tak zrobisz po swojemu :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi