Skocz do zawartości

Komis Z Odzieżą Używaną

narwaniec96

Rekomendowane odpowiedzi

Na Organizacji WiN prawie vis a vis komendy nr 5 jest sklep z odzieżą używaną , babeczka ma całą ścianę ciuchów moto , tylko trzeba targować, a ciuszków od groma  ;] 

PS:https://maps.google.com/maps/api/staticmap?size=300x300&maptype=roadmap&sensor=false&markers=color:red%7C51.788166,19.467317&client=google-maps-sharing&signature=st5s_XigePXtLx_Epg8H2PFvlZ0=

Edytowane przez WojtasLDZ (wyświetl historię edycji)

Narwaniec, ten komis ciuchów na WiN prowadzi mama mojego kolegi. Oni sprowadzają ciuchy głównie z Anglii. Pewnie jakbyś chciał sprzedać swoje to kupią ale nie licz że uzyskasz dobrą cenę. Zapodaj na forum temat ze sprzedażą to może ktoś sie akurat skusi.:smile:

Polecam wcześniej wspominany komis w Pabianicach :smile:

ul. Zamkowa 59J (na końcu wnęki, na wprost do głównej ulicy)

tel. 604 467 978

Duży wybór i ceny przyzwoite :smile:. Są również nowe rzeczy w rozsądnych cenach :smile:

qxK0W5f.jpg

• 4 miesiące temu...

Byłem wczoraj na Zamkowej 59 w Pabianicach powiem tak wieszaki zawalone kombi,kurtkami itp.ale d*py nie urywa tzn.wszystko co przeglądałem używane nadaje się od razu do oddania komuś kto odświeży a w 98 % musi skórę zabarwić ponieważ powycierane totalnie wszystko a ceny to jakiś kosmos.Przykładowo kurtka skóra +protektory po wycierana brudna to cena 300 zł.Oczywiście ktoś powie czego spodziewać się można po używce ja to rozumiem ale jakoś musi iść z ceną.Osobiście pojechałem tam raz i więcej tam nie zawitam.

Mam niedaleko do tego komisu, więc odwiedziłem kiedyś ale moje odczucia też w sumie średnie...wszystko jakoś tak na kupie...te nowe ciuchy wyglądają jakby 20 lat leżały w magazynie, używki też jak kolega wyżej pisze bez szału...tak więc kto co woli...ale ja raczej omijam to miejsce ; )

A ja dziś byłam na Zamkowej i nabyłam fajne kombi za rozsądne pieniądze :smile: a czy orientujecie się może w jakich godzinach otwarty jest w sobotę?

Wszystko zależy, kto czego szuka. Według mnie można znaleźć tam sporo fajnego ciucha za małe pieniądze (nie widziałem tam nic powyżej 200zł) choć fakt duża część jest mocno słabej jakości ale np. spodnie mają widziałem w bardzo fajnym stanie..Nie można się spodziewać po ciuchlandzie zaraz perłowego stanu ;)

• 2 tygodnie później...

Byłem dziś na Zamkowej. Jeśli szukacie tekstyliów to nie polecam. 3 kurteczki, ale No Name'y. Większa ilość dla cięższych chopperowych maszyn.

Ja byłem w sobotę kupiłem b. ładną kurtkę. Niepowycierana, rozmiar idealny i też Polo jak spodnie kupione wcześniej. 

Kurtki tekstylne też jest wybór (na zapleczu) i są to firmowe dwu i trzy warstwowe w przystępnych cenach.

Po twoim poście wnioskuję że nie byłeś tam dłużej jak 3 minuty-stąd taka wiedza.

Byłem dzisiaj rano w Łodzi na Organizacji WiN i niestety nie ma sklepu. Wcięło go gdzieś. Jak zrobi się pogoda to jadę do Pabianic na Zamkową.

Byłem dzisiaj rano w Łodzi na Organizacji WiN i niestety nie ma sklepu. Wcięło go gdzieś. Jak zrobi się pogoda to jadę do Pabianic na Zamkową.

Ten sklep jest otwierany po 10-tej przejeżdżałem przed chwilą i jest otwarty Organizacji WiN 65. 

Nie wchodziłem ale na zewnątrz są wystawione manekiny i zawsze jakiś kombinezon też w ramach sugestii.

• 3 miesiące temu...

Uwaga ogłoszenie

Komis na organizacji WIN likwiduje działalność związaną z motocyklowymi ciuchami, a w związku z tym do końca przyszłego tygodnia wyprzedają wszystko. Kombiaki mają od 300 do 400 zł niestety wybór już nie za wielki ale myślę że warto podjechać, oczywiście ciuchy są używane i to widać ale myślę że za 2 częściowy skurzany sportowy kombik 300 to nie wiele.

P.S.

Dzisiaj mierzyłem jeden po który mam podjechać we wtorek (dzisiaj byłem na moto i nie miałbym sie jak zabrać) byłbym wdzięczny jakby nikt nie podkupił mierzonego i zamówionego w sobote ciucha :smile: