Dinozaur Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Dla takiej pary wsio co najlepsze, moglbym im nawet do pracy obstawe robic przy takiej zabawie jak bylo dzisiaj 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Super obstawa , najlepszego dla młodych 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GroNeX Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Przejazd udany, para młoda szczęśliwa, nic dodać nic ująć Szkoda tylko, że w drodze powrotnej siadło mi ładowanie w moto i musiałem pchać... 0 Cytuj https://www.facebook.com/pages/Gronex/640418769324094?fref=ts <-- polub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swierszczu Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 100 lat Młodej Parze! Jakie zaproszenie taka obstawka:-) Było zaje...fajnie! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozulec Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Jeszcze raz wszystkiego naj Młodej Parze. Fajna wyprawa i mila atmosfera 0 Cytuj Moc i satysfakcja, bez kompromisów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominikf6 Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 No było super Kiedy się pojawią jakieś materiały filmowe ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdunek22 Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 (edytowane) 100 lat dla Młodych !!! Jeśli chodzi o materiał to tym razem nie zawiodłem i kamera miała baterie naładowane jeśli mi się uda to jutro skręce materiał z tego co nagrałem, a później z tego co nagrywał kolega Pozdrowienia dla obecnych i LwG !!! Edytowane 11 Października 2013 przez Zdunek22 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Chętnie obejrzę co straciłem...... 0 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniekr Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Zaproszenie super to i obstawa super. Jeszcze raz wszystkiego najlepszego dla młodych, czekamy na filmik. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Obstawka chyba spełniła oczekiwania Pary Młodej Teraz wszyscy czekamy na zdjęcia i film Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia ! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Michał_ Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 100 lat Młodej Parze Nawet artykuł w dzisiejszym expressie się znalazł na 2 stronie Szkoda, że o naszym ślubie nikt nie napisał a też było grubo 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoTomasz Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Zrób fotkę i wrzuć na forum bo w necie nie ma dostępnego tego artykułu 1 Cytuj Stayin' AliveInstruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.plRatownik MotoPozytywni.plJeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Również Wszystkiego Najlepszego młodej parze i mam nadzieję że było super pozdrawiam wszystkich przybyłych i LwG 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcingsxr Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 obstawka super standardy były nawet seba od siebie jakies srubki dozucił a ja chociaz mam zajecie na weekend pozdrawiam młoda pare było mi niezmiernie miło uczestniczyc w tak waznym wydazeniu w ich zyciu wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia a przedewszystkim przyczepnosci 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GroNeX Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 marcingsxr - najlepiej to przygotuj zapasowe tłumiki na okazje ślubów etc 0 Cytuj https://www.facebook.com/pages/Gronex/640418769324094?fref=ts <-- polub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Kup z pięć ;-) 0 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemkolodz Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Obstawa była bardzo udana , troche na gumie, trochę palonka, i weselna małpka na koniec 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Master Opublikowano 12 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Witamy serdecznie po ciężkim dniu i nocy (lecz bardzo przyjemnych) Chcieliśmy Wam BARDZO GORĄCO podziękować za towarzyszenie nam w tym ważnym dla nas dniu. Nie spodziewaliśmy się, że nasze zaproszenie będzie miało aż taki odzew Spisaliście się na medal! Przepraszamy za wszelkie niedogodności, tzn. przedłużające się oczekiwanie na nas pod kościołem - kolejka osób składających życzenia była naprawdę długa. Dodatkowo "zaczepiła" nas reporterka Super Expressu, dzięki której My oraz FŁM znaleźliśmy się na 2 stronie gazety Poniżej zamieszczamy artykuł z Super Expressu Jeśli chodzi o zdjęcia oraz filmiki - wszystko niestety przeciągnie się w czasie aż do końca października, z powodu nawału pracy chłopaków i naszej podróży poślubnej. Jeżeli tylko będziemy mieli zdjęcia lub filmy, to oczywiście zamieścimy na forum, nie martwcie się. Prosimy tylko o cierpliwość. Póki co na 2 tygodnie jesteśmy offline z powodu wyjazdu Pozdrawiamy serdecznie i jeszcze raz BARDZO BARDZO BARDZO DZIĘKUJEMY!! Ta eskorta była na wysokim poziomie i na pewno zostawi ślad w naszej pamięci oraz na YouTubie Sara i Rafał LwG 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GroNeX Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Zatem pozostaje nam życzyć udanej podróży poślubnej A tak nawiasem mówiąc to niektórzy z was kręcili przejazd na GoPro. Jest jakaś szansa, że podzielicie się materiałem z forumowiczami? 0 Cytuj https://www.facebook.com/pages/Gronex/640418769324094?fref=ts <-- polub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdunek22 Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Zatem pozostaje nam życzyć udanej podróży poślubnej A tak nawiasem mówiąc to niektórzy z was kręcili przejazd na GoPro. Jest jakaś szansa, że podzielicie się materiałem z forumowiczami? No kręcił między innymi mój kumpel, jakmi udostępni nagrania to puszczęw obieg Młodym życzę jeszcze raz wszystkiego naj naj !!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominikf6 Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 No to udanej podróży ślubnej i czekamy na materiał filmowy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 A tak nawiasem mówiąc to niektórzy z was kręcili przejazd na GoPro. Jest jakaś szansa, że podzielicie się materiałem z forumowiczami? Tak ja, już zaplanowałem nieprzespaną noc w związku z materiałem Dlatego zacząłem dzisiaj po południu, zaraz biorę się za resztę. 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 nie przepadam za jazdą w tak dużych grupach ale ta obstawka była według mnie dość bezpieczna, nikt nikomu drogi nie zajeżdżał, puszki się nie wcinały jakoś za bardzo, nawet udało się uniknąć korków na Piłsudskiego ale to wszystko dzięki dłuuugim życzeniom wszystkiego dobrego Młodej Parze no i czekam na filmiki z przejazdu;) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Sob Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 (edytowane) Ja niestety nie byłem,praca i piątek......troszkę nie typowo,,,,,,,więc 100 Lat dla młodych Edytowane 12 Października 2013 przez SOBOL (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 no i czekam na filmiki z przejazdu;) Zmotywowałaś mnie, żeby jednak siedzieć do późna i to zmontować Zatem jak obiecałem, tak zrobiłem. Poniżej moje wypociny, cały materiał trwa ponad 40 minut, ale ekipa z profesjonalnym sprzętem na pewno ma 100% ciekawsze propozycje niż moje, więc zapodaję amatorską wersję obstawki i uciekam spać 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi