Scyzer Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 (edytowane) Po kilku latach zamulania romkiem przyszedł czas na zmiany. Motor znam od nowości a poprzedni (jedyny) właściciel dbał o niego jak o swoją rodzinę także jak tylko dowiedziałem się o planach sprzedaży to już się szykowałem by go (ją) odebrać . Motor to Hyosung Gv 650 Limited Edition o numerze 275/1000 rok prod 2008 (I rej 2k10) 30tyś km. Wymienione tylne zawieszenie, przerobione przednie, zamontowane obrotomierz, woltomierz, gniazdko zapalniczki. Dodane kufry 2x boczne kappa 33l + centralny 28l, szyba, oparcie parę innych drobiazgów. Tłumik wyklepany u Edka o bardzo przyjemnej dla mnie barwie. Teraz tylko lać i jeździć A no i przede wszystkim zmieniony napęd z Pasa na łańcuch z oliwiarką Edytowane 22 Września 2013 przez Scyzer (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jorima Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 faaajnie i graty 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Bardzo fajny sprzęcik i "trochę" głośniejszy od poprzedniego 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 23 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 "Trochę" szybszy też 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zebra Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Wow, to taka zamiana pogratulować 0 Cytuj "Powiedz mi, że nigdy nie przystanąłeś przy swoim sprzęcie w garażu i nie ogarnęła cię nieopisana radość z powodu faktu, że ten motocykl się tam znajduje…" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Pierwszy raz widziałem coś takiego w sobote na zakończeniu sezonu i powiem że szczena mi spadła, wygląda zaje.... Gratulacje !! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 super ,podoba mi się ta czerń i czerwień ,niespotykana maszyna,super:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 (edytowane) jeszcze chyba nigdy wcześniej nie widziałam takiego motocykla na oczy, ale strasznie mi się podoba szczególnie kolorystyka no i przednia lampa! "Trochę" szybszy też tylko żebyś nie zapomniał że już romkiem nie latasz i trochę kucy więcej masz pod tyłkiem ;p udanej przygody z nowym moto Edytowane 23 Września 2013 przez Mała (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazerro Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Wczoraj jak jechałem z firmy koło 11:30 stało to cacko na pomorskiej, chyba przed Twoim domem, aż się zatrzymałem oblukać z samochodu . Bardzo ładny sprzęt i nie zostawiaj go z włączonym silnikiem bo w parę sekund zmieni właściciela . 0 Cytuj Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 23 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 (edytowane) Oj tam oj pewnie czegoś z domu zapomniałem (jak to mam w zwyczaju) . @Mała A dziękuję dziękuję polecam się na bliższe oględziny . BTW Nie da się nie zauważyć tych 70km różnicy Edytowane 23 Września 2013 przez Scyzer (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bercikoski Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Super się prezentuje na żywo - zarówno wizualnie, jak i dźwiękowo. Gratuluję zakupu. 0 Cytuj You'll never ska alone! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Szkoda tylko ze to Hyosung. Mnie by nie przekonala ta marka. Czemu zmieniles pasek na lancuch ??? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 25 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 (edytowane) To dzieło poprzedniego właściciela a właściwie pewna wygoda/moda/ułatwienie zaproponowana przez jednego z moich znajomych z klubu - który już chyba przetestował i przerobił w tym wszystko albo prawie wszystko . Paski są dość drogie i nie starczają na długo ze względu na niezbyt precyzyjne wykonanie kół i prowadnic także dużo tańszym i długoterminowym wyjściem była właśnie zmiana A co do samej marki to znam kilkunastu, żeby nie powiedzieć kilkudziesięciu użytkowników i nie ma z tymi motocyklami większych problemów. Owszem jest to nowa i mało znana marka, jak w każdym moto są pewne wady które należy eliminować tudzież drobniejsze lub mniejsze niedociągnięcia ale gdzie takich nie ma? Poza stosunek cena/jakość jest IMO rewelacyjny Edytowane 25 Września 2013 przez Scyzer (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Michał_ Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Wczoraj miałem okazję obczaić Moto robi bardzo dobre wrażenie Fajnie wygląda na tej wiśniowej ramie Graty Scyzer i szerokości 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martynka Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 fajna maszyna i kolorystyka też 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 17 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 A dziękuję I oszczędnie się nią śmiga dość 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfeti Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Gratulacje! tylko te kufry jak nie z tego moto 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 17 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Oj tam nikt nie musi wiedzieć, że są z DL`a 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominikf6 Opublikowano 18 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 Pięknie się prezentuje. Nie powiedział bym że to Hyosung 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 18 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 Hihi nie wiem czy potraktować to jako komplement czy wręcz przeciwnie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 18 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 świetny 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 18 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 W przyszłym roku przetestuję czy mi też się uda 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 (edytowane) Myślę że dasz radę bez problemu Edytowane 27 Października 2013 przez Suchy-wolk (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 27 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Mam "trochę" mniejszą zębatkę z tyłu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_lc4 Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 "Nie zębatka lecz technika..." 0 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi