Mała Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2013 Dzięki Suchy amatorskie, nieamatorskie ale niezłe 1 Cytuj
GroNeX Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2013 Gitowo 1 Cytuj https://www.facebook.com/pages/Gronex/640418769324094?fref=ts <-- polub
Dominikf6 Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2013 No fajnie wyszło 1 Cytuj
motoTomasz Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2013 Suchy, odblokujesz możliwość oglądania na platformach mobilnych? Master - najlepszego dla Was, powodzenia na nowej drodze życia, a przede wszystkim stosunkowo udanej podróży poślubnej I nie Super Express tylko Express Ilustrowany No i na fotce mój kask na pierwszym planie W ogóle to spoko, że zupełnie przypadkiem załapałem się na taką obstawkę... Ale przynajmniej mieliście ratownika pod ręką, tak dżast in kejs Pozdrawiam 0 Cytuj Stayin' AliveInstruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.plRatownik MotoPozytywni.plJeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz.
Scyzer Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2013 Hihi Suchy Film Studio - ktoś może doliczył się ile dokładnie było moto? 0 Cytuj
Suchy-wolk Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2013 Suchy, odblokujesz możliwość oglądania na platformach mobilnych? A jest jakaś blokada? Jak mi powiesz jak to odblokować, to chętnie zmienię ustawienia, ale w panelu nie widzę nic takiego 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
sara Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2013 Suchy Ty to jesteś jednak Dzięki za filmik, zawsze do przodu dla zaspokojenia choć trochę ciekawości uczestników i miły gest Obstawka była profesjonalna, każdy wiedział co robi i chyba z tego co widziałam nikt nikomu w paradę nie wchodził, a właściwie wjeżdżał i wyglądało to na prawdę super. Już nie możemy się doczekać filmu. Z 2 kamer powinno być nieźle Jeszcze raz wielkie dzięki!!! LwG 1 Cytuj
motoTomasz Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2013 Suchy - musiałbyś zmienić dostępność na platformy niegenerujące przychodu. Ale filmik całkiem Fpytkę. Obejrzałem na kompie po powrocie z pracy. Nawet parę razy się mój sprzęt załapał Sara - pamiętaj, że tylko pierwsza obstawa ślubna jest taka okazała Najlepszego dla Was. 0 Cytuj Stayin' AliveInstruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.plRatownik MotoPozytywni.plJeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz.
Master Opublikowano 13 Października 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Października 2013 Kilka pierwszych zdjęć z motocyklami już do nas dotarło 0 Cytuj
Olo Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2013 (edytowane) Wszystkiego najlepszego młodej parze i udanej podróży p.s ma ktoś filmik jak mi się przypaliło na Piotrkowskiej? Edytowane 13 Października 2013 przez Olo (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Suchy-wolk Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2013 Czekamy zatem na oficjalny film i zdjęcia Suchy - musiałbyś zmienić dostępność na platformy niegenerujące przychodu. Chciałbym, ale filmik posiada reklamy, ponieważ do utworu nie mam praw autorskich i z tego co widzę nie mogę ich usunąć. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
Zdunek22 Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2013 ponieważ do utworu nie mam praw autorskich i z tego co widzę nie mogę ich usunąć. A w jakim programie robisz filmiki? Bo u mnie wystarcz że przed wklejeniem utworu zmienisz jego nazwę w kompie i problem praw autorskich masz z bani. Za jakieś 10 min powinno działać Miłego oglądania Aha zauważyłem że w 5:46 min moja kamerka nie uchwyciła całej ręki, wcale nie pokazałem Suchemu FAKA on też ma to nagrane więc wie to była V tylko nie widać drugiego palca hahaha 3 Cytuj
Gregor STG Opublikowano 25 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2013 Filmy i zdjęcia wyszły super! Jeszcze raz wszystkiego najlepszego młodej parze! 0 Cytuj
fred89 Opublikowano 26 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2013 Pytanie do Młodej Pary Gdzie więcej zdjęć???? :decayed: wrzućcie resztę na neta i podeślijcie linka 0 Cytuj
Olo Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2013 Znalazłem jeszcze 1 zdjęcie 0 Cytuj
Suchy-wolk Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2013 Znalazłem jeszcze 1 zdjęcie Powiem Ci, że "szału ni robi" od d*py strony. Wstyd takie wrzucać 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
Olo Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2013 Powiem Ci, że "szału ni robi" od d*py strony. Wstyd takie wrzucać Wiem, bez czerwonego mocarza do d*py zdjęcia 3 Cytuj
Dominikf6 Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2013 Kiedy będzie ta profesjonalna produkcja ;d ? 0 Cytuj
Mała Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2013 (edytowane) Kiedy będzie ta profesjonalna produkcja ;d ? Jeśli chodzi o zdjęcia oraz filmiki - wszystko niestety przeciągnie się w czasie aż do końca października, z powodu nawału pracy chłopaków i naszej podróży poślubnej. Jeżeli tylko będziemy mieli zdjęcia lub filmy, to oczywiście zamieścimy na forum, nie martwcie się. Prosimy tylko o cierpliwość. Póki co na 2 tygodnie jesteśmy offline z powodu wyjazdu ależ Wy jesteście niecierpliwi, było info przecież o tym, że mamy poczekać. Październik się kończy więc pewnie niebawem pojawią się jakieś materiały z obstawki;) Edytowane 30 Października 2013 przez Mała (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj
Scyzer Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2013 Ślub był 11.10 także myślę, że 10.11 coś już będzie - Dajmy młodym ten miodowy miesiąc 0 Cytuj
fred89 Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2013 Albo na Mikołajki dostaniemy prezent Tak czy siak jestem bardzo ciekaw efektów bo ekipa była PROfesjonalna 0 Cytuj
Master Opublikowano 11 Listopada 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2013 (edytowane) Witamy wszystkich po powrocie z wyjazdu miodowego Przepraszamy, ze odwiedzamy forum dopiero teraz, ale brak czasu niestety troche to na nas wymusil. Ale do sedna. Jesli chodzi o zdjecia, powinnismy juz je miec w tym tygodniu. Co do filmu - sami nie wiemy kiedy bedzie, nasz kamerzysta, Lukasz siedzi zawalony tasmami filmow z wesel, ale ma nas na uwadze i jestesmy obslugiwani priorytetowo Niestety musimy byc cierpliwi, o co i Was prosimy. Mial byc PRO material, wiec musimy PRO poczekac Jesli tylko bedzie czym sie podzielic, napewno sie o tym dowiecie w trybie natychmiastowym A tymczasem zapraszam do obejrzenia bardziej amatorskiego nagrania przy Dworze Artusa Pozdrawiamy, Sara i Rafał Edytowane 11 Listopada 2013 przez Master (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Master Opublikowano 24 Listopada 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2013 No i wreszcie mamy fotki! Jeszcze cieplutkie Wszystkie, z udziałem motocyklistów wrzucamy poniżej. Jeżeli chodzi o film... ... ... Wciąż czekamy Mamy nadzieję, że ta cierpliwość (nasza i Wasza) się wkrótce opłaci. Oczywiście filmik pojawi się również na forum, od razu jak znajdzie się w naszych rękach Pozdrawiamy i życzymy miłego oglądania 2 Cytuj
Suchy-wolk Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2013 No ładnie, ładnie Czekamy na video. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
Rekomendowane odpowiedzi