gonia Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Dzięki nawet się odnalazłam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Me2 chcoiaż co prawda na 1 ale zawsze ;P 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobek Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Dzięki za foto też się znalazłem na kilku fotkach 0 Cytuj Serwis sprzętu ogrodowego i leśnego. Wypożyczalnia sprzętu ogrodowego Łódź, Traktorowa 79, 516-91-81-81. www.Naprawa-Kosiarek.pl Naprawiam m.in. - kosy, pilarki, kosiarki, aeratory, odśnieżarki, wertykulatory, glebogryzarki, traktorki ogrodowe, przecinarki do betonu, agregaty prądotwórcze, itp... !!! Dla ludzi z forum zniżki !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konet Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Dzięki za foto do następnego 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 "Jestę kostką" lodu Mam trochę materiału video, coś się sklei 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Zmarzleś? No daj spokój fajniutko się leciało ciepło szybko...tylko dla mnie za ciemno.. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Marcin a było się dobrze ubrać 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Marcin a było się dobrze ubrać To musiałbym od Małej pożyczyć sweterek, ale nie miała dzisiaj... 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Co tam na tych winklach nawywijaliście 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 To musiałbym od Małej pożyczyć sweterek, ale nie miała dzisiaj... aaa nie prawda! miałam w kufrze u Scyzera i w drodze powrotnej już w polarze leciałam przyjemny zlot, a szczególnie bieg w tych alko-okularach szkoda tylko, że ten dzień zakończył się tak pechowo dla niektórych... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 A no były dwa incydenty, ale nie ma co się rozpisywać i robić kierowcom szumu, jak wyzdrowieją sami opiszą Więcej fotek ma @_Michał_ 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 (edytowane) to czekamy na zdjęcia. I na filmik Suchy ! ale dzisiaj nie zarywaj nocy Edytowane 13 Października 2013 przez Mała (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cekal Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 (edytowane) super wycieczka! uwielbiam te wypady z Wami a żeby jeszcze było widać po ciemku czy się jedzie z właściwą grupą... Edytowane 13 Października 2013 przez cekal (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_lc4 Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Dziekuje serdecznie wszystkim z pomoc, operacja we wtorek, przyjecie w szpitalu o dziwo bardzo okej. Na sali jestem z kolega z drugiego "incydentu" :-) Tak po za tym wypad suuuper, nie jechalem na taras jeszcze ta trasa, fajny klimat. Dziekuje jeszcze raz. 1 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sovteq Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Wróciłem z Michałem. Dzięki za wspólny wypad. Wypadkowicze - dużo zdrowia! 1 Cytuj Honda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonia Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 "Jestę kostką" lodu Mam trochę materiału video, coś się sklei Marcin to podjeżdżaj chciałam drinka wypić a tu pech lodu mi brakło potrzebuje Ciebie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 pozdrów kolegę z sali i szybkiego powrotu do zdrowia 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cekal Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Dziekuje serdecznie wszystkim z pomoc, operacja we wtorek, przyjecie w szpitalu o dziwo bardzo okej. Na sali jestem z kolega z drugiego "incydentu" :-) Tak po za tym wypad suuuper, nie jechalem na taras jeszcze ta trasa, fajny klimat. Dziekuje jeszcze raz. życzymy szybkiego powrotu do zdrowia przynajmniej masz na pocieszenie motocyklistę w sali 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Dasz radę! Szybkiego powrotu do zdrowia i na moto 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Dziekuje serdecznie wszystkim z pomoc, operacja we wtorek, przyjecie w szpitalu o dziwo bardzo okej. Na sali jestem z kolega z drugiego "incydentu" :-) Tak po za tym wypad suuuper, nie jechalem na taras jeszcze ta trasa, fajny klimat. Dziekuje jeszcze raz. Pozdrów Arka! Tak poza tym to chyba tego samego dnia bedzie operowani? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marti Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 3maj się Michał i szybkiego powrotu do zdrowia.. a wypad rzeczywiście był super.. no i nawet te winkle na żłobnicy przeżyłam dziękujeeeee ALL 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najlepsza rzecz jaką można robić w ubraniu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio1989 Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 (edytowane) HAha powiem że to był chyba najmniejszy zlot na jakim byłem a to chyba dla tego że byłem na nie wielu a to pierwszy zlot dla brata do tej pory mu się japa cieszy nawet jesteśmy na zdieciu 25 :-) czarne suzuki i skuter a mamy filmik z ania @(mała)jak fajnie biegła w tych okularach :-). DLa pechowców szybkiego powrotu do zdrowia życzymy Edytowane 13 Października 2013 przez Gucio1989 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 mamy filmik z ania @(mała)jak fajnie biegła w tych okularach :-). ja już jeden filmik widziałam, nie miałam pojęcia że to aż tak śmiesznie wyglądało ale poruszanie się w tych okularach dla mnie było dość trudne, patrząc jak niektórzy biegali widać że mają już doświadczenie w tym temacie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 dzięki Wszystkim za wspólny wypad, to zdecydowanie jeden z najfajniejszych dni w sezonie 2013 oczywiście oprócz tych pechowych wypadków ale ważne, że wszyscy żyją nie spodziewałam się że będzie aż taka frekwencja 1 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio1989 Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 HEhe jak to mówią trening czyni mistrza ale brawa dla odważnych kobiet 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi