Kitket987 Posted October 8, 2013 Report Share Posted October 8, 2013 Witam, mam prośbę do osób z Piotrkowa bądź kogoś kto miał do czynienia ze szpitalem na ulicy Wolborskiej. Dokładnie chodzi o przychodnie onkologiczną. Czy miał ktoś z Was kontakt z onkologiem o nazwisku Piast ?? Potrzebuje informacji jak się do niego dostać , bądź skontaktować no i jakiś opinii o nim. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomaszVV Posted October 9, 2013 Report Share Posted October 9, 2013 Potrzebuje informacji jak się do niego dostać , bądź skontaktować no i jakiś opinii o nim. bez ironii, ale pierwszy wynik googla: http://www.szpital-piotrkow.pl/index.php/kontakt Rejestracja Poradni Onkologicznej 044 648 03 58 Zadzwonić i zapytać o konsultację u dr Piasta? 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabioka Posted October 9, 2013 Report Share Posted October 9, 2013 Pytanie było również o opinię, bez ironii :/ Jutro podpytam mamę, bo nie wiem czy nie do niego wozi dziadka, dam znać na PW. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kitket987 Posted October 10, 2013 Author Report Share Posted October 10, 2013 Tomasz googli potrafię używać i to akurat znalazłem, a bardziej chodziło mi o opinię o nim i "w jaki sposób się dostać" czyt. czy długo się czeka i czy tylko przez poradnie. Dzięki Marta to czekam na wiadomość. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts