Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zdrowiej Michał !!!!!!

TZR 80RR->GSXR 600K2->CBR 600 RR

Opublikowano

ale błysk w oczach Lukiego bezcenny :biggrin:

oj tak :smile:

"Jazda na motocyklu to najlepsza rzecz jaką można robić w ubraniu"

Opublikowano

Kilka fotek, dla tych co nie śledzą nas na Facebooku :P

Dzięki @_Michał_ za zdjęcia  :cheers:

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Opublikowano

Kilka fotek, dla tych co nie śledzą nas na Facebooku :P

Dzięki @_Michał_ za zdjęcia  :cheers:

Fajne foty szkoda że nie mogłem być :sad2:

Opublikowano

Moje i kumpla wypociny jakieś pojedyńcze wstawki,nagrywane telefonem więc jakość niestety nie powala.

Opublikowano

jakaś banda zapierdalaczy :P

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...

Opublikowano

kama a dlaczego mojego przelotu nie nagrałaś? :biggrin: chętnie bym zobaczył jak to wyglądało hehehee

Opublikowano

Michał po tym wypadzie zmieni ksywę na Michał L4

Opublikowano
:P

Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane...  :P   SUPERMOTO LDZ
       Inspekcja Rowów Przydrożnych   :riding:                                                                          https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel

Opublikowano

yyyy i jakie wyniki Panie Inspektorze???

bo jak dla mnie to ten rów trzeba ewidentnie zasypać :P

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...

Opublikowano

...grzybów brak, przereklamowane :P

Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane...  :P   SUPERMOTO LDZ
       Inspekcja Rowów Przydrożnych   :riding:                                                                          https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel

Opublikowano (edytowane)

Czy ktoś mi pomoże zidentyfikować ( bądź poszukiwany sam się zidentyfikuje ;) ) kolegę, który jechał z nami do Dłutowa na bodajże srebrnej sv? Potem odłączył się od reszty i razem z nami i Marcinem tzn dwoma cbr pojechał wprost na Bełchatów?

Poszukuję Pana Kolegi bo podobno widział nasz wypadek. 

Edytowane przez em412 (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Luki nie, bo był z nami w tym czasie na tarasie. Myślę, że może mógł to być esquina, coś wspominał, że widział wypadek w lusterku. On ma srebrną SV.

• 2 tygodnie później...