Skocz do zawartości

Komis Z Odzieżą Używaną

narwaniec96

Rekomendowane odpowiedzi

Narwaniec, ten komis ciuchów na WiN prowadzi mama mojego kolegi. Oni sprowadzają ciuchy głównie z Anglii. Pewnie jakbyś chciał sprzedać swoje to kupią ale nie licz że uzyskasz dobrą cenę. Zapodaj na forum temat ze sprzedażą to może ktoś sie akurat skusi. :smile:

Może ktoś wie gdzie przeniósł się komis z Organizacji WiN, bo byłem tam dzisiaj i po komisie zostało tylko wspomnienie ...

Jak byś przeczytał post wyżej... pozwolę sobie zacytować...

Komis na organizacji WIN likwiduje działalność związaną z motocyklowymi ciuchami

To byś wywnioskował że już go nie ma szanowny kolego :smile:

Edytowane przez Rogal (wyświetl historię edycji)

...

• 3 tygodnie później...

Panowie sklep z Win został przeniesiony .... Pamiętam jak biegałem tamtymi okolicami. Wie ktoś może gdzie ?

Edytowane przez Kovalchuck (wyświetl historię edycji)

Myślisz że każdy motocyklista to wariat ?

Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć.

icon3.png Suzuki SV650s

No właśnie miał być przeniesiony na ul.Przemysłową tylko nie pamiętam ile. znaczy taka była kartka na drzwiach. A szukam jakiegoś info na ten temat :biggrin:

Myślisz że każdy motocyklista to wariat ?

Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć.

icon3.png Suzuki SV650s

• 1 miesiąc temu...

Radzę zaglądać do ciucholandii na rogi Zamkowej i uliczki w ktorej jest Starostwo, mają również coś na moto. Kupiłem ostatnio spodenki skóra w świetnym stanie (ASHMAN) za .....28 zeta !!!!!

• 4 tygodnie później...
TIM MOTOCENTER

Witajcie.

U nas od niedawna również działa komis odzieży na moto. Aktualnie mamy na stanie parę kurtek, spodnie ze skóry, buty i rękawiczki tekstylne. Chętnie również przyjmiemy w komis ciuchy, które Wam zalegają. :smile:

• 4 tygodnie później...
  • 1 rok później...
  • 3 miesiące temu...
  • 4 miesiące temu...

Witam , odświeżę temat. Czy ktoś zna jakieś Sklepy , komisy z używanymi kombiakami ? Ewentualnie jakiś komis gdzie skupują tekstyle ( nowe i używane) ?

W Łodzi i okolicy ciężko. Ja sprzedaje wszystko na olx i allegro i jakoś idzie. Skórę mam 3xl i pasuje na masie i w formie :biggrin:

Live my life like I'm a beast.