Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

SobolQ

Gość SobolQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam, mam na imię Dawid. Jestem z okolic Piotrkowa Trybunalskiego, mam 15 lat. Od czerwca tego roku posiadam motocykl, a dokładniej Hondę CBR 125R z 2007r. Śmigam nią po mało ruchliwych drogach, gdyż nie posiadam jeszczę prawka, ale za rok planuję zrobić A1. Muszę jeszcze kupić rękawicę i buty, a kask już mam (HJC CS-16). Moja siostra zaraziła mnie motocylkami, na przyszły sezon planuje ona kupić jakiegoś turystyka typu gs 500 lub bandita 400/600. Wtedy będziemy razem latać :biggrin:

Pozdrawiam :smile:

Edytowane przez SobolQ (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

cześć. :smile:

"proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów"

SV1000S

icon3.png

Opublikowano

Hej

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Opublikowano

Także małymi kroczkami i bezpiecznie nabieraj doświadczenia:-) powitać na forum

Opublikowano

czesc

Nie mam siły, by wstać,

nie mam siły, by iść.
Nie mam siły, by grać,
nie mam siły, by żyć.
Eksploduje mój mózg,
atakuje mnie chłód.
Zasypuje rój gruz,
to rujnuje mnie znów,
ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,

Opublikowano

witaj :smile:

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...

Opublikowano

Powitać :smile:  Ale 15 lat i planujesz kupić turystyka? 500? dozwolonego od 18 roku życia? <ciuś ciuś> 

Nie ja planuję kupić turystyka tylko Moja siostra, ma 20 lat i prawko A =)

Opublikowano

Avatar prawie jak koperty. Rob czym predzej a1 i zwiedzamy swiat :smile:

Opublikowano

głupio trochę mam bo urodziny dopiero 14 września, a jak byłyby w wakację lub przed do mógłbym śmigać, ale jakoś to przeżyję :biggrin:

Opublikowano (edytowane)
Moja siostra zaraziła mnie motocylkami, na przyszły sezon planuję kupić jakiegoś turystyka typu gs 500 lub bandita 400/600. Wtedy będziemy razem latać

zmień z "planuję" na "planuje" to będzie bardziej zrozumiałe :biggrin: ja też myślałam, że to Ty chcesz kupić ww moto na kat.A1. 

witaj :smile:

Edytowane przez Mała (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Powitać ja też myślałem że chcesz kupić tego turystyka :biggrin: tak czy inaczej LwG

www.szpiegowskie.com.pl