kydy Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 a nagrał ktoś to jak sie z tą laską zderzyłem ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Michał_ Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Fotek trochę porobiłem (jakość nie powala ale coś tam jest ), część pstryknęła Kwaśna Ogólnie sporo ich Kilka wysłałem Suchemu więc na pewno załączy Resztę otrzyma jutro na pendrivi'e Ja również wszystkim DZIĘKUJĘ za super wypad i mile spędzony czas Podziękowania dla Suchego, Cekala - za "pchanie" ehhhhh ten pierdzielony akumulator P.S SZACUN dla Kwaśnej - koledzy o mnie zapomnieli zostawili samego na tarasie a Kwaśna pchała moto abym mógł odjechać Aku do wymiany ale ogarnę temat w najbliższym tygodniu Michałek - szybkiego powrotu do zdrowia!!! Nic się nie martw, nogę poskładają a moto o dziwo nie było porozbijane Będzie dobrze 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fixman Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Dziękuję wszystkim za miło spędzony czas oby takich więcej poszkodowanym szybkiego powrotu do zdrowia i do szybkiego powrotu na 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 (edytowane) KTM już wrócił do Łodzi? Smutno było go tak zostawiać. Potrafi ktoś zlokalizować na mapie dokładne położenie tych winkli ? To chyba gdzieś tutaj było... https://maps.google.pl/maps?client=firefox-a&q=kamie%C5%84sk+mapa&ie=UTF-8&hq=&hnear=0x471a0286a7ce2283:0xf225eaa033fd89c2,Kamie%C5%84sk&gl=pl&ei=XgRbUs_GI4LStQbj5YHQBg&ved=0CCoQ8gEwAA Edytowane 13 Października 2013 przez Luki (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fixman Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 (edytowane) Jakość nie powala (co najwyżej negatywnie ), bo picasa niestety pięknie skiepszcza zdjęcia. No ale cóż... a nuż się ktoś w tłumie odnajdzie https://picasaweb.google.com/polna.stokrotka/ZakonczenieSezonuMotocyklowegoDUtow13102013# LwG! i ja się odnalazłem dziękuję za fotki Edytowane 13 Października 2013 przez fixman (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 (edytowane) KTM już wrócił do Łodzi? Smutno było go tak zostawiać. Potrafi ktoś zlokalizować na mapie dokładne położenie tych winkli ? To chyba gdzieś tutaj było... https://maps.google.pl/maps?client=firefox-a&q=kamie%C5%84sk+mapa&ie=UTF-8&hq=&hnear=0x471a0286a7ce2283:0xf225eaa033fd89c2,Kamie%C5%84sk&gl=pl&ei=XgRbUs_GI4LStQbj5YHQBg&ved=0CCoQ8gEwAA tak, KTM już w Łodzi, policja go pilnowała do przyjazdu maśka i krzyśka winkle gdzieś tu https://maps.google.pl/maps/myplaces?ll=51.226668,19.247274&spn=0.034992,0.077162&gl=pl&ctz=-120&t=m&z=14 Edytowane 13 Października 2013 przez Thebestof78 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 tak, KTM już w Łodzi, policja go pilnowała do przyjazdu maśka i krzyśka Czyli dotrzymali słowa, ale madat pewnie i tak będzie Ł) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio1989 Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 JAk i policja to i pewnie konsekwencje niestety :-( 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fixman Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 A czy Michał ma jak wrócić do Łodzi ????? czy trzeba zorganizować auto ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gładki Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Wycieczka super ,dzięki troszke szkoda że nie wszyscy dotarli w całości , ale chyba tragedii nie ma , szybkiego powrotu do zdrowia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Czyli dotrzymali słowa, ale madat pewnie i tak będzie Ł) niekoniecznie pan policjant powiedział, że jak zwierzę wybiegnie to przecież nie jest wina kierowcy A czy Michał ma jak wrócić do Łodzi ????? czy trzeba zorganizować auto ? Michał pisał, że ma operację we wtorek więc trzeba poczekać kilka dni ale pewnie transportu do domu będzie potrzebował 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gładki Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Powiedzieli że bez mandatu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio1989 Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 NO w sumie tak jak już sami z siebie tak powiedzieli a nie wymyślali że np prędkość większa uwaga itp to może i nie będzie oby 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 To chyba gdzieś tutaj było... Byliśmy w Kleszczowie, a nie Kamieńsk - te okolice MAPA 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio1989 Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 NO to git zdrowie teraz ważniejsze 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fixman Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 niekoniecznie pan policjant powiedział, że jak zwierzę wybiegnie to przecież nie jest wina kierowcy Michał pisał, że ma operację we wtorek więc trzeba poczekać kilka dni ale pewnie transportu do domu będzie potrzebował jeśli będzie potrzeba pomocy w transporcie Michała to oferuję swoją pomoc natomiast tylko w bardzo wczesnych godzinach porannych albo późnych wieczornych ( niestety praca ) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Ludzie proszę stopujcie się z oferowaniem pomocy i odwiedzinami w szpitalu etc. Michał nie jest sam w obcym kraju i da sobie radę, ma do nas kontakt i gdy zajdzie potrzeba odezwie się na pewno Wiem, że każdy chce jak najlepiej, ale zaraz stworzy Off Top i zbędna dyskusja i każdy będzie się wzajemnie nakręcał... Nie to jest to poszkodowanym potrzebne. 3 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
em412 Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Cześć, tu Ewelina, uczestniczka jednego z wypadku. Wiem, że off top i te sprawy zabroniony ale chciałam tylko powiedzieć, że z chłopakami na tyle na ile to możliwe jest ok. Michał i Arek leżą na jednej sali, operacje we wtorek. Michał jak pewnie wiadomo ma złamaną nogę, Arek połamał obojczyk a ja się tylko pozdzierałam i potłukłam. Nasz wypadek (mój i Arka) był nie z naszej winy - pan z podporządkowanej raczył przepuścić dwa motocykle przed nami a w nas uderzyć. Mimo wszystko wypad do momenty wypadku był bardzo przyjemny Mam nadzieję, że w nowym sezonie znów zagrzejemy miejsce między Wami 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cekal Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Byliśmy w Kleszczowie, a nie Kamieńsk - te okolice MAPA a ten krytyczny zakręt to chyba tutaj... http://goo.gl/maps/guvii Jest taśmociąg, a chwilę wcześniej budka stróża... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 ale dzisiaj nie zarywaj nocy Nie ma "opierdzjelania sje"... TUTAJ filmik i info o kanale, co by nie robić OT w zlocie o Dłutowie 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 miejsce jest super choć jak widać uważać trzeba ale błysk w oczach Lukiego bezcenny 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwaśna Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 P.S SZACUN dla Kwaśnej - koledzy o mnie zapomnieli zostawili samego na tarasie a Kwaśna pchała moto abym mógł odjechać zażartowałabym o tym pchaniu przeze mnie Twojego moto Michał ale się powstrzymam ... Ale moto dobrze pchany to nie ma ....we wsi musi odpalić 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żyszk Opublikowano 14 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 (edytowane) Byliśmy w Kleszczowie, a nie Kamieńsk - te okolice MAPA Zdecydowanie Kleszczów a winkle to Żłobnica Michał trzym się i zdrowiej chłopie http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=qEZ0LvmlR_A#t=104 a tu jak kydy chciał zdeptać agi Edytowane 14 Października 2013 przez zyszk (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dajczu Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Łapcie filmik ode mnie, niestety z tyłu, Aprilia zawiodła. W Dłutowie byłem pierwszy raz i całkiem ciekawie wszystko wyszło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_lc4 Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 (edytowane) Jestescie niesamowici... :-) dzieki za wszelka oferowaną pomoc i pozdrowienia ale... ja narazie zostaje jeszcze na trochę na tarasach widokowych w Bełchatowie :-P Edytowane 14 Października 2013 przez michal_lc4 (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi