Suchy-wolk Opublikowano 29 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Wracając z oględzin poprzedniego motocykla i będąc zdesperowanym i tym samym zirytowanym, że od 3 w nocy jestem na nogach i jeszcze nie znalazłem motocykla dla siebie, postanowiłem zajrzeć do kolejnego "uczciwego sprzedawcy" obok Rzeszowa (miałem po drodze do domu). Na aukcjach motocykl piękny, kilkanaście zdjęć i wszystkie przebarwione lub wstawione stare - jak się okazało. Moim oczom ukazał się szrot! Każda owiewka była popękana, poklejona, w przedniej czaszy brakowało wypełnień wlotu powietrza (takich siateczek), a każda część w tym motocyklu sprawiała wrażenie jakby nie była do tej maszyny. Białe ohydne przewody w oplocie, zmienione rączki kierownicy na "sportowe", niespasowane siedzenie i nie od tego modelu, a także klosze kierunkowskazów obklejone w niebieską folię. Wydech luźny, sety luźne - szkoda czasu. Wszędzie rysy, rama powycierana, brak zaślepek i śrub w kilku miejscach. Wersja USA. Nie miałem ochoty się nawet przejechać, wyszedłem po 5-minutach oglądania. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Michał_ Opublikowano 29 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Widzisz Suchy, potwierdziły się moje przypuszczenia odnośnie tej sztuki (o czym rozmawialiśmy) - że to może być gówno Całe szczęście, że tylko przy okazji miałeś możliwość obejrzenia kolejnego parcha a nie musiałeś specjalnie jechać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zidus Opublikowano 29 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Ten moto stoi już od niepamiętnych czasów na allegro wiem bo śledze 636 i k6/7 na bierząca 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi