piotreklodz Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2013 Zajmuje sie tym moze ktos z forum? Mozecie kogos polecic, najlepiej pracujacy do 18.... 0 Cytuj Tylko Honda -> XL600V + XR400R =
elfeti Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2013 Nie wiem co masz za sprzęt i co jest nie tak ale niestety bardzo często nie ma to sensu... tzn. koszt nowej mniejszy niż naprawa... opisz problem i co za model? 1 Cytuj
shad Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2013 a jaka to drukarka i jakie objawy ? 0 Cytuj
piotreklodz Opublikowano 19 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2013 Hp lasejet 1200 Stary trup, ale ma jedną wielką zaletę - ma śmiesznie tanie tonery i mam jeszcze dwa do wykorzystania Naprawial go jakiś pożal się boże serwis ale chyba nic nie zrobili poza wzięciem kasy... Objawy... brudzi kartki, drukuje jakby ze skazą... a ostatnio drukując śmierdzi topionym plastikiem - nie ejst to wina tonera jak wmawiał mi pan "znafca" W sumie już się pogodziłem że trzeba kupic nową, ale może ktoś chciałby rekreacyjnie ją zbadać Jeśli jesteście w trmacie drukarek, to jaką obecnie kupić żeby ceny tonerów mnie nie zrujnowały? 0 Cytuj Tylko Honda -> XL600V + XR400R =
salat Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2013 Z objawów też bym powiedział - wymień toner bedzie git bo drukarka sama w sobie to tylko elektronika i napęd do kasety wiec za brudzenie kartek nie odpowiada, ale może się mylę 0 Cytuj
piotreklodz Opublikowano 20 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2013 I trzy tonery brudzą papier w ten sam sposób (również nowe nieregenerowane)?? Do tego ten smrodek jakby plastik się topił... 0 Cytuj Tylko Honda -> XL600V + XR400R =
shad Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2013 to nie wina toneru jeśli śmierdzi plastykiem i brudzi kartki zawsze tak samo to będzie uszkodzenia fusera ewentualnie wymiana grzałki i folii fusera jeśli kolega chce mogę sprawdzić i naprawić Z objawów też bym powiedział - wymień toner bedzie git bo drukarka sama w sobie to tylko elektronika i napęd do kasety wiec za brudzenie kartek nie odpowiada, ale może się mylę nie tak dokładnie że sama elektronika jest fuser i laser , rolki , zębatki no ale nie ważne 0 Cytuj
Piotr Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2013 W sumie już się pogodziłem że trzeba kupic nową, ale może ktoś chciałby rekreacyjnie ją zbadać zamiast naprawiać proponuję moją, w pełni sprawną http://tablica.pl/oferta/drukarka-hp-laserjet-4050-interfejs-sieciowy-jetdirect-615n-ID1Wyfl.html jeszcze dziś może być Twoja 0 Cytuj
fabis Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Polecam firmę http://www.print.lodz.pl/. Już kilka razy oddawałem do nich sprzęt który inni mówili, że nic z nim się nie da zrobić. 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi