KrzysiekP Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Serdecznie zapraszam na zakończenie sezonu wprawdzie skuterowego "Grupy Uć". Troszkę późno o tym informuje ale zawsze lepiej późno niż wcale. Nie sugerujcie się, że grupy skuterowej z tego względu, że na zakończenia czy też rozpoczęcia przyjeżdżają również motocykle najczęściej jednak do pojemności 125ccm. Przy wjeździe jest pobierana dobrowolna opłata 5zł, lecz oczywiście nie na nic mianowicie konkurencje: konkurs zdolności kierowców na wyznaczonej trasie, opracowanej wspólnie z Automobilklubem Łódzkim wyścigi z podziałem na pojemności i tuning rzut oponą - wymiennie wałem korbowym konkurs z wiedzy Prawa o Ruchu Drogowym Mile widziane inne propozycje - jesteśmy otwarci Do trzecich miejsc są przewidziane nagrody i nie można powiedzieć, że złe bo każdego roku do wygrania były to: Zestawy kluczy płaskich Szampony z woskiem i gąbeczką Latarki Śrubokręty Może się wydawać, że takie pierdoły co nie zmienia faktu, że na pewno przewyższają wartość pięciu złotych a są to z reguły rzeczy przydatne. Wprawdzie trochę późno, lecz mam nadzieję na dużą frekwencję, na pewno nie będziecie żałować (Na plakacie są to zdjęcia z imprez właśnie owej grupy Uć) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreklodz Opublikowano 5 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 (edytowane) Jak cos zalatuje automobilklubem lodzkim i jeszcze wymaga wplacenia jakiejkolwiek kasy to omijalbym to bardzo szerokim lukiem.... Sorry... Edytowane 5 Października 2013 przez piotreklodz (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Tylko Honda -> XL600V + XR400R = Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzyzu43 Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 Jak cos zalatuje automobilklubem lodzkim i jeszcze wymaga wplacenia jakiejkolwiek kasy to omijalbym to bardzo szerokim lukiem.... Sorry... 5 zł jest pobierany od każdego kto chcę brać udział w konkurencjach, przecież za coś trzeba kupić nagrody dla uczestników ) Za darmo nic nie dają. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 5 zł jest pobierany od każdego kto chcę brać udział w konkurencjach, przecież za coś trzeba kupić nagrody dla uczestników ) Za darmo nic nie Jak cos zalatuje automobilklubem lodzkim i jeszcze wymaga wplacenia jakiejkolwiek kasy to omijalbym to bardzo szerokim lukiem.... Sorry... Spoko impreza, jeżeli chodzi o kasę to za 5zł kiedyś wygrałem tam Motula 5100 1l to chyba się opłacało teraz czekać na rozpoczęcie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Sob Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Bombowe wejscie,info 4-ego po południu,że impreza będzie 5-ego.Tak trzymać 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekP Opublikowano 11 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 W sumie to tam nic z automobilklubu nie było, tylko nasza grupa organizowała. A to 5zł, wszyscy się tego czepiają, na to w ogóle nie trzeba patrzeć, wszystko jest za darmo, wjazd, konkurencje co tam będzie, to piątka jest symbolicznie taką zrzutką na nagrody jak ktoś chce coś wygrać poza dyplomem Nie ma co się spinać, było całkiem miło. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi