Skocz do zawartości

Zakończenie Sezonu Dłutów 13.10.2013

żyszk

Rekomendowane odpowiedzi

Fotek trochę porobiłem (jakość nie powala ale coś tam jest :P ), część pstryknęła Kwaśna ;) Ogólnie sporo ich :P Kilka wysłałem Suchemu więc na pewno załączy ;) Resztę otrzyma jutro na pendrivi'e :smile: 

Ja również wszystkim DZIĘKUJĘ za super wypad i mile spędzony czas :smile: 

Podziękowania dla Suchego, Cekala - za "pchanie" :P ehhhhh ten pierdzielony akumulator :sad2: 

P.S SZACUN dla Kwaśnej - koledzy o mnie zapomnieli :P zostawili samego na tarasie a Kwaśna pchała moto abym mógł odjechać :P 

Aku do wymiany ale ogarnę temat w najbliższym tygodniu ;) 

Michałek - szybkiego powrotu do zdrowia!!! :smile: Nic się nie martw, nogę poskładają a moto o dziwo nie było porozbijane :smile: Będzie dobrze :smile: 

KTM już wrócił do Łodzi? Smutno było go tak zostawiać.

Potrafi ktoś zlokalizować na mapie dokładne położenie tych winkli ?

To chyba gdzieś tutaj było...

https://maps.google.pl/maps?client=firefox-a&q=kamie%C5%84sk+mapa&ie=UTF-8&hq=&hnear=0x471a0286a7ce2283:0xf225eaa033fd89c2,Kamie%C5%84sk&gl=pl&ei=XgRbUs_GI4LStQbj5YHQBg&ved=0CCoQ8gEwAA

Edytowane przez Luki (wyświetl historię edycji)

Jakość nie powala (co najwyżej negatywnie :P ), bo picasa niestety pięknie skiepszcza zdjęcia.

No ale cóż... a nuż się ktoś w tłumie odnajdzie B)

https://picasaweb.google.com/polna.stokrotka/ZakonczenieSezonuMotocyklowegoDUtow13102013#

LwG!

i ja się odnalazłem :decayed:  

dziękuję za fotki :biggrin: 

Edytowane przez fixman (wyświetl historię edycji)

KTM już wrócił do Łodzi? Smutno było go tak zostawiać.

Potrafi ktoś zlokalizować na mapie dokładne położenie tych winkli ?

https://maps.google.pl/maps?client=firefox-a&q=kamie%C5%84sk+mapa&ie=UTF-8&hq=&hnear=0x471a0286a7ce2283:0xf225eaa033fd89c2,Kamie%C5%84sk&gl=pl&ei=XgRbUs_GI4LStQbj5YHQBg&ved=0CCoQ8gEwAA

tak, KTM już w Łodzi, policja go pilnowała do przyjazdu maśka i krzyśka

winkle gdzieś tu

https://maps.google.pl/maps/myplaces?ll=51.226668,19.247274&spn=0.034992,0.077162&gl=pl&ctz=-120&t=m&z=14

Edytowane przez Thebestof78 (wyświetl historię edycji)

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...

Czyli dotrzymali słowa, ale madat pewnie i tak będzie Ł)

niekoniecznie

pan policjant powiedział, że jak zwierzę wybiegnie to przecież nie jest wina kierowcy

A czy Michał ma jak wrócić do Łodzi ????? czy trzeba zorganizować auto ? 

Michał pisał, że ma operację we wtorek więc trzeba poczekać kilka dni ale pewnie transportu do domu będzie potrzebował

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...

Byliśmy w Kleszczowie, a nie Kamieńsk - te okolice MAPA

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

niekoniecznie

pan policjant powiedział, że jak zwierzę wybiegnie to przecież nie jest wina kierowcy

Michał pisał, że ma operację we wtorek więc trzeba poczekać kilka dni ale pewnie transportu do domu będzie potrzebował

jeśli będzie potrzeba pomocy w transporcie Michała to oferuję swoją pomoc natomiast tylko w bardzo wczesnych godzinach porannych albo późnych wieczornych ( niestety praca ) 

Ludzie proszę stopujcie się z oferowaniem pomocy i odwiedzinami w szpitalu etc. Michał nie jest sam w obcym kraju i da sobie radę, ma do nas kontakt i gdy zajdzie potrzeba odezwie się na pewno :smile: Wiem, że każdy chce jak najlepiej, ale zaraz stworzy Off Top i zbędna dyskusja i każdy będzie się wzajemnie nakręcał... Nie to jest to poszkodowanym potrzebne.

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Cześć, tu Ewelina, uczestniczka jednego z wypadku. Wiem, że off top i te sprawy zabroniony ale chciałam tylko powiedzieć, że z chłopakami na tyle na ile to możliwe jest ok. Michał i Arek leżą na jednej sali, operacje we wtorek. Michał jak pewnie wiadomo ma złamaną nogę, Arek połamał obojczyk a ja się tylko pozdzierałam i potłukłam. Nasz wypadek (mój i Arka) był nie z naszej winy - pan z podporządkowanej raczył przepuścić dwa motocykle przed nami a w nas uderzyć. 

Mimo wszystko wypad do momenty wypadku był bardzo przyjemny ;) Mam nadzieję, że w nowym sezonie znów zagrzejemy miejsce między Wami :smile:

ale dzisiaj nie zarywaj nocy

Nie ma "opierdzjelania sje"... :biggrin:  TUTAJ filmik i info o kanale, co by nie robić OT w zlocie o Dłutowie :smile:

miejsce jest super choć jak widać uważać trzeba

ale błysk w oczach Lukiego bezcenny :biggrin:

P.S SZACUN dla Kwaśnej - koledzy o mnie zapomnieli :P zostawili samego na tarasie a Kwaśna pchała moto abym mógł odjechać :P

:decayed: zażartowałabym o tym pchaniu przeze mnie Twojego moto Michał ale się powstrzymam ...  Ale  moto dobrze pchany to nie ma ....we wsi  musi odpalić :decayed:

Byliśmy w Kleszczowie, a nie Kamieńsk - te okolice MAPA

Zdecydowanie Kleszczów a winkle to Żłobnica :riding:

Michał trzym się i zdrowiej chłopie :smile:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=qEZ0LvmlR_A#t=104 a tu jak kydy chciał zdeptać agi  :hihi:

Edytowane przez zyszk (wyświetl historię edycji)

Jestescie niesamowici... :-) dzieki za wszelka oferowaną pomoc i pozdrowienia ale... ja narazie zostaje jeszcze na trochę na tarasach widokowych w Bełchatowie :-P

Edytowane przez michal_lc4 (wyświetl historię edycji)

Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane...  :P   SUPERMOTO LDZ
       Inspekcja Rowów Przydrożnych   :riding:                                                                          https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel