Logan Opublikowano 9 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Wiem, że to forum motocyklowe, jednak z racji wykonywanych zawodów/innych okoliczności bywamy zmuszeni używać też puszek i tego jednorazowego wypadku tyczy się ten wątek. 20.09.2013 omijamy samochody szerokim łukiem, bądźmy także przygotowani na większą ilość nerwusów za kółkiem. Oto przyczyna: http://www.hotmoney.pl/Szalenstwo-Ekolodzy-chca-zabrac-kierowcom-parkingi-a31853 0 Cytuj Konfucjusz: Powiedz mi, a zapomnę. Pokaż mi, a zapamiętam. Pozwól mi zrobić, a zrozumiem. 2010-2012: BMW F650 '95 48KM; 2014-2018: Suzuki GSF Bandit S 600 '96 78KM "Smokey"; 2017-: AJP PR3 240 Supermoto '17 23KM "Rowerek" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikorr Opublikowano 10 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Cytat z artykułu "Być może urzędników przekonało to, że ekologowie obiecali zapłacić za miejsca parkingowe zgodnie z obowiązującymi stawkami. A skoro jest zapłacone, to co za różnica, czy na parkingu stoi auto, czy doniczka?" Ciekawe na kogo wystawią mandat jak czas parkingowy im się skończy... Czyli w przyszły piątek mamy dramat w mieście nie wychodzę z domu przez cały dzień 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 10 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Trzeba iść zrobić kupę pod drzewem. Ehhh tak to jest jak ludzie nie mają co robić i im się w d*pach przewraca. 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rado Opublikowano 10 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Strasznie debilna akcja. Idealny sposób na wkurzenie ludzi nawet najbardziej przychylnych ekologii. Nie wiem czemu ma służyć. Przekona kogoś do czegokolwiek ? Szczerze wątpię. Raczej nastawi ludzi na "nie". 0 Cytuj https://www.artstation.com/rkurczewski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukkas Opublikowano 10 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Mam pomysl, trzeba rozpuscic wici ze kibice Legii beda robic piknik rodzinny i zapraszaja wszystkich chetnych. Problem powininen sie szybko rozwiazac. 0 Cytuj www.antybrowar.pl facebook.com/antybrowar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanton Opublikowano 10 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Pewnie jak to z ekologami - nic im nie wyjdzie i na parkingu pod takim Tesco pojawi się jeden gość z sadzonką w ręce, 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonia Opublikowano 16 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Pozostaje życzyć im miłej zabawy i więcej rozumu brak słów problemów nie mają zaistnieć chcą?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi