SMmaciek Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 (edytowane) Wsyzscy sprzęty pokazują to i ja się w końcu pochwalę Yadźke zakupiłem w maju tego roku i się zakochałem Jeden gar, mocy nie za wiele a frajdy daje bardzo duuużo A taki sobie ostatnio gadżecik sprawiłem : EDIT: Dzisiaj dotarły nowe gadżety może w weekend uda się uzbroić Yadźkę Edytowane 8 Stycznia 2014 przez MACIEKgsxr (wyświetl historię edycji) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zino Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Jakaś znajoma ta Yadwiga:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jorima Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 No to moto jest meeeeeeegaaa! i wgląda na żywo zachwycająco! pozdro 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Piękny sprzęt tylko musisz zmienić nicka 1 Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 22 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 (edytowane) Faktycznie moglem sie bardziej wysilic przy rejestracji i lepszego nicka wymyslic Edytowane 22 Września 2013 przez MACIEKgsxr (wyświetl historię edycji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Fajnie to lata Bardzo fajny sprzęt 1 Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawulon182 Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 nono wyglada dość bojowo 1 Najważniejsze by nie nadużywać sosu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Langus92 Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Zawsze mi się podobały supermoto potrochu choruje na takiego 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_lc4 Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Boooo.... najlepsze moto to SuperMoto 1 Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Fajna biała śnieżynka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shad Opublikowano 11 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 fajna ta Yadźka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quki Opublikowano 11 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 Graty - zacna maszyna Panie władzo, ma pan rację, niestety, zdarzyło mi się przekroczyć prędkość. Zdaję sobie sprawę z tego, że było to bardzo nieodpowiedzialne, że naraziłem innych uczestników ruchu na niebezpieczeństwo, ale... Jechałem szybko, gdyż...lubię zapie..lać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 14 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Fajny sprzęcik do gumowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lazy An (anetaisuzi) Opublikowano 14 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Yadzia Yadziiunia Yadzieńka Lazy An Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 12 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 (edytowane) Lampa założona, podnóżki czekają na dalsze rzeźbienie:/ Mam nadzieję że jutro skończę robotę i się pochwalę Po bólach, bluzgach i mękach w końcu ulepiłem nowy tył Lampa i kierunki LED a nie wielki ori kulfon Zmieniłem też podnóżki, stare wygladały tak: Więc do nowych wyrzeźbiłem slidery Nigdy więcej nie robię żadnych takich przeróbek troche z głowy troche z netu, tydzień kombinacji co jak zamontować, co chwila jakieś dopasowywanie itp Łatwiej kupić części dedykowane i przykręcić w 5 sekund Przepraszam za jakość zdjęć ale kiepski ze mnie fotograf :/ Edytowane 12 Stycznia 2014 przez MACIEKgsxr (wyświetl historię edycji) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shad Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 no no całkiem fajnie wyszło i dobrze wygląda, a przednie kierunki też zmieniałeś ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 13 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 No właśnie przód jeszcze zostawiłem ori, zastanawiam się czy zmieniać na takie jak z tyłu zamontowałem, czy zmieniać w ogóle, czy moze zmienić na takie ukryte w hand barach ogólnie przód tak mnie nie poraża swoim wyglądem jak robił to tył, ori lampa w tym modelu to jakaś pomyłka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shad Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 w sumie masz racje przednie są całkiem całkiem. wiec nie ma co ruszać ogólnie całe moto jest zajefajne i widać że zadbane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_lc4 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 A ja bym te kierunki z przodu wymienił również, zobaczysz że będzie duuużo lepiej wyglądać No dobra żeby nie było za słodko, troche "krytyki" (jak to ja, nie był bym sobą) Ja bym ta lampę tylną dał jednak troche bardziej do tyłu, bardziej na koniec błotnika i zamontował bym ją na takim małym chlapaczu, który jednocześnie posłuży za mocowanie tablicy. Możesz takiego poszukac bez lampy bo też są i wsadzisz tam swoją. Aaaa... co do podnóżków widziałem że Mefo-MX ma takie już ze sliderami wmontowanymi 20zł droższe Śledze temat i czekam z niecierpliwością kiedy Yadwinia doczeka się wydechów Akrapa pozDRo i co złego to nie ja Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 14 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 (edytowane) Jeśli chodzi o lampe to sposób montażu to patent z forum XT660, nie jest w sumie źle że jest tak schowana:) Tyle że miałem troche problemu gdzie kierunki upchnąć. Na to że mozna kupić sam chlapacz to nei wpadłem widziałem lampy z chlapaczem ale DRC stówkę drożej pojeżdżę tak i zobaczę czy mi się to opatrzy czy coś będę kombinował A podnóżki ze sliderami widziałem ale średnio mi się to podoba, moje wydumki wyglądają bardziej 'surowo' Akrapovic... fajnie by było ale za dużo $$$$$, a do ceny wydechów trzeba jeszcze doliczyć koszt modułu,np. Rapid Bike, żeby troche z mieszanką powalczyć na pustych kominach:/ Fajnie jakby udało mi się coś takiego wykombinować: http://img807.imageshack.us/img807/8938/20110504485.jpg Edytowane 14 Stycznia 2014 przez MACIEKgsxr (wyświetl historię edycji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_lc4 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 "Jedwabiste" te WRP Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielony Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Rewelacyjne Yadźka ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 8 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Edzio dłubie, jeszcze troche i będzie BRAAAAP 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi