Suchy-wolk Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 W imieniu przyszłej młodej pary zapraszam na obstawę ślubną 12 października 2013 (sobota) naszego forumowego użytkownika @Jaro z Anią Parafia Św. Apostołów Piotra i Pawła ul.Nawrot 104/PrzędzalnianaGodzina Mszy Św. - 16.00Godzina spotkania motocyklistów - 15.10 przy domu panny młodej Politechniki 44 - patrz MAPKA Prawdopodobnie się wstydzą nas zaprosić tutaj oficjalnie, iż zmuszeni byli jakiś czas temu pozbyć się motocykla, ale zapewniają, że wrócą do jazdy jednośladem jak najszybciej się da także zróbmy im tą niespodziankę i zróbmy mały hałas Sala weselna jest w Andrespolu To wszystko co wiem na ten temat i także dzisiaj się o tym dowiedziałem, także szykować maszyny na jutro 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Się szykuje maszynę Szefie a nawet dwie 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HAYABUSA Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Dzięki Marcin i jutro się widzimy. Ania i Jarek na pewno będą szczęśliwi. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bułgar Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Nie no, na taki iwent, to trzeba dojechać!! Co prawda prosto po pracy, ale BĘDĘ!! Proszę odhaczyć mnie na liście "check" 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdunek22 Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 (edytowane) Suchy daj mi nazć na koma godzie będziecie bo ja o 16 kończę prace :/ ale stane na głowie by przyjechać mam za blisko z pracy by się nie pojawić Edytowane 11 Października 2013 przez Zdunek22 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniekr Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 (edytowane) Mam nadzieję że maszyny wypucowane bo zaraz lecimy na obstawkę Edytowane 12 Października 2013 przez AgaJaga (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swierszczu Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Wrrry!!! Ja dzisiaj ciężko pracuje więc tylko mogę obserwować temat z forum. Udanej obstawki życzę, takiej jaka była wczoraj u Sary i Rafała. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GR@BEK Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 wpadnę na bank ale o 16.00 do Parafia Św. Apostołów Piotra i Pawła ul.Nawrot 104/Przędzalniana bo wcześniej nie dam rady 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GroNeX Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Z wielką chęcią bym przyjechał, lecz niestety motocykl odmówił mi posłuszeństwa Udanej zabawy i sto lat dla młodej pary! 0 Cytuj https://www.facebook.com/pages/Gronex/640418769324094?fref=ts <-- polub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Dwa moto się pojawią, pod kościół odprowadzimy i uciekamy na ślub kolegi na 16.30 0 Cytuj boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 zara startujemy na zbióreczkę 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdunek22 Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 I pomyśleć że skończymy na weselu Wszystkiego naj dla Młodych !!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marti Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 (edytowane) no no szkoda, że nie potańczyliśmy bo karczme masz na myśli? najlepszego Edytowane 13 Października 2013 przez Marti (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najlepsza rzecz jaką można robić w ubraniu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Najlepszego dla młodej pary kolejna udana obstawa 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 wszystkiego najlepszego na nowej drodze 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Najlepszego! Niestety musiałem się szybciutko spod kościoła zawinąć ale mam nadzieję, że dalsza część imprezy była równie udana 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koperta4512 Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Obstawa była udana - pomijając kolesia z Insigny który nie lubi jednośladów chyba. Wyjeżdżając z Łodzi załapałem się jeszcze na drugą obstawę wesela (pozdrawiam chłopaków bo szybko się zawinęli potem). 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 21 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Wybaczcie, że tak długo to trwało Najlepsze jest palonko na końcu filmu 2 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Michał_ Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Najlepsze jest palonko na końcu filmu Koniec sezonu się zbliża więc opon nie szkoda Najlepszego dla Młodej Pary 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi