Skocz do zawartości

Zakończenie Sezonu Dłutów 13.10.2013

żyszk

Rekomendowane odpowiedzi

Dzięki za foto też się znalazłem na kilku fotkach :smile:

Serwis sprzętu ogrodowego i leśnego. Wypożyczalnia sprzętu ogrodowego

Łódź, Traktorowa 79, 516-91-81-81. www.Naprawa-Kosiarek.pl

Naprawiam m.in. - kosy, pilarki, kosiarki, aeratory, odśnieżarki, wertykulatory, glebogryzarki, traktorki ogrodowe, przecinarki do betonu, agregaty prądotwórcze, itp...

!!! Dla ludzi z forum zniżki !!!

"Jestę kostką" lodu  :doofywave:

Mam trochę materiału video, coś się sklei  :busted_cop:

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Marcin a było się dobrze ubrać

To musiałbym od Małej pożyczyć sweterek, ale nie miała dzisiaj...  :moto:

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

To musiałbym od Małej pożyczyć sweterek, ale nie miała dzisiaj...  :moto:

aaa nie prawda! miałam w kufrze u Scyzera i w drodze powrotnej już w polarze leciałam :P  przyjemny zlot, a szczególnie bieg w tych alko-okularach  :laugh2:  szkoda tylko, że ten dzień zakończył się tak pechowo dla niektórych...

A no były dwa incydenty, ale nie ma co się rozpisywać i robić kierowcom szumu, jak wyzdrowieją sami opiszą  ;)

flm_1381690585__gopr0591.jpg

flm_1381690601__gopr0592.jpg

flm_1381690609__gopr0593.jpg

Więcej fotek ma @_Michał_ 

Dziekuje serdecznie wszystkim z pomoc, operacja we wtorek, przyjecie w szpitalu o dziwo bardzo okej. Na sali jestem z kolega z drugiego "incydentu" :-)

Tak po za tym wypad suuuper, nie jechalem na taras jeszcze ta trasa, fajny klimat. Dziekuje jeszcze raz.

Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane...  :P   SUPERMOTO LDZ
       Inspekcja Rowów Przydrożnych   :riding:                                                                          https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel

Dziekuje serdecznie wszystkim z pomoc, operacja we wtorek, przyjecie w szpitalu o dziwo bardzo okej. Na sali jestem z kolega z drugiego "incydentu" :-)

Tak po za tym wypad suuuper, nie jechalem na taras jeszcze ta trasa, fajny klimat. Dziekuje jeszcze raz.

życzymy szybkiego powrotu do zdrowia  :smile: przynajmniej masz na pocieszenie motocyklistę w sali  ;)

Pozdrów Arka!

Tak poza tym to chyba tego samego dnia bedzie operowani?

HAha powiem że to był chyba najmniejszy zlot na jakim byłem a to chyba dla tego że byłem na nie wielu a to pierwszy zlot dla brata do tej pory mu się japa cieszy nawet jesteśmy na zdieciu 25 :-) czarne suzuki i skuter a mamy filmik z ania @(mała)jak fajnie biegła w tych okularach :-). DLa pechowców szybkiego powrotu do zdrowia życzymy

Edytowane przez Gucio1989 (wyświetl historię edycji)

mamy filmik z ania @(mała)jak fajnie biegła w tych okularach :-).

ja już jeden filmik widziałam, nie miałam pojęcia że to aż tak śmiesznie wyglądało :biggrin: ale poruszanie się w tych okularach dla mnie było dość trudne, patrząc jak niektórzy biegali widać że mają już doświadczenie w tym temacie  :biggrin:

dzięki Wszystkim za wspólny wypad, to zdecydowanie jeden z najfajniejszych dni w sezonie 2013 oczywiście oprócz tych pechowych wypadków ale ważne, że wszyscy żyją 

nie spodziewałam się że będzie aż taka frekwencja :smile:

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...