Kitket987 Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Witam, mam prośbę do osób z Piotrkowa bądź kogoś kto miał do czynienia ze szpitalem na ulicy Wolborskiej. Dokładnie chodzi o przychodnie onkologiczną. Czy miał ktoś z Was kontakt z onkologiem o nazwisku Piast ?? Potrzebuje informacji jak się do niego dostać , bądź skontaktować no i jakiś opinii o nim. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszVV Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Potrzebuje informacji jak się do niego dostać , bądź skontaktować no i jakiś opinii o nim. bez ironii, ale pierwszy wynik googla: http://www.szpital-piotrkow.pl/index.php/kontakt Rejestracja Poradni Onkologicznej 044 648 03 58 Zadzwonić i zapytać o konsultację u dr Piasta? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabioka Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Pytanie było również o opinię, bez ironii :/ Jutro podpytam mamę, bo nie wiem czy nie do niego wozi dziadka, dam znać na PW. 0 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kitket987 Opublikowano 10 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Tomasz googli potrafię używać i to akurat znalazłem, a bardziej chodziło mi o opinię o nim i "w jaki sposób się dostać" czyt. czy długo się czeka i czy tylko przez poradnie. Dzięki Marta to czekam na wiadomość. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi