Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

7 1 04:58:40

Gv 650 - Kurohime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Po kilku latach zamulania romkiem przyszedł czas na zmiany. Motor znam od nowości a poprzedni (jedyny) właściciel dbał o niego jak o swoją rodzinę także jak tylko dowiedziałem się o planach sprzedaży to już się szykowałem by go (ją) odebrać :smile:.

Motor to Hyosung Gv 650 Limited Edition o numerze 275/1000 rok prod 2008 (I rej 2k10) 30tyś km.

Wymienione tylne zawieszenie, przerobione przednie, zamontowane obrotomierz, woltomierz, gniazdko zapalniczki.

Dodane kufry 2x boczne kappa 33l + centralny 28l, szyba, oparcie parę innych drobiazgów.

Tłumik wyklepany u Edka o bardzo przyjemnej dla mnie barwie.

Teraz tylko lać i jeździć  :riding:

A no i przede wszystkim zmieniony napęd z Pasa na łańcuch z oliwiarką :smile:

post-168-0-06854000-1379860826_thumb.jpg post-168-0-53710700-1379860841_thumb.jpg post-168-0-13819200-1379860857_thumb.jpg

post-168-0-69117500-1379860873_thumb.jpg post-168-0-62979000-1379860900_thumb.jpg

Edytowane przez Scyzer (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Bardzo fajny sprzęcik i "trochę" głośniejszy od poprzedniego  :riding:

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Opublikowano

Wow, to taka zamiana :smile:

pogratulować :biggrin:

"Powiedz mi, że nigdy nie przystanąłeś przy swoim sprzęcie w garażu i nie ogarnęła cię nieopisana radość z powodu faktu, że ten motocykl się tam znajduje…"

Opublikowano

Pierwszy raz widziałem coś takiego w sobote na zakończeniu sezonu i powiem że szczena mi spadła, wygląda zaje....

Gratulacje !!

Opublikowano

super ,podoba mi się ta czerń i czerwień ,niespotykana maszyna,super:)

Opublikowano (edytowane)

jeszcze chyba nigdy wcześniej nie widziałam takiego motocykla na oczy, ale strasznie mi się podoba ^_^  szczególnie kolorystyka no i przednia lampa! 

W dniu 23.09.2013 o 03:03, Scyzer napisał(a):

"Trochę" szybszy też ;)

tylko żebyś nie zapomniał że już romkiem nie latasz i trochę kucy więcej masz pod tyłkiem ;p

udanej przygody z nowym moto :smile:

Edytowane przez Mała (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Wczoraj jak jechałem z firmy koło 11:30 stało to cacko na pomorskiej, chyba przed Twoim domem, aż się zatrzymałem oblukać z samochodu .

Bardzo ładny sprzęt i nie zostawiaj go z włączonym silnikiem bo w parę sekund zmieni właściciela . ;)

Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ...

Opublikowano (edytowane)

Oj tam oj pewnie czegoś z domu zapomniałem (jak to mam w zwyczaju)  :whistling: .

@Mała A dziękuję dziękuję polecam się na bliższe oględziny  :decayed:. BTW Nie da się nie zauważyć tych 70km różnicy  :riding:

Opublikowano

Super się prezentuje na żywo - zarówno wizualnie, jak i dźwiękowo. Gratuluję zakupu. :smile:

flm_1375891738__88x31.gif

You'll never ska alone!

Opublikowano

Szkoda tylko ze to Hyosung. Mnie by nie przekonala ta marka.

Czemu zmieniles pasek na lancuch ???

Opublikowano (edytowane)

To dzieło poprzedniego właściciela a właściwie pewna wygoda/moda/ułatwienie zaproponowana przez jednego z moich znajomych z klubu - który już chyba przetestował i przerobił w tym wszystko albo prawie wszystko :smile:. Paski są dość drogie i nie starczają na długo ze względu na niezbyt precyzyjne wykonanie kół i prowadnic także dużo tańszym i długoterminowym wyjściem była właśnie zmiana

A co do samej marki to znam kilkunastu, żeby nie powiedzieć kilkudziesięciu użytkowników i nie ma z tymi motocyklami większych problemów. Owszem jest to nowa i mało znana marka, jak w każdym moto są pewne wady które należy eliminować tudzież drobniejsze lub mniejsze niedociągnięcia ale gdzie takich nie ma? Poza stosunek cena/jakość jest IMO rewelacyjny

Opublikowano

Wczoraj miałem okazję obczaić ;) Moto robi bardzo dobre wrażenie :smile: Fajnie wygląda na tej wiśniowej ramie :smile: Graty Scyzer i szerokości :biggrin:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

A dziękuję :smile: I oszczędnie się nią śmiga dość  :decayed:

Opublikowano

Oj tam nikt nie musi wiedzieć, że są z DL`a ;)

Opublikowano

Pięknie się prezentuje. Nie powiedział bym że to Hyosung

Opublikowano

Hihi nie wiem czy potraktować to jako komplement czy wręcz przeciwnie  :decayed:

Opublikowano

świetny :biggrin:

"proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów"

SV1000S

icon3.png

Opublikowano

W przyszłym roku przetestuję czy mi też się uda

pn0z.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam "trochę" mniejszą zębatkę z tyłu  ;)

Opublikowano

"Nie zębatka lecz technika..."  ;)

Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane...  :P   SUPERMOTO LDZ
       Inspekcja Rowów Przydrożnych   :riding:                                                                          https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel