Zdunek22 Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2013 No można by coś ustalić, np. o której para młoda ma zamiar ruszać bo to dość ważne 0 Cytuj
swierszczu Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2013 Szykuje się fajna obstawka... mam nadzieje ze tym razem nic mi planów nie pokrzyzuje. 0 Cytuj
Olo Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2013 Ze szkoły trzeba będzie się wcześniej urwać, żeby wesprzeć starego znajomego 0 Cytuj
Łukasz_Sob Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2013 Kamerki na kask, i wio Jak ogarnę się w pracy to pojadę 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE
Master Opublikowano 8 Października 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Października 2013 Sorki, że tak poźno reaguję, ale ogarnianie spraw weselnych mi trochę czasu zajęło Wyjazd będzie spod tego bloku (a nawet z tej klatki ): http://goo.gl/maps/5fY6P . Wokół jest sporo miejsca, nawet ta uliczka dojazdowa do garaży trochę moto pomieści O godz. 15:40 chcemy NAJPÓŹNIEJ wyjechać do Katedry Chyba nie ma sensu, żeby robić mi eskortę z mojego domu, ze względu na to, że za długo będziecie czekać pod w/w blokiem (błogosławieństwo, wykupienie p. Młodej itp.) 1 Cytuj
tomahouk Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2013 (edytowane) Ja zamierzam dolaczyc sie na aLPolitechniki 32 pod Urzedem Miasta jakby co duzy parking wiec mozna tam czekac na Pare Mloda i wtedy wio pod Katedre w obstawce Jezeli ktos chetny zapraszam bede czekal od 15,45 Edytowane 8 Października 2013 przez tomahouk (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Bulba Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2013 Napracowaliscie sie nad zaproszeniem. Trzeba byc 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."
Zdunek22 Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2013 OK fajnie że się wyjaśniło ja na 100% będę pod blokiem czekać jakoś 15:15/ 15:30 do zobaczenia !!!! 0 Cytuj
Strumyk Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2013 Myślę że się pojawię ;D Z pracy w domu jestem po 14, to akurat wyciągnę moto i z Brzezin podjadę Scyzer, jak by co liczę znów na twoje doprowadzenie do celu ;p 0 Cytuj Dobry motocyklista to nie ten, który lśni w pięknej skórze, nie ten, który odkręca gaz do końca, a ten który zna wartość swego życia!
Scyzer Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2013 Ty ja sam 1 raz na oczy to osiedle widzę ale damy rade ;P 0 Cytuj
żółwik Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2013 To na choinach jest koło cmentarza na kurczakach 0 Cytuj
fred89 Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2013 Za taki wyczesany film to trzeba się pojawić! Takie filmy to rozumiem, a nie mdłe ujęcia z mszy św. Jak tylko uda mi się wyrwać z pracy to wpadam! 0 Cytuj
Mati5679 Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2013 No trzeba przyznać że film jest świetny p.s Kot prawie identyczny jak mój 0 Cytuj
Master Opublikowano 10 Października 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Października 2013 Łatwo jest do nas trafić - jadąc od McDonald's ulicą Kurczaki, skręcacie na pierwszych światłach w lewo (po prawo cmentarz, po lewo bloki) 20m. od świateł można już parkować - miejsca jest sporo Potwierdzę jeszcze, że ślub jest aktualny, pogoda zamówiona, więc śnieg nie powinien raczej spaść O godz. 15:30 chcemy już wyjechać do Archikatedry. ZAPRASZAMY!! 0 Cytuj
GroNeX Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2013 Ja również przybędę 0 Cytuj https://www.facebook.com/pages/Gronex/640418769324094?fref=ts <-- polub
Dinozaur Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2013 Tez bede, jedzie ktos kolo 15 przez przybysza/kilinskiego? 0 Cytuj
Kozulec Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2013 Też się odmelduję pod katedrą i zapewne nie sam 0 Cytuj Moc i satysfakcja, bez kompromisów
sara Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2013 Kochani aż miło popatrzeć jak zbiera się coraz więcej osób podzielających naszą miłość "motocyklową" Z tego co wiemy i info jakie do nas docierają, może być całkiem nieźle Do zobaczenia jutro LwG 0 Cytuj
KrzysiekP Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2013 Nie no po takim zaproszeniu to baardzo chętnie :> Zastanawia mnie tylko, bo zrozumiałem, że para młoda będzie jechała na moto? I jakaż prędkość przez miasto by oscylowała? Z chęcią nawet wyczyszczę sprzęt, żeby się ładnie prezentował ale jak nie nadążę no to sam będę świecił na tyłach? 0 Cytuj
JaRoD Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2013 Ze smutkiem, żalem i bólem serca niniejszym komunikuję, że niestety nie uda mi się zameldować na dzisiejszej obstawce :-( 0 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD
Bulba Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2013 No i masz przesrane 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."
tomahouk Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2013 Wyszła super obstawa Podziękowania dla Pary Młodej za suwenir na koniec 0 Cytuj
Suchy-wolk Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2013 Czekamy teraz na filmik + ja trochę skręciłem na przejeździe, więc jak coś będzie godnego to zarzucę na dniach 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
Scyzer Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2013 Fajnie było tylko w czasie się trochę rozciągnęło ale co tam najważniejsze by Para Młoda była zadowolona Najlepszego na nowej drodze życia! 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi