piotreklodz Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Zajmuje sie tym moze ktos z forum? Mozecie kogos polecic, najlepiej pracujacy do 18.... 0 Cytuj Tylko Honda -> XL600V + XR400R = Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfeti Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Nie wiem co masz za sprzęt i co jest nie tak ale niestety bardzo często nie ma to sensu... tzn. koszt nowej mniejszy niż naprawa... opisz problem i co za model? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shad Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 a jaka to drukarka i jakie objawy ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreklodz Opublikowano 19 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Hp lasejet 1200 Stary trup, ale ma jedną wielką zaletę - ma śmiesznie tanie tonery i mam jeszcze dwa do wykorzystania Naprawial go jakiś pożal się boże serwis ale chyba nic nie zrobili poza wzięciem kasy... Objawy... brudzi kartki, drukuje jakby ze skazą... a ostatnio drukując śmierdzi topionym plastikiem - nie ejst to wina tonera jak wmawiał mi pan "znafca" W sumie już się pogodziłem że trzeba kupic nową, ale może ktoś chciałby rekreacyjnie ją zbadać Jeśli jesteście w trmacie drukarek, to jaką obecnie kupić żeby ceny tonerów mnie nie zrujnowały? 0 Cytuj Tylko Honda -> XL600V + XR400R = Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Z objawów też bym powiedział - wymień toner bedzie git bo drukarka sama w sobie to tylko elektronika i napęd do kasety wiec za brudzenie kartek nie odpowiada, ale może się mylę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreklodz Opublikowano 20 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 I trzy tonery brudzą papier w ten sam sposób (również nowe nieregenerowane)?? Do tego ten smrodek jakby plastik się topił... 0 Cytuj Tylko Honda -> XL600V + XR400R = Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shad Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 to nie wina toneru jeśli śmierdzi plastykiem i brudzi kartki zawsze tak samo to będzie uszkodzenia fusera ewentualnie wymiana grzałki i folii fusera jeśli kolega chce mogę sprawdzić i naprawić Z objawów też bym powiedział - wymień toner bedzie git bo drukarka sama w sobie to tylko elektronika i napęd do kasety wiec za brudzenie kartek nie odpowiada, ale może się mylę nie tak dokładnie że sama elektronika jest fuser i laser , rolki , zębatki no ale nie ważne 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 W sumie już się pogodziłem że trzeba kupic nową, ale może ktoś chciałby rekreacyjnie ją zbadać zamiast naprawiać proponuję moją, w pełni sprawną http://tablica.pl/oferta/drukarka-hp-laserjet-4050-interfejs-sieciowy-jetdirect-615n-ID1Wyfl.html jeszcze dziś może być Twoja 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fabis Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Polecam firmę http://www.print.lodz.pl/. Już kilka razy oddawałem do nich sprzęt który inni mówili, że nic z nim się nie da zrobić. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi