SMmaciek Posted September 22, 2013 Report Share Posted September 22, 2013 (edited) Wsyzscy sprzęty pokazują to i ja się w końcu pochwalę Yadźke zakupiłem w maju tego roku i się zakochałem Jeden gar, mocy nie za wiele a frajdy daje bardzo duuużo A taki sobie ostatnio gadżecik sprawiłem : EDIT: Dzisiaj dotarły nowe gadżety może w weekend uda się uzbroić Yadźkę Edited January 8, 2014 by MACIEKgsxr (see edit history) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zino Posted September 22, 2013 Report Share Posted September 22, 2013 Jakaś znajoma ta Yadwiga:-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jorima Posted September 22, 2013 Report Share Posted September 22, 2013 No to moto jest meeeeeeegaaa! i wgląda na żywo zachwycająco! pozdro 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ridrick Posted September 22, 2013 Report Share Posted September 22, 2013 Piękny sprzęt tylko musisz zmienić nicka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SMmaciek Posted September 22, 2013 Author Report Share Posted September 22, 2013 (edited) Faktycznie moglem sie bardziej wysilic przy rejestracji i lepszego nicka wymyslic Edited September 22, 2013 by MACIEKgsxr (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suchy-wolk Posted September 22, 2013 Report Share Posted September 22, 2013 Fajnie to lata Bardzo fajny sprzęt 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawulon182 Posted September 23, 2013 Report Share Posted September 23, 2013 nono wyglada dość bojowo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Langus92 Posted September 25, 2013 Report Share Posted September 25, 2013 Zawsze mi się podobały supermoto potrochu choruje na takiego 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal_lc4 Posted September 25, 2013 Report Share Posted September 25, 2013 Boooo.... najlepsze moto to SuperMoto 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
żółwik Posted September 26, 2013 Report Share Posted September 26, 2013 Fajna biała śnieżynka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
shad Posted December 11, 2013 Report Share Posted December 11, 2013 fajna ta Yadźka Link to comment Share on other sites More sharing options...
quki Posted December 11, 2013 Report Share Posted December 11, 2013 Graty - zacna maszyna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lans Posted December 14, 2013 Report Share Posted December 14, 2013 Fajny sprzęcik do gumowania Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy An (anetaisuzi) Posted December 14, 2013 Report Share Posted December 14, 2013 Yadzia Yadziiunia Yadzieńka Link to comment Share on other sites More sharing options...
SMmaciek Posted January 12, 2014 Author Report Share Posted January 12, 2014 (edited) Lampa założona, podnóżki czekają na dalsze rzeźbienie:/ Mam nadzieję że jutro skończę robotę i się pochwalę Po bólach, bluzgach i mękach w końcu ulepiłem nowy tył Lampa i kierunki LED a nie wielki ori kulfon Zmieniłem też podnóżki, stare wygladały tak: Więc do nowych wyrzeźbiłem slidery Nigdy więcej nie robię żadnych takich przeróbek troche z głowy troche z netu, tydzień kombinacji co jak zamontować, co chwila jakieś dopasowywanie itp Łatwiej kupić części dedykowane i przykręcić w 5 sekund Przepraszam za jakość zdjęć ale kiepski ze mnie fotograf :/ Edited January 12, 2014 by MACIEKgsxr (see edit history) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
shad Posted January 13, 2014 Report Share Posted January 13, 2014 no no całkiem fajnie wyszło i dobrze wygląda, a przednie kierunki też zmieniałeś ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SMmaciek Posted January 13, 2014 Author Report Share Posted January 13, 2014 No właśnie przód jeszcze zostawiłem ori, zastanawiam się czy zmieniać na takie jak z tyłu zamontowałem, czy zmieniać w ogóle, czy moze zmienić na takie ukryte w hand barach ogólnie przód tak mnie nie poraża swoim wyglądem jak robił to tył, ori lampa w tym modelu to jakaś pomyłka Link to comment Share on other sites More sharing options...
shad Posted January 14, 2014 Report Share Posted January 14, 2014 w sumie masz racje przednie są całkiem całkiem. wiec nie ma co ruszać ogólnie całe moto jest zajefajne i widać że zadbane Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal_lc4 Posted January 14, 2014 Report Share Posted January 14, 2014 A ja bym te kierunki z przodu wymienił również, zobaczysz że będzie duuużo lepiej wyglądać No dobra żeby nie było za słodko, troche "krytyki" (jak to ja, nie był bym sobą) Ja bym ta lampę tylną dał jednak troche bardziej do tyłu, bardziej na koniec błotnika i zamontował bym ją na takim małym chlapaczu, który jednocześnie posłuży za mocowanie tablicy. Możesz takiego poszukac bez lampy bo też są i wsadzisz tam swoją. Aaaa... co do podnóżków widziałem że Mefo-MX ma takie już ze sliderami wmontowanymi 20zł droższe Śledze temat i czekam z niecierpliwością kiedy Yadwinia doczeka się wydechów Akrapa pozDRo i co złego to nie ja Link to comment Share on other sites More sharing options...
SMmaciek Posted January 14, 2014 Author Report Share Posted January 14, 2014 (edited) Jeśli chodzi o lampe to sposób montażu to patent z forum XT660, nie jest w sumie źle że jest tak schowana:) Tyle że miałem troche problemu gdzie kierunki upchnąć. Na to że mozna kupić sam chlapacz to nei wpadłem widziałem lampy z chlapaczem ale DRC stówkę drożej pojeżdżę tak i zobaczę czy mi się to opatrzy czy coś będę kombinował A podnóżki ze sliderami widziałem ale średnio mi się to podoba, moje wydumki wyglądają bardziej 'surowo' Akrapovic... fajnie by było ale za dużo $$$$$, a do ceny wydechów trzeba jeszcze doliczyć koszt modułu,np. Rapid Bike, żeby troche z mieszanką powalczyć na pustych kominach:/ Fajnie jakby udało mi się coś takiego wykombinować: http://img807.imageshack.us/img807/8938/20110504485.jpg Edited January 14, 2014 by MACIEKgsxr (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal_lc4 Posted January 15, 2014 Report Share Posted January 15, 2014 "Jedwabiste" te WRP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zielony Posted March 5, 2014 Report Share Posted March 5, 2014 Rewelacyjne Yadźka ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SMmaciek Posted March 8, 2014 Author Report Share Posted March 8, 2014 Edzio dłubie, jeszcze troche i będzie BRAAAAP 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts