Mała Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Dzięki Suchy amatorskie, nieamatorskie ale niezłe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GroNeX Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Gitowo 1 Cytuj https://www.facebook.com/pages/Gronex/640418769324094?fref=ts <-- polub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominikf6 Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 No fajnie wyszło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoTomasz Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Suchy, odblokujesz możliwość oglądania na platformach mobilnych? Master - najlepszego dla Was, powodzenia na nowej drodze życia, a przede wszystkim stosunkowo udanej podróży poślubnej I nie Super Express tylko Express Ilustrowany No i na fotce mój kask na pierwszym planie W ogóle to spoko, że zupełnie przypadkiem załapałem się na taką obstawkę... Ale przynajmniej mieliście ratownika pod ręką, tak dżast in kejs Pozdrawiam 0 Cytuj Stayin' AliveInstruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.plRatownik MotoPozytywni.plJeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Hihi Suchy Film Studio - ktoś może doliczył się ile dokładnie było moto? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Suchy, odblokujesz możliwość oglądania na platformach mobilnych? A jest jakaś blokada? Jak mi powiesz jak to odblokować, to chętnie zmienię ustawienia, ale w panelu nie widzę nic takiego 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sara Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Suchy Ty to jesteś jednak Dzięki za filmik, zawsze do przodu dla zaspokojenia choć trochę ciekawości uczestników i miły gest Obstawka była profesjonalna, każdy wiedział co robi i chyba z tego co widziałam nikt nikomu w paradę nie wchodził, a właściwie wjeżdżał i wyglądało to na prawdę super. Już nie możemy się doczekać filmu. Z 2 kamer powinno być nieźle Jeszcze raz wielkie dzięki!!! LwG 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoTomasz Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Suchy - musiałbyś zmienić dostępność na platformy niegenerujące przychodu. Ale filmik całkiem Fpytkę. Obejrzałem na kompie po powrocie z pracy. Nawet parę razy się mój sprzęt załapał Sara - pamiętaj, że tylko pierwsza obstawa ślubna jest taka okazała Najlepszego dla Was. 0 Cytuj Stayin' AliveInstruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.plRatownik MotoPozytywni.plJeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Master Opublikowano 13 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Kilka pierwszych zdjęć z motocyklami już do nas dotarło 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 (edytowane) Wszystkiego najlepszego młodej parze i udanej podróży p.s ma ktoś filmik jak mi się przypaliło na Piotrkowskiej? Edytowane 13 Października 2013 przez Olo (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Czekamy zatem na oficjalny film i zdjęcia Suchy - musiałbyś zmienić dostępność na platformy niegenerujące przychodu. Chciałbym, ale filmik posiada reklamy, ponieważ do utworu nie mam praw autorskich i z tego co widzę nie mogę ich usunąć. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdunek22 Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 ponieważ do utworu nie mam praw autorskich i z tego co widzę nie mogę ich usunąć. A w jakim programie robisz filmiki? Bo u mnie wystarcz że przed wklejeniem utworu zmienisz jego nazwę w kompie i problem praw autorskich masz z bani. Za jakieś 10 min powinno działać Miłego oglądania Aha zauważyłem że w 5:46 min moja kamerka nie uchwyciła całej ręki, wcale nie pokazałem Suchemu FAKA on też ma to nagrane więc wie to była V tylko nie widać drugiego palca hahaha 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor STG Opublikowano 25 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Filmy i zdjęcia wyszły super! Jeszcze raz wszystkiego najlepszego młodej parze! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 26 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Pytanie do Młodej Pary Gdzie więcej zdjęć???? :decayed: wrzućcie resztę na neta i podeślijcie linka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Znalazłem jeszcze 1 zdjęcie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Znalazłem jeszcze 1 zdjęcie Powiem Ci, że "szału ni robi" od d*py strony. Wstyd takie wrzucać 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Powiem Ci, że "szału ni robi" od d*py strony. Wstyd takie wrzucać Wiem, bez czerwonego mocarza do d*py zdjęcia 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominikf6 Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Kiedy będzie ta profesjonalna produkcja ;d ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 (edytowane) Kiedy będzie ta profesjonalna produkcja ;d ? Jeśli chodzi o zdjęcia oraz filmiki - wszystko niestety przeciągnie się w czasie aż do końca października, z powodu nawału pracy chłopaków i naszej podróży poślubnej. Jeżeli tylko będziemy mieli zdjęcia lub filmy, to oczywiście zamieścimy na forum, nie martwcie się. Prosimy tylko o cierpliwość. Póki co na 2 tygodnie jesteśmy offline z powodu wyjazdu ależ Wy jesteście niecierpliwi, było info przecież o tym, że mamy poczekać. Październik się kończy więc pewnie niebawem pojawią się jakieś materiały z obstawki;) Edytowane 30 Października 2013 przez Mała (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Ślub był 11.10 także myślę, że 10.11 coś już będzie - Dajmy młodym ten miodowy miesiąc 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Albo na Mikołajki dostaniemy prezent Tak czy siak jestem bardzo ciekaw efektów bo ekipa była PROfesjonalna 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Master Opublikowano 11 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 (edytowane) Witamy wszystkich po powrocie z wyjazdu miodowego Przepraszamy, ze odwiedzamy forum dopiero teraz, ale brak czasu niestety troche to na nas wymusil. Ale do sedna. Jesli chodzi o zdjecia, powinnismy juz je miec w tym tygodniu. Co do filmu - sami nie wiemy kiedy bedzie, nasz kamerzysta, Lukasz siedzi zawalony tasmami filmow z wesel, ale ma nas na uwadze i jestesmy obslugiwani priorytetowo Niestety musimy byc cierpliwi, o co i Was prosimy. Mial byc PRO material, wiec musimy PRO poczekac Jesli tylko bedzie czym sie podzielic, napewno sie o tym dowiecie w trybie natychmiastowym A tymczasem zapraszam do obejrzenia bardziej amatorskiego nagrania przy Dworze Artusa Pozdrawiamy, Sara i Rafał Edytowane 11 Listopada 2013 przez Master (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Master Opublikowano 24 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 No i wreszcie mamy fotki! Jeszcze cieplutkie Wszystkie, z udziałem motocyklistów wrzucamy poniżej. Jeżeli chodzi o film... ... ... Wciąż czekamy Mamy nadzieję, że ta cierpliwość (nasza i Wasza) się wkrótce opłaci. Oczywiście filmik pojawi się również na forum, od razu jak znajdzie się w naszych rękach Pozdrawiamy i życzymy miłego oglądania 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 No ładnie, ładnie Czekamy na video. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominikf6 Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Świetnie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi