krzycho Opublikowano 19 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 jakie macie żarówki u siebie? chce wymienic swoja bo w nocy przdaloby sie lepsze swiatlo bez jazdy na dlugich znalazlem nowość firmy OSRAM przystosowana wlasnie do motocykli szczegoly tutaj: http://www.osram.pl/osram_pl/Dla_konsumentow/Oswietlenie_samochodowe/Produkty/Zarowki_motocyklowe/NIGHT_RACER/index.html 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 19 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 Ja posiadam najmocniejszy model H4 firmy Philips i powiem Ci, że jakieś dużej zmiany nie odczułem niestety. Światło jedynie jest bardziej intensywne i nie ma tzw. pustych obszarów (jak w standardowej żarówce), ale nie zauważyłem, aby było tego światła jednak więcej.Jaką ty masz w ogóle żarówkę? H1,H3,H4 ? 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 19 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 (edytowane) Ja posiadam w R1 żaróweczki OSRAM X-RACER ( up to 4000 KELVIN, XENON LOOK ) i jestem z nich bardzo zadowolony, widać różnice. Za komplet żaróweczek H7 zapłaciłem 60 PLN i do tego były zapakowane w fajne estetyczne pudełko w formie kasku motocyklowego. Kupiłem je w hurtowni na rogu ul. wrocławkiej i lutomierskiej. Tam te żarówki wyszły mnie najtaniej, taniej nawet niż w InterCars'e po zniżkach Teraz tylko zamawiam postojówki LED Philips ( w jednej W5W jest chyba aż 7 diod ) i będzie ładny komplet na przód. Teraz mam zwykłe ledy firmy Bosma LEDS i są raczej takie sobie, do tego świecą bardziej na niebiesko niż na biało, a ja chciałem zeby na biało świeciły Na zdjęciu żarówki Osram X-RACER na mijaniach w soczewce oraz na postojowych Bosma LEDS. Jakość zdjęcia kiepska, niestety mam tylko takie. Edytowane 19 Października 2011 przez BykuOCW (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 19 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 a ja wole xenon 4300-5000 zaje.biscie widac nie razi tylko nie nadaje sie na drogowe ale mijania super nie mam zdjec ale napewno widzieliscie efekt jak jezdzilismy polecam do tego pozycje diodowe pod kolor xenona UUU!!! nic dodać nic ująć 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi