Zdunek22 Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 No można by coś ustalić, np. o której para młoda ma zamiar ruszać bo to dość ważne 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swierszczu Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Szykuje się fajna obstawka... mam nadzieje ze tym razem nic mi planów nie pokrzyzuje. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Ze szkoły trzeba będzie się wcześniej urwać, żeby wesprzeć starego znajomego 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Sob Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Kamerki na kask, i wio Jak ogarnę się w pracy to pojadę 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Master Opublikowano 8 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Sorki, że tak poźno reaguję, ale ogarnianie spraw weselnych mi trochę czasu zajęło Wyjazd będzie spod tego bloku (a nawet z tej klatki ): http://goo.gl/maps/5fY6P . Wokół jest sporo miejsca, nawet ta uliczka dojazdowa do garaży trochę moto pomieści O godz. 15:40 chcemy NAJPÓŹNIEJ wyjechać do Katedry Chyba nie ma sensu, żeby robić mi eskortę z mojego domu, ze względu na to, że za długo będziecie czekać pod w/w blokiem (błogosławieństwo, wykupienie p. Młodej itp.) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 (edytowane) Ja zamierzam dolaczyc sie na aLPolitechniki 32 pod Urzedem Miasta jakby co duzy parking wiec mozna tam czekac na Pare Mloda i wtedy wio pod Katedre w obstawce Jezeli ktos chetny zapraszam bede czekal od 15,45 Edytowane 8 Października 2013 przez tomahouk (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Napracowaliscie sie nad zaproszeniem. Trzeba byc 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdunek22 Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 OK fajnie że się wyjaśniło ja na 100% będę pod blokiem czekać jakoś 15:15/ 15:30 do zobaczenia !!!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strumyk Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Myślę że się pojawię ;D Z pracy w domu jestem po 14, to akurat wyciągnę moto i z Brzezin podjadę Scyzer, jak by co liczę znów na twoje doprowadzenie do celu ;p 0 Cytuj Dobry motocyklista to nie ten, który lśni w pięknej skórze, nie ten, który odkręca gaz do końca, a ten który zna wartość swego życia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Ty ja sam 1 raz na oczy to osiedle widzę ale damy rade ;P 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 To na choinach jest koło cmentarza na kurczakach 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Za taki wyczesany film to trzeba się pojawić! Takie filmy to rozumiem, a nie mdłe ujęcia z mszy św. Jak tylko uda mi się wyrwać z pracy to wpadam! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati5679 Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 No trzeba przyznać że film jest świetny p.s Kot prawie identyczny jak mój 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Master Opublikowano 10 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Łatwo jest do nas trafić - jadąc od McDonald's ulicą Kurczaki, skręcacie na pierwszych światłach w lewo (po prawo cmentarz, po lewo bloki) 20m. od świateł można już parkować - miejsca jest sporo Potwierdzę jeszcze, że ślub jest aktualny, pogoda zamówiona, więc śnieg nie powinien raczej spaść O godz. 15:30 chcemy już wyjechać do Archikatedry. ZAPRASZAMY!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GroNeX Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Ja również przybędę 0 Cytuj https://www.facebook.com/pages/Gronex/640418769324094?fref=ts <-- polub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dinozaur Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Tez bede, jedzie ktos kolo 15 przez przybysza/kilinskiego? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozulec Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Też się odmelduję pod katedrą i zapewne nie sam 0 Cytuj Moc i satysfakcja, bez kompromisów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sara Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Kochani aż miło popatrzeć jak zbiera się coraz więcej osób podzielających naszą miłość "motocyklową" Z tego co wiemy i info jakie do nas docierają, może być całkiem nieźle Do zobaczenia jutro LwG 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniekr Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Będe 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekP Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Nie no po takim zaproszeniu to baardzo chętnie :> Zastanawia mnie tylko, bo zrozumiałem, że para młoda będzie jechała na moto? I jakaż prędkość przez miasto by oscylowała? Z chęcią nawet wyczyszczę sprzęt, żeby się ładnie prezentował ale jak nie nadążę no to sam będę świecił na tyłach? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Ze smutkiem, żalem i bólem serca niniejszym komunikuję, że niestety nie uda mi się zameldować na dzisiejszej obstawce :-( 0 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 No i masz przesrane 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Wyszła super obstawa Podziękowania dla Pary Młodej za suwenir na koniec 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Czekamy teraz na filmik + ja trochę skręciłem na przejeździe, więc jak coś będzie godnego to zarzucę na dniach 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Fajnie było tylko w czasie się trochę rozciągnęło ale co tam najważniejsze by Para Młoda była zadowolona Najlepszego na nowej drodze życia! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi