Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Narwaniec, ten komis ciuchów na WiN prowadzi mama mojego kolegi. Oni sprowadzają ciuchy głównie z Anglii. Pewnie jakbyś chciał sprzedać swoje to kupią ale nie licz że uzyskasz dobrą cenę. Zapodaj na forum temat ze sprzedażą to może ktoś sie akurat skusi. :smile:

Może ktoś wie gdzie przeniósł się komis z Organizacji WiN, bo byłem tam dzisiaj i po komisie zostało tylko wspomnienie ...

Opublikowano (edytowane)

Jak byś przeczytał post wyżej... pozwolę sobie zacytować...

Komis na organizacji WIN likwiduje działalność związaną z motocyklowymi ciuchami

To byś wywnioskował że już go nie ma szanowny kolego :smile:

Edytowane przez Rogal (wyświetl historię edycji)

...

• 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Panowie sklep z Win został przeniesiony .... Pamiętam jak biegałem tamtymi okolicami. Wie ktoś może gdzie ?

Edytowane przez Kovalchuck (wyświetl historię edycji)

Myślisz że każdy motocyklista to wariat ?

Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć.

icon3.png Suzuki SV650s

Opublikowano

Z tego co wiem nie został przeniesiony tyko zamknięty.

Opublikowano

No właśnie miał być przeniesiony na ul.Przemysłową tylko nie pamiętam ile. znaczy taka była kartka na drzwiach. A szukam jakiegoś info na ten temat :biggrin:

Myślisz że każdy motocyklista to wariat ?

Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć.

icon3.png Suzuki SV650s

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Radzę zaglądać do ciucholandii na rogi Zamkowej i uliczki w ktorej jest Starostwo, mają również coś na moto. Kupiłem ostatnio spodenki skóra w świetnym stanie (ASHMAN) za .....28 zeta !!!!!

• 4 tygodnie później...
TIM MOTOCENTER
Opublikowano

Witajcie.

U nas od niedawna również działa komis odzieży na moto. Aktualnie mamy na stanie parę kurtek, spodnie ze skóry, buty i rękawiczki tekstylne. Chętnie również przyjmiemy w komis ciuchy, które Wam zalegają. :smile:

• 4 tygodnie później...
  • 1 rok później...
Opublikowano

Odkopuje temat z pytaniem o aktualizacje.

Gdzie teraz warto oblukać jakieś używane ciuchy?

dalej pabianice zamkowa?

Dzięki ;)

Opublikowano

A czego szukasz i w jakim rozmiarze? ;)

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

polecam WOLFa

HONDA - Horendalny Obiekt Nie Dla Amatora :smile:

Opublikowano

polecam WOLFa

Trochę się spóźniłeś z dobrą radą :smile:

Opublikowano

Normalny jest nowy na forum to napisał dopiero teraz, kolejnym się przyda :smile: 

Opublikowano

hehehe, dzieki panowie :smile:

HONDA - Horendalny Obiekt Nie Dla Amatora :smile:

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Witam , odświeżę temat. Czy ktoś zna jakieś Sklepy , komisy z używanymi kombiakami ? Ewentualnie jakiś komis gdzie skupują tekstyle ( nowe i używane) ?

Opublikowano

W Łodzi i okolicy ciężko. Ja sprzedaje wszystko na olx i allegro i jakoś idzie. Skórę mam 3xl i pasuje na masie i w formie :biggrin:

Live my life like I'm a beast.

Opublikowano

W Pabianicach jest komis odzieży moto, a Zamkowej 59, czasami można dorwać coś dobrego za tani piniądz ;)

Opublikowano

Chyba podjadę do tych Pabianic zobaczę co i jak.