ridrick Opublikowano 26 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 (edytowane) Ridrick zobacz NICE wcześ jest w temacie mam go i ma kieszeń na lapka cena ok. 200 plnNo właśnie po nazwie szukałem i nie mogłem trafić Ale to dlatego że to jest NICHE Są nawet w promocji cenowej w intermotors Podjadę przymierze wk.. mnie tylko ten ped... napis ale cóż będzie trzeba z tym żyć Wielkie dzięki Edytowane 26 Grudnia 2012 przez ridrick (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi