michał1988 Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Cześć Mam na imię Michał, jeżdżę duży hornetem, a w terenie dużą wr-ką, zarejestrowałem się na forum ponieważ szukam pomocy w pracy dyplomowej. jestem studentem III roku ekonomii i proszę was jak motocyklista motocyklistę o udział w ankiecie do mojej pracy licencjackiej dotyczącej zachowań konsumenckich na rynku motocyklowym. Do pełnej liczby respondentów brakuje mi już tylko parędziesiąt ankiet, nie mogę zacząć zamykać ostatniego rozdziału pracy bez tych wyników a potrzebuje równej liczby wyników dla klarownego liczenia. http://moje-ankiety.pl/respond-37381.html Jeśli wypełnisz tą ankietę, bardzo mi pomożesz, z góry dziękuje PS. to nie jest spam, reklama, lub próba uzyskania czego kolwiek poza wiedzą badawczą do pracy licencjackiej. !!! wyniki są dostępne po wypełnieniu ankiety, niczego nie ukrywam, pytania są jak na mój gust ogólne i nie odbiegają od normy ankiet dyplomowych . z góry ogromnie dziękuję, do zobaczenia na trasie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonia Opublikowano 16 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Cześć Mam na imię Michał, jeżdżę duży hornetem, a w terenie dużą wr-ką, zarejestrowałem się na forum ponieważ szukam pomocy w pracy dyplomowej. jestem studentem III roku ekonomii i proszę was jak motocyklista motocyklistę o udział w ankiecie do mojej pracy licencjackiej dotyczącej zachowań konsumenckich na rynku motocyklowym. Do pełnej liczby respondentów brakuje mi już tylko parędziesiąt ankiet, nie mogę zacząć zamykać ostatniego rozdziału pracy bez tych wyników a potrzebuje równej liczby wyników dla klarownego liczenia. http://moje-ankiety.pl/respond-37381.html Jeśli wypełnisz tą ankietę, bardzo mi pomożesz, z góry dziękuje PS. to nie jest spam, reklama, lub próba uzyskania czego kolwiek poza wiedzą badawczą do pracy licencjackiej. !!! wyniki są dostępne po wypełnieniu ankiety, niczego nie ukrywam, pytania są jak na mój gust ogólne i nie odbiegają od normy ankiet dyplomowych . z góry ogromnie dziękuję, do zobaczenia na trasie Chciałam Ci pomóc ale ta ankieta jest nie aktywna? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sovteq Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 to samo 0 Cytuj Honda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior87 Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Z tego co kojarze to kolega potrzebował około 30 osób, więc pewnie po przekroczeniu progu, zamknął ankietę. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi