slawek66 Posted February 19, 2015 Report Share Posted February 19, 2015 Narwaniec, ten komis ciuchów na WiN prowadzi mama mojego kolegi. Oni sprowadzają ciuchy głównie z Anglii. Pewnie jakbyś chciał sprzedać swoje to kupią ale nie licz że uzyskasz dobrą cenę. Zapodaj na forum temat ze sprzedażą to może ktoś sie akurat skusi. Może ktoś wie gdzie przeniósł się komis z Organizacji WiN, bo byłem tam dzisiaj i po komisie zostało tylko wspomnienie ... 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rogal Posted February 19, 2015 Report Share Posted February 19, 2015 (edited) Jak byś przeczytał post wyżej... pozwolę sobie zacytować... Komis na organizacji WIN likwiduje działalność związaną z motocyklowymi ciuchami To byś wywnioskował że już go nie ma szanowny kolego Edited February 19, 2015 by Rogal (see edit history) 0 Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovalchuck Posted March 9, 2015 Report Share Posted March 9, 2015 (edited) Panowie sklep z Win został przeniesiony .... Pamiętam jak biegałem tamtymi okolicami. Wie ktoś może gdzie ? Edited March 9, 2015 by Kovalchuck (see edit history) 0 Quote Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Link to comment Share on other sites More sharing options...
rooland Posted March 9, 2015 Report Share Posted March 9, 2015 Z tego co wiem nie został przeniesiony tyko zamknięty. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovalchuck Posted March 9, 2015 Report Share Posted March 9, 2015 No właśnie miał być przeniesiony na ul.Przemysłową tylko nie pamiętam ile. znaczy taka była kartka na drzwiach. A szukam jakiegoś info na ten temat 0 Quote Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Link to comment Share on other sites More sharing options...
giepak Posted April 19, 2015 Report Share Posted April 19, 2015 Radzę zaglądać do ciucholandii na rogi Zamkowej i uliczki w ktorej jest Starostwo, mają również coś na moto. Kupiłem ostatnio spodenki skóra w świetnym stanie (ASHMAN) za .....28 zeta !!!!! 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TIM MOTOCENTER Posted May 11, 2015 Report Share Posted May 11, 2015 Witajcie. U nas od niedawna również działa komis odzieży na moto. Aktualnie mamy na stanie parę kurtek, spodnie ze skóry, buty i rękawiczki tekstylne. Chętnie również przyjmiemy w komis ciuchy, które Wam zalegają. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ppiotrek Posted June 3, 2015 Report Share Posted June 3, 2015 Czy przyjmujecie też nowe ciuchy? 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mike666 Posted July 27, 2016 Report Share Posted July 27, 2016 Odkopuje temat z pytaniem o aktualizacje. Gdzie teraz warto oblukać jakieś używane ciuchy? dalej pabianice zamkowa? Dzięki 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karpiu Posted July 28, 2016 Report Share Posted July 28, 2016 A czego szukasz i w jakim rozmiarze? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Normalny Posted November 7, 2016 Report Share Posted November 7, 2016 polecam WOLFa 0 Quote HONDA - Horendalny Obiekt Nie Dla Amatora Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marttino Posted November 7, 2016 Report Share Posted November 7, 2016 polecam WOLFa Trochę się spóźniłeś z dobrą radą 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darek_Lodz Posted November 7, 2016 Report Share Posted November 7, 2016 Normalny jest nowy na forum to napisał dopiero teraz, kolejnym się przyda 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marttino Posted November 7, 2016 Report Share Posted November 7, 2016 Ok :) 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Normalny Posted November 14, 2016 Report Share Posted November 14, 2016 hehehe, dzieki panowie 1 Quote HONDA - Horendalny Obiekt Nie Dla Amatora Link to comment Share on other sites More sharing options...
piorczens Posted March 14, 2017 Report Share Posted March 14, 2017 Witam , odświeżę temat. Czy ktoś zna jakieś Sklepy , komisy z używanymi kombiakami ? Ewentualnie jakiś komis gdzie skupują tekstyle ( nowe i używane) ? 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karpiu Posted March 14, 2017 Report Share Posted March 14, 2017 W Łodzi i okolicy ciężko. Ja sprzedaje wszystko na olx i allegro i jakoś idzie. Skórę mam 3xl i pasuje na masie i w formie Live my life like I'm a beast. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario.dgla Posted March 14, 2017 Report Share Posted March 14, 2017 W Pabianicach jest komis odzieży moto, a Zamkowej 59, czasami można dorwać coś dobrego za tani piniądz 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piorczens Posted March 14, 2017 Report Share Posted March 14, 2017 Chyba podjadę do tych Pabianic zobaczę co i jak. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario.dgla Posted March 14, 2017 Report Share Posted March 14, 2017 https://mobile.facebook.com/pg/odziezmotocyklowapabianice/about/ Tu masz ich stronkę na fb ✌ 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts