Gulek Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Zdrowiej Michał !!!!!! 0 Cytuj TZR 80RR->GSXR 600K2->CBR 600 RR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marti Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 ale błysk w oczach Lukiego bezcenny oj tak 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najlepsza rzecz jaką można robić w ubraniu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Kilka fotek, dla tych co nie śledzą nas na Facebooku Dzięki @_Michał_ za zdjęcia 4 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Kilka fotek, dla tych co nie śledzą nas na Facebooku Dzięki @_Michał_ za zdjęcia Fajne foty szkoda że nie mogłem być 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konet Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Moje i kumpla wypociny jakieś pojedyńcze wstawki,nagrywane telefonem więc jakość niestety nie powala. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 jakaś banda zapierdalaczy 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemiczna Malina Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 kolejny :-) i jeszcze jeden a co se będę żałowała 1 Cytuj Too fast to live, too young to die !!! Moje motofotografie - http://motocykle-lodz.pl/topic/6133-mototematycznie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
em412 Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 (edytowane) Dzięki Kamilo! Zastanawialiśmy się czy ktoś to nagrywał i czy też się załapiemy i się udało! Chętnie Ci podkradnę ten filmik z naszym biegiem Edytowane 14 Października 2013 przez em412 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 hahahahahaha, dzięki za filmiki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemiczna Malina Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Filmiki nagrywał Greg i dorzucam jeszcze jego wycieczkę po terenie 0 Cytuj Too fast to live, too young to die !!! Moje motofotografie - http://motocykle-lodz.pl/topic/6133-mototematycznie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 dzięki za filmik jest za***isty 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 kama a dlaczego mojego przelotu nie nagrałaś? chętnie bym zobaczył jak to wyglądało hehehee 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemiczna Malina Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 jeszcze taki (mam nadzieję że się nie powtórzę bo przestaję to kontrolować) i taki 0 Cytuj Too fast to live, too young to die !!! Moje motofotografie - http://motocykle-lodz.pl/topic/6133-mototematycznie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Michał po tym wypadzie zmieni ksywę na Michał L4 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_lc4 Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 1 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 yyyy i jakie wyniki Panie Inspektorze??? bo jak dla mnie to ten rów trzeba ewidentnie zasypać 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_lc4 Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 ...grzybów brak, przereklamowane 0 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
em412 Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 (edytowane) Czy ktoś mi pomoże zidentyfikować ( bądź poszukiwany sam się zidentyfikuje ) kolegę, który jechał z nami do Dłutowa na bodajże srebrnej sv? Potem odłączył się od reszty i razem z nami i Marcinem tzn dwoma cbr pojechał wprost na Bełchatów? Poszukuję Pana Kolegi bo podobno widział nasz wypadek. Edytowane 16 Października 2013 przez em412 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Jak srebna SV to napewno Luki 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Luki nie, bo był z nami w tym czasie na tarasie. Myślę, że może mógł to być esquina, coś wspominał, że widział wypadek w lusterku. On ma srebrną SV. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 No to sory za pomyłkę 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
em412 Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Nie szkodzi Dzięki za namiary, już do niego piszę i pytam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Ewelina przeciez ja wiem dokladnie kto z nami jechał To kolega Maciek "esquina" http://motocykle-lodz.pl/user/821-esquina/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
em412 Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 No widzisz, a ja nie wiedziałam, że Ty wiesz 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemiczna Malina Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 https://plus.google.com/photos/102622662591341453179/albums/5936010275850187601?authkey=CIvO4cfj3dbHKQtrochę fotek 0 Cytuj Too fast to live, too young to die !!! Moje motofotografie - http://motocykle-lodz.pl/topic/6133-mototematycznie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi