GR@BEK Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 ZBIERZEMY EKIPĘ I LECIMY 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Będę miała wymienione świece w fazerze to jadę z wami 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fixman Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 pewnie bedzie spotkanko parking port-łódź o której godzinie bo może z 3 osoby by jeszcze podjechały 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Aleksandrów się zbiera o 12.30 na statoilu w Alksie 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fixman Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Aleksandrów się zbiera o 12.30 na statoilu w Alksie będę i zabiorę jeszcze kogoś 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 nie ma sprawy będziemy czekali 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fixman Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 nie ma sprawy będziemy czekali więc dwa motorki dołączają 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 O której w końcu pod portem ? 13:00 ??? 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żyszk Opublikowano 11 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Jak ktoś się chce przyłączyć do wycieczki Bełchatów Szczerców Zduńska Wola Dłutów tak żeby zdążyć przed zakończeniem to zapraszamy na 10 00 pod centrum handlowe echo w Pabianicach dobra, już znalazłam szczegóły były podane wcześniej w poście Marta przyjedź do Dłutowa to się na miejscu wymieni 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Chylon zawiniecie pod Port ? czy spotkamy się na miejscu ? 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 jak damy rade to zawiniemy 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 jutro ma padać 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 (edytowane) E tam wedle mojego kociołka 19 stopni i słońce z przelotnymi chmurami Edytowane 12 Października 2013 przez Scyzer (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fixman Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 jutro ma padać Nie mazgaj będzie dobrze :):): 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Panie i Panowie o 12.45 parking w okolicy IKEA/PORTU (znajdziemy się na parkingu), a o 13.00 wyjazd i polecimy przez Pabianice 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Nie mazgaj będzie dobrze :) :): oooo właśnie patrzę, że meteo się ogarnęło 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fixman Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 oooo właśnie patrzę, że meteo się ogarnęło będzie miodzio 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Może byśmy na tarasy widokowe skoczyli przy okazji w okolice Bełchatowa? 2 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fixman Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Może byśmy na tarasy widokowe skoczyli przy okazji w okolice Bełchatowa? jestem za jeśli pogoda pozwoli 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonia Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Zakończenie sezonu w Dłutowie zbiórka Aleksandrów Statoil godz 12.15 potem port łódź godz 12.45 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
em412 Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Super, chętnie dołączę ze swoim szoferem Jutro Aleksandrów Statoil 12:15 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żyszk Opublikowano 12 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Jak ktoś się chce przyłączyć do wycieczki Bełchatów Szczerców Zduńska Wola Dłutów tak żeby zdążyć przed zakończeniem to zapraszamy na 10 00 pod centrum handlowe echo w Pabianicach nieaktualne 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 jakaś ustawka w Pabianicach ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faza Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 jakaś ustawka w Pabianicach ? Tak, 13:20 pod hamburgerami przy SDH. Łódź będzie jechała to dołączymy do ekipy. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 (edytowane) jestem za jeśli pogoda pozwoli pogoda pogodą będzie git sychy wpisał tekst który marzy mi się od rozpoczęcia sezonu a nie miałem możliwości tam polecieć Edytowane 12 Października 2013 przez sebol (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi