Strumyk Posted October 13, 2013 Report Share Posted October 13, 2013 (edited) Witam. Rzecz o tyle mało fajna że było to moje pierwsze moto którym jeździłem jeszcze za czasów "gówniarstwa". Była tu Suza TS50 z przerobionymi tłokami itd ;p Skradziono ją w czwartek w Lipcach Reymontowskich na stacji kolejowej. Rzecz o tyle śmieszna że tego dnia byliśmy tam u Marty na ognisku Moto było przypięte do jakiegoś znaku linką. Prawdopodobnie ktoś ją upatrzył gdyż młodzieniec ją dosiadający dojeżdżał nią na stacje by iść na pociąg. Kolor biały, minimalnie modyfikowana jeszcze za moich czasów tj. naklejki n1surf, dodatkowe podnóżki, kuferek, itp Oczywiście zamieszczę więcej informacji jak i jakieś zdjęcie ale to dopiero gdy znajdę numery VIN itd. Ktokolwiek widział ktokolwiek wie proszę o info. Suzuki TS 1993 (HUSTLER) Nr nadwozia: 5A11A-127471 Nr silnika: A109-127469 Aktualna rejestracja: EBR Y63 Zdjęcia na których mało widać Suzę ale lepszych nie mogę znaleźć PS przepraszam za bałagan związany z dużymi zdjęciami itp ale może ktoś z przejeżdżających wtedy na ognisko coś widział. Edited October 13, 2013 by Strumyk (see edit history) 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thebestof78 Posted October 13, 2013 Report Share Posted October 13, 2013 (edited) Cholera jasna !! Znam to moto i wczoraj moje najmłodsze dziecko coś mówiło o kradzieży ale myślałam że żartuje Tylko on to moto stawiał zaraz przy wejściu na peron a nie na stacji benzynowej Edited October 13, 2013 by Thebestof78 (see edit history) 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strumyk Posted October 13, 2013 Author Report Share Posted October 13, 2013 Aaa to może chodziło o stację kolejową. Źle zrozumiałem przez telefon. Moje pierwsze moto ;( To przez nie się wkręciłem w moto moto Powiesić za jajka złodzieja! agrrr.. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts