Skocz do zawartości

Zaproszenie Na Ślub 11.10.2013 (Piątek) - Sara I Rafał

Master

Rekomendowane odpowiedzi

Przejazd udany, para młoda szczęśliwa, nic dodać nic ująć  :decayed:  Szkoda tylko, że w drodze powrotnej siadło mi ładowanie w moto i musiałem pchać...

100 lat dla Młodych !!! Jeśli chodzi o materiał to tym razem nie zawiodłem i kamera miała baterie naładowane :biggrin: jeśli mi się uda to jutro skręce materiał z tego co nagrałem, a później z tego co nagrywał kolega :smile: Pozdrowienia dla obecnych i LwG !!!

Edytowane przez Zdunek22 (wyświetl historię edycji)

Obstawka chyba spełniła oczekiwania Pary Młodej ;)

Teraz wszyscy czekamy na zdjęcia i film :P;)

Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia ;) !

qxK0W5f.jpg

Zrób fotkę i wrzuć na forum bo w necie nie ma dostępnego tego artykułu :smile:

Stayin' Alive

Instruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.pl
Ratownik MotoPozytywni.pl

Jeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.
Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.

Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz.

obstawka super standardy były nawet seba od siebie jakies srubki dozucił a ja chociaz mam zajecie na weekend pozdrawiam młoda pare było mi niezmiernie miło uczestniczyc w tak waznym wydazeniu w ich zyciu wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia a przedewszystkim przyczepnosci 

Witamy serdecznie po ciężkim dniu i nocy (lecz bardzo przyjemnych) :smile:

Chcieliśmy Wam BARDZO GORĄCO podziękować za towarzyszenie nam w tym ważnym dla nas dniu.

Nie spodziewaliśmy się, że nasze zaproszenie będzie miało aż taki odzew :smile:

Spisaliście się na medal!

Przepraszamy za wszelkie niedogodności, tzn. przedłużające się oczekiwanie na nas pod kościołem - kolejka osób składających życzenia była naprawdę długa. Dodatkowo "zaczepiła" nas reporterka Super Expressu, dzięki której My oraz FŁM znaleźliśmy się na 2 stronie gazety :smile:

Poniżej zamieszczamy artykuł z Super Expressu

jh48.jpg

Jeśli chodzi o zdjęcia oraz filmiki - wszystko niestety przeciągnie się w czasie aż do końca października, z powodu nawału pracy chłopaków i naszej podróży poślubnej. Jeżeli tylko będziemy mieli zdjęcia lub filmy, to oczywiście zamieścimy na forum, nie martwcie się. Prosimy tylko o cierpliwość.

Póki co na 2 tygodnie jesteśmy offline z powodu wyjazdu :smile:

Pozdrawiamy serdecznie i jeszcze raz BARDZO BARDZO BARDZO DZIĘKUJEMY!! Ta eskorta była na wysokim poziomie i na pewno zostawi ślad w naszej pamięci oraz na YouTubie :smile:

Sara i Rafał

LwG

Zatem pozostaje nam życzyć udanej podróży poślubnej :smile:

A tak nawiasem mówiąc to niektórzy z was kręcili przejazd na GoPro. Jest jakaś szansa, że podzielicie się materiałem z forumowiczami?  :riding:

Zatem pozostaje nam życzyć udanej podróży poślubnej :smile:

A tak nawiasem mówiąc to niektórzy z was kręcili przejazd na GoPro. Jest jakaś szansa, że podzielicie się materiałem z forumowiczami?  :riding:

No kręcił między innymi mój kumpel, jakmi udostępni nagrania to puszczęw obieg :smile:

Młodym życzę jeszcze raz wszystkiego naj naj !!!

A tak nawiasem mówiąc to niektórzy z was kręcili przejazd na GoPro. Jest jakaś szansa, że podzielicie się materiałem z forumowiczami? 

Tak ja, już zaplanowałem nieprzespaną noc w związku z materiałem  :riding:  Dlatego zacząłem dzisiaj po południu, zaraz biorę się za resztę.

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

nie przepadam za jazdą w tak dużych grupach ale ta obstawka była według mnie dość bezpieczna, nikt nikomu drogi nie zajeżdżał, puszki się nie wcinały jakoś za bardzo, nawet udało się uniknąć korków na Piłsudskiego ale to wszystko dzięki dłuuugim życzeniom  ^_^ wszystkiego dobrego Młodej Parze no i czekam na filmiki z przejazdu;)

Ja niestety nie byłem,praca i piątek......troszkę nie typowo,,,,,,,więc 100 Lat dla młodych :riding:

Edytowane przez SOBOL (wyświetl historię edycji)
http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE

no i czekam na filmiki z przejazdu;)

Zmotywowałaś mnie, żeby jednak siedzieć do późna i to zmontować  :hihi:  Zatem jak obiecałem, tak zrobiłem. Poniżej moje wypociny, cały materiał trwa ponad 40 minut, ale ekipa z profesjonalnym sprzętem na pewno ma 100% ciekawsze propozycje niż moje, więc zapodaję amatorską wersję obstawki i uciekam spać  :P

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl