Skocz do zawartości

Zaproszenie Na Ślub 11.10.2013 (Piątek) - Sara I Rafał

Master

Rekomendowane odpowiedzi

Suchy, odblokujesz możliwość oglądania na platformach mobilnych?

Master - najlepszego dla Was, powodzenia na nowej drodze życia, a przede wszystkim stosunkowo udanej podróży poślubnej ;)

I nie Super Express tylko Express Ilustrowany ;)

No i na fotce mój kask na pierwszym planie ;)

W ogóle to spoko, że zupełnie przypadkiem załapałem się na taką obstawkę... :smile:

Ale przynajmniej mieliście ratownika pod ręką, tak dżast in kejs ;)

Pozdrawiam

Stayin' Alive

Instruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.pl
Ratownik MotoPozytywni.pl

Jeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.
Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.

Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz.

Suchy, odblokujesz możliwość oglądania na platformach mobilnych?

A jest jakaś blokada?  :rolleyes:  Jak mi powiesz jak to odblokować, to chętnie zmienię ustawienia, ale w panelu nie widzę nic takiego  :huh:

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Suchy Ty to jesteś jednak :biggrin: Dzięki za filmik, zawsze do przodu dla zaspokojenia choć trochę ciekawości uczestników i miły gest :smile:

Obstawka była profesjonalna, każdy wiedział co robi i chyba z tego co widziałam ;) nikt nikomu w paradę nie wchodził, a właściwie wjeżdżał :smile: i wyglądało to na prawdę super. Już nie możemy się doczekać filmu. Z 2 kamer powinno być nieźle :smile:

Jeszcze raz wielkie dzięki!!!

LwG

Suchy - musiałbyś zmienić dostępność na platformy niegenerujące przychodu. 

Ale filmik całkiem Fpytkę. Obejrzałem na kompie po powrocie z pracy. Nawet parę razy się mój sprzęt załapał:smile:

Sara - pamiętaj, że tylko pierwsza obstawa ślubna jest taka okazała ;) Najlepszego dla Was.

Stayin' Alive

Instruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.pl
Ratownik MotoPozytywni.pl

Jeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.
Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.

Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz.

Czekamy zatem na oficjalny film i zdjęcia :smile:

Suchy - musiałbyś zmienić dostępność na platformy niegenerujące przychodu. 

Chciałbym, ale filmik posiada reklamy, ponieważ do utworu nie mam praw autorskich i z tego co widzę nie mogę ich usunąć.

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

ponieważ do utworu nie mam praw autorskich i z tego co widzę nie mogę ich usunąć.

A w jakim programie robisz filmiki? Bo u mnie wystarcz że przed wklejeniem utworu zmienisz jego nazwę w kompie i problem praw autorskich masz z bani.

Za jakieś 10 min powinno działać :smile: Miłego oglądania :smile:

Aha zauważyłem że w 5:46 min moja kamerka nie uchwyciła całej ręki, wcale nie pokazałem Suchemu FAKA :P on też ma to nagrane więc wie to była V tylko nie widać drugiego palca hahaha

• 2 tygodnie później...
Znalazłem jeszcze 1 zdjęcie

Powiem Ci, że "szału ni robi" od d*py strony. Wstyd takie wrzucać   :P

Kiedy będzie ta profesjonalna produkcja ;d ?

Jeśli chodzi o zdjęcia oraz filmiki - wszystko niestety przeciągnie się w czasie aż do końca października, z powodu nawału pracy chłopaków i naszej podróży poślubnej. Jeżeli tylko będziemy mieli zdjęcia lub filmy, to oczywiście zamieścimy na forum, nie martwcie się. Prosimy tylko o cierpliwość. Póki co na 2 tygodnie jesteśmy offline z powodu wyjazdu

ależ Wy jesteście niecierpliwi, było info przecież o tym, że mamy poczekać. Październik się kończy więc pewnie niebawem pojawią się jakieś materiały z obstawki;)

Edytowane przez Mała (wyświetl historię edycji)

Albo na Mikołajki dostaniemy prezent ;)

Tak czy siak jestem bardzo ciekaw efektów bo ekipa była PROfesjonalna

qxK0W5f.jpg

Witamy wszystkich po powrocie z wyjazdu miodowego :smile:

Przepraszamy, ze odwiedzamy forum dopiero teraz, ale brak czasu niestety troche to na nas wymusil.

Ale do sedna.

Jesli chodzi o zdjecia, powinnismy juz je miec w tym tygodniu. Co do filmu - sami nie wiemy kiedy bedzie, nasz kamerzysta, Lukasz siedzi zawalony tasmami filmow z wesel, ale ma nas na uwadze i jestesmy obslugiwani priorytetowo :smile: Niestety musimy byc cierpliwi, o co i Was prosimy. Mial byc PRO material, wiec musimy PRO poczekac ;)

Jesli tylko bedzie czym sie podzielic, napewno sie o tym dowiecie w trybie natychmiastowym :smile:

A tymczasem zapraszam do obejrzenia bardziej amatorskiego nagrania przy Dworze Artusa

Pozdrawiamy, Sara i Rafał

Edytowane przez Master (wyświetl historię edycji)

• 2 tygodnie później...

No i wreszcie mamy fotki! Jeszcze cieplutkie :smile: Wszystkie, z udziałem motocyklistów wrzucamy poniżej.

Jeżeli chodzi o film...

...

...

Wciąż czekamy :smile: Mamy nadzieję, że ta cierpliwość (nasza i Wasza) się wkrótce opłaci.

Oczywiście filmik pojawi się również na forum, od razu jak znajdzie się w naszych rękach :smile:

Pozdrawiamy i życzymy miłego oglądania :smile:

muw5.jpg

ii2d.jpg

ev22.JPG

65z5.jpg

i1c1.jpg

6k0m.jpg

nm42.jpg

j870.jpg

s7pb.jpg

8bpy.jpg

jngo.jpg