Skocz do zawartości

sara

sara

Rekomendowane odpowiedzi

hej :)dlaczego za slabe?ok wlasnie na to licze bo szczerze gubię sie i nie mam pojecia im wiecej ogladam tym gorzej, a takie czytanie na sucho opini, opisow nie za wiele daje, pamietajcie to ma byc pierwsze moto dla dziewczyny ktora dopiero zaczyna, nie to zebym sie bala ale zeby bylo rozsadnie ;)

Dokładnie, z tym Kawasaki ZX10R to była ironia - ten motocykl ma 200 koni mechanicznych, raczej dla wprawionych kierowców.Mogę Ci za to polecić motocykl Kawasaki Ninja 250 z lat 2008. Moim zdaniem fajny moto, a do tego kobiety ładnie się prezentują na takim małym sporcie:) A do tego 170 km/h też poleci :)Ale więcej info, kiedy założysz temat w odpowiednim dziale, żeby tutaj offtopic'a nie robić, ponieważ Suchy się zdenerwuje ^^

Ja uważam że każdy motocykl klasy 500 będzie odpowiedni. marka i rocznik do wyboru do koloru w zależności od zasobności portfela. Lekkie, poręczne, zwrotne. W sam raz na przemieszczanie sie po mieście a i na wypad za miasto jest troche mocy do wykorzystania.

Ale to moje skromne zdanie http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/ohyea.gif

witam witam :)jak juz wspomnialam doswiadczenia nie mam bo sama prowadzilam tylko jeden motor, jako plecaczek nie wypowiem sie bo to nie ma nic do rzeczy, jesli chodzi o rodzaj to nie powiem ze za sportem glowa mi sie ukreca, lekki, zgrabny i powabny bylby idealny ;) co do zrywnosci chyba nie przyda mi sie na poczatek chociaz nie watpie w swoje mozliwosci, cena oczywiscie im mniejsza tym lepsza bo mam przed soba cala liste zakupow ubioru, butow kasku itp. Rocznik jest mi chyba obojetny byle bym nie musiala co chwile sie martwic o jakies usterki. Chodze po allegro i innych ogladam i jestem zaskoczona w jak niskich cenach mozna cos kupic(4-6tys i wyglada calkiem fajnie) chyba ze to wogole sie nie nadaje? Ma byc to pierwsze moto wiec nieuniknione pewnie obtarcia czy jakies przewrotki - tak mysle wiec nie mam wymagan. Musze sie ogarnac na tym forum, poszukam odpowiedniego dzialu do tego tematu i zapodam dalej. Dzieki wielkie za wstep :smile:

szukajcie a znajdziecie :smile:

byku kiedy chcesz pośmigać może w koncu się złapiemy na trasie :rolleyes:

adrian przesadzasz z tą 10 jest całkiem spoko http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif

odwiedź posta o imprezie w manufaktórze piątek chyba po 20 powinnaś iść się zintegrować :cheers:

007.gif