marol Opublikowano 22 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Witam. Zastanawiam się czy oprócz mnie ktoś jeszcze jeździ Deauvillem po Łodzi, wydawało mi się że jakaś kiedyś mi mignął ale nie jestem pewien. To mój pierwszy motorek i choć nie mam porównania dla mnie jest super. Pozdrawiam:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMPe Opublikowano 10 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Motocykl oczywiscie calkiem do rzeczy choc podobno dla niektorych nuda... Ja mimo wszystko cenie w nim wygode, znikome spalanie no i to, ze podczas przyspieszania w okolice licznikowych 200stu, daje do zrozumienia, ze nie sa to jego ulubione predkosci... http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/nono2.gif Pozdrawia czarna 700tka ze srodmiescia. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marol Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Do zobaczenia na trasie. Pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marchef_Ka Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Siema, ja dopiero teraz odpowiadam, bo niedawno zawitałem na forum. Deauvilką jeżdżę od trzech lat - też mój pierwszy motocykl. Według mnie - zacny Pozdrawiam z Zarzewa 0 Cytuj ! somos la revolucion ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marol Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Cześć Jacek. Na mojej niestety pod koniec zeszłego sezonu miałem małego szlifa, ale rama i reszta najistotniejszych rzeczy była ok, także ją naprawiłem i śmigam dalej. Miałem obawy co do dostępności używanych części ale nie było tak źle. Pozdrawiam i do zobaczenia na drodze, lewa w górę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marchef_Ka Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Ja dokładnie tak samo - jesień 2011 - pierwsza - na szczęście niegroźna - gleba ... w efekcie której najbardziej ucierpiała czacha motocykla ... Drogie to cholerstwo - nawet na Allegro, więc nie wiem czy jednak nie będę kleił, zobaczymy ... Pzdr. 0 Cytuj ! somos la revolucion ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marol Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 U mnie niestety tak delikatnie nie było, koszt ok 3500:(, że o obojczyku nie wspomnę http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/pout.png Pozdr 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beny Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Cześć, Że tak poczytałem. Byłem na jej starszej siostrze Paneuropan, bardzo dobra wielkość jak dla mnie, pytanko jak się siedzi na NTVce na dłuższą trasę? Jestem wysoki i szukam moto o wyższym siedzisku, większej owiewce, bo zazwyczaj działam jak żagiel na wietrze Co do silników, rzeczywiście nie jest to moto do przekraczania granic, ale właśnie dlatego takiego szukam, bo to będzie mój "dziewiczy rejs" w tym sezonie. Jakbyście widzieli do kupienia, chętnie zobaczę, pogadam, spotkam się, wymienimy opinie poglądy itp. itd. Pozdro! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brakus Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 NTV ma bardzo słaby wydech i mocno koroduje. Przy zakupie motocykla warto na ten element zwrócić uwagę bo koszt nowego to kosmiczna cena. Używki w bardzo dobrym stanie są prawie nie osiagalne. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek66 Opublikowano 14 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Dołaczam do Was Pozdrawiam z Widzewa ! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek1704 Opublikowano 11 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 To też się dopisuję śmigam ntv-ką od zeszłego sezonu narazie jestem z niej zadowolony może tylko ktoś wie przy ilu kilometrach powinno sie wymienić rozrząd bo mam ponad 40 000 przejechane.Pozdro ze sródm. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
resenok Opublikowano 28 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Pozdrowienia od srebrnej NT700VA. Garażuje na Retkini ale w ciągu dnia Widzew.... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szyszkownik Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Czesc kolego resenok ;) Podobno czarne sa najszybsze ;) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
resenok Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Czesc kolego resenok ;) Podobno czarne sa najszybsze ;) Czarne powiadasz ..... ale srebrne się nie kurzą 😈 i nie brudzą 😉 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szyszkownik Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Dzieki za miłe spotkanie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek66 Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Wygospodarujcie sobie czas w czwartek o 19.00 i spotkajmy się przed Halą sportową Kilka osób przyjeżdża ... ale im nas więcej tym lepiej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witya Opublikowano 18 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 (edytowane) Chciałbym odświeżyć temat ponieważ w Kutnie pojawiła się na sprzedaż NTV-ka 700 z 2008r. Czy możecie coś napisać o tym sprzedawcy i oczywiście o motocyklu? I ostatnia sprawa, czy ktoś na tym moto pojawia się w czwartki? Edytowane 18 Marca 2017 przez witya (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek1704 Opublikowano 19 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 O motorze musisz poczytać ale jak jest na łąkoszynskiej w Kutnie to mogę napisać że sprzedawca spoko.Kupowałem u niego ntv-ke w której zaraz po przyjechaniu do domu padł regulator napięcia. Kupiłem nowy zadzwoniłem że była taka sytuacja i po paru dniach miałem na koncie kasę za nowy regulator .W tamtym roku brałem u niego pan europe i bez problemu w rozliczeniu zabrał poprzedni motor.Także spokojnie mogę polecić tego sprzedawcę. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witya Opublikowano 19 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Tak właśnie o nich mi chodzi. Dziękuję za info. A jak sprawowała się Twoja NTV-ka, jakieś awarie lub niedoskonałości które zauważyłeś. Każda informacja będzie dla mnie cenna. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek1704 Opublikowano 19 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Oprócz tego regulatora nic nie robiłem ale też krótko nią jeżdżiłem bo tylko dwa sezony.Jak dla mnie fajny sprzęt jedyna wada to troszkę brak mocy .Ale ogólnie fajny motorek do normalnej jazdy . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witya Opublikowano 19 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Dzięki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi