Skocz do zawartości

Zaproszenie Na Ślub 11.10.2013 (Piątek) - Sara I Rafał

Master

Rekomendowane odpowiedzi

Sorki, że tak poźno reaguję, ale ogarnianie spraw weselnych mi trochę czasu zajęło :biggrin:

Wyjazd będzie spod tego bloku (a nawet z tej klatki :biggrin:): http://goo.gl/maps/5fY6P .

Wokół jest sporo miejsca, nawet ta uliczka dojazdowa do garaży trochę moto pomieści :smile:

O godz. 15:40 chcemy NAJPÓŹNIEJ wyjechać do Katedry :smile:

Chyba nie ma sensu, żeby robić mi eskortę z mojego domu, ze względu na to, że za długo będziecie czekać pod w/w blokiem (błogosławieństwo, wykupienie p. Młodej itp.) :smile:

Ja zamierzam dolaczyc sie na aLPolitechniki 32 pod Urzedem Miasta jakby co duzy parking wiec mozna tam czekac na Pare Mloda i wtedy wio pod Katedre w obstawce Jezeli ktos chetny zapraszam bede czekal od 15,45

Edytowane przez tomahouk (wyświetl historię edycji)

Napracowaliscie sie nad zaproszeniem.

Trzeba byc :smile:

"Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe,
ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."

Myślę że się pojawię ;D Z pracy w domu jestem po 14, to akurat wyciągnę moto i z Brzezin podjadę ;) Scyzer, jak by co liczę znów na twoje doprowadzenie do celu ;p

Dobry motocyklista to nie ten, który lśni w pięknej skórze, nie ten, który odkręca gaz do końca, a ten który zna wartość swego życia!

Za taki wyczesany film to trzeba się pojawić! :biggrin:

Takie filmy to rozumiem, a nie mdłe ujęcia z mszy św. :P

Jak tylko uda mi się wyrwać z pracy to wpadam! :moto:

qxK0W5f.jpg

Łatwo jest do nas trafić - jadąc od McDonald's ulicą Kurczaki, skręcacie na pierwszych światłach w lewo (po prawo cmentarz, po lewo bloki) :smile: 20m. od świateł można już parkować - miejsca jest sporo :smile:

Potwierdzę jeszcze, że ślub jest aktualny, pogoda zamówiona, więc śnieg nie powinien raczej spaść :smile:

O godz. 15:30 chcemy już wyjechać do Archikatedry.

ZAPRASZAMY!!

Kochani aż miło popatrzeć jak zbiera się coraz więcej osób podzielających naszą miłość "motocyklową" :P

Z tego co wiemy i info jakie do nas docierają, może być całkiem nieźle :biggrin:

Do zobaczenia jutro :smile:

LwG

Nie no po takim zaproszeniu to baardzo chętnie :> Zastanawia mnie tylko, bo zrozumiałem, że para młoda będzie jechała na moto? :P I jakaż prędkość przez miasto by oscylowała? Z chęcią nawet wyczyszczę sprzęt, żeby się ładnie prezentował ale jak nie nadążę no to sam będę świecił na tyłach?

Czekamy teraz na filmik  :riding:  + ja trochę skręciłem na przejeździe, więc jak coś będzie godnego to zarzucę na dniach  ;)

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl