ciesu Opublikowano 27 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Przeglądając zawartość Allegro natknąłem się na taki egzemplarz: http://allegro.pl/show_item.php?item=3581200471 Według mnie jest śliczny, ma 170 KM, więc zapewne jest też bardzo szybki :-) Zresztą jego rejestracja mówi sama za siebie!!! Wątpię, żeby kiedykolwiek było mnie stać na taki egzemplarz, ale pomarzyć można hehe Co Wy myślicie o tej marce?? Miał ktoś okazję czymś takim pojeździć?? A może u nas na forum są właściciele takich cacuszek?? Pozdrawiam wszystkich... 0 Cytuj Burek 400 K3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi Opublikowano 27 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Podobał mi się Diavel zanim go nie zobaczyłem na żywo na targach w stolicy. Straszna krowa. Całe uwielbienie dla tej maszyny znikło raz dwa Za to Panigale... mmmmmm 0 Cytuj Suzuki SV650S 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeZet Opublikowano 27 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Śliczny to mało powiedziane. Jest po prostu przepiękny . Na pewno ktoś z Łodzi takiego ma lub miał (ale w czarnym malowaniu)bo widziałem go wiosną na łódzkich blachach wyjeżdżającego z Portu Łódź. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 27 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 ma gościu czarno czerwonego, starszy facet, ale dopóki nie usiadłem na niego to mi się podobał, strasznie cięzki sprzęt i bliżej mu do choppera niż do jakiegoś streeta czy chu.., wie do czego, ładnie to on jest wykonany, robiłem sesję w liberty tego motocykla to obejrzałem go z baaardzo dokładnie. tu galeria http://motocykle-lodz.pl/gallery/album/426-ducati-diavel-dla-motogenpl/ 0 Cytuj http://www.libertymotors.pl/kontakt/lodz/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonia Opublikowano 27 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 I H...j bombki strzelił choinki nie będzie!!! Czar prysł a mówią że to kobiety są zmienne!! Kosmaty co jeszcze ukrywasz ??? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciesu Opublikowano 28 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 No zacne te fotki Kosmaty!! :-) 0 Cytuj Burek 400 K3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esquina Opublikowano 28 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Motocykl ma swój urok. Nie dla każdego Coś pokroju Yamahy V-max. Widziałem jak śmigali panowie 3 maszynami na Włókniarzy. Piękny dźwięk, moc musi być bo jak ruszyli ze świateł to z piskiem opon hehe. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Moim zdaniem Diavel wyglada kozacko! A w tej wersji AMG to juz wogole full wypas. Ale Panigale jest najpiekniejsze! Sni mi sie po nocach 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Mokre noce przy Panigale, skądś to znam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi