Julka Posted October 14, 2013 Report Share Posted October 14, 2013 Moja rozwiązła seksualnie kotka w sobotę przedstawiła mi swoje nowe potomstwo, przyprowadzając trzy małe potwory pod mój próg. W związku z tym, że to nie pierwsza taka akcja w jej wykonaniu, mam teraz w domu 6 (słownie: sześć) kotów. Generalnie nie cierpię kotów, więc jeśli ktoś chciałby przygarnąć małego, burego dzikusa, którego dałam radę złapać tylko w skórzanej rękawiczce i przy odrobinie serca i cierpliwości zrobić z niego normalnego kota, dajcie znać. Tak mniej więcej to to wygląda: Oprócz tego ze zdjęcia, są jeszcze dwa podobne, ale na razie straciłam cierpliwość do wyłapywania tego stada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thebestof78 Posted October 14, 2013 Report Share Posted October 14, 2013 ale śliczny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Julka Posted October 14, 2013 Author Report Share Posted October 14, 2013 Jest jeden z dłuższą sierścią i tamten jest jeszcze fajniejszy, ale nie ma chłopaczyna parcia na szkło i uciekał przed obiektywem Link to comment Share on other sites More sharing options...
gonia Posted October 14, 2013 Report Share Posted October 14, 2013 Ha ha ha to w przeciwieństwie do mnie ja uwielbiam koty mam śliczną rudą kotkę ale nie znosi konkurencji czasem emigruje ale na szczęście się nie rozmnaża jak nie chcesz takich niespodzianek to mamy pomocnego weterynarza na forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thebestof78 Posted October 15, 2013 Report Share Posted October 15, 2013 Ha ha ha to w przeciwieństwie do mnie ja uwielbiam koty mam śliczną rudą kotkę ale nie znosi konkurencji czasem emigruje ale na szczęście się nie rozmnaża jak nie chcesz takich niespodzianek to mamy pomocnego weterynarza na forum taaaa proponuje hotel i darmową sterylizację ... nic tylko korzystać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Julka Posted October 15, 2013 Author Report Share Posted October 15, 2013 (edited) jak nie chcesz takich niespodzianek to mamy pomocnego weterynarza na forum Problem w tym, że kotka oprócz nas ma jeszcze starszą panią, która na sterylizację się nie za bardzo godzi, ale w obliczu tego sajgonu, który tworzą te potwory musi ulec. Jestem przed poważną rozmową w tej sprawie. Kot numer dwa (okazało się, że jednak ma parcie na szkło) - ktoś coś? Edited October 15, 2013 by Julka (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jorima Posted October 15, 2013 Report Share Posted October 15, 2013 Nie no, sterylizacja koniecznie! Tu nie ma co negocjować. To kwestia odpowiedzialności za tego kota i za wszystkie potencjalne kociaki które z tego braku sterylizacji będą. Za duzo juz jest kotów bez domów. Problem w tym, że kotka oprócz nas ma jeszcze starszą panią, która na sterylizację się nie za bardzo godzi, ale w obliczu tego sajgonu, który tworzą te potwory musi ulec. Jestem przed poważną rozmową w tej sprawie. Kot numer dwa (okazało się, że jednak ma parcie na szkło) - ktoś coś? no tygrysss! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arpe Posted October 15, 2013 Report Share Posted October 15, 2013 urodzony morderca, uszy położył, żeby opóźnić wykrycie przez ofiarę, gotowy do akcji, głęboko w oczach widzisz własną śmierć... albo po prostu ktoś go tak mocno trzyma, że na chwilę stracił oddech i obmyśla zemstę zaraz po zrobieniu zdjęcia uciekał na skróty przez żyrandol i zasłonkę? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pafcio Posted October 15, 2013 Report Share Posted October 15, 2013 trzymany przez doktor samo ZŁOO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawid Xrv Posted October 15, 2013 Report Share Posted October 15, 2013 Ja pierdyle! Z tego drugiego to prawdziwy diobeł Ze ślepi ŚMIERĆ I ZNISZCZENIE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr Posted October 15, 2013 Report Share Posted October 15, 2013 przyprowadzając trzy małe potwory pod mój próg a gdzie fotka trzeciego kociaka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Julka Posted October 16, 2013 Author Report Share Posted October 16, 2013 a gdzie fotka trzeciego kociaka? Kot nr 3 jest tak nietowarzyski, że widziałam go dopiero 2 razy -.-' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Broto Posted October 16, 2013 Report Share Posted October 16, 2013 Moja odwala podobne akcje. Lubi skoki na boki, i właśnie szykuje mi się kolejna wesoła gromadka... na 90% będą czarne... może ktoś już coś? zbieram zamówienia na małe "czorne jak smoła" kociambry ostatnio miałem 4 teraz stawiam na podobną frekwencję Link to comment Share on other sites More sharing options...
Julka Posted October 18, 2013 Author Report Share Posted October 18, 2013 Proszę się tu nie podpinać pod mój wątek i nie robić mi konkurencji, bo naskarżę Adminowi! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Broto Posted October 19, 2013 Report Share Posted October 19, 2013 oj bez przesady ;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Julka Posted October 30, 2013 Author Report Share Posted October 30, 2013 UPKoty już same jedzą i nawet próbują polować także polecam, dostępne od zaraz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Logan Posted October 31, 2013 Report Share Posted October 31, 2013 Mam chwilowo 4, więc spasuję, ale może zainteresowaliby się hodowcy węży? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Julka Posted November 11, 2013 Author Report Share Posted November 11, 2013 ale może zainteresowaliby się hodowcy węży? Umówmy się, że nie cierpię kotów, ale nie aż tak, żeby zrobić z nich pokarm dla węży Up!Koty nadal szukają domu, nadal są trzy. Chyba, że ktoś chce dorosłego - kolejne trzy do wyboru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts