sara Opublikowano 18 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 witam rowniez 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Siema :)Jakubie, Twoje ZX10R nie nadaje się na pierwszy motocykl!Jest zdecydowanie za słabe :PNa pewno pomożemy Ci wybrać odpowiedni motocykl 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sara Opublikowano 18 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 hej :)dlaczego za slabe?ok wlasnie na to licze bo szczerze gubię sie i nie mam pojecia im wiecej ogladam tym gorzej, a takie czytanie na sucho opini, opisow nie za wiele daje, pamietajcie to ma byc pierwsze moto dla dziewczyny ktora dopiero zaczyna, nie to zebym sie bala ale zeby bylo rozsadnie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Sara byku zartowal z tym za slabe mial na mysli ze zdecydowanie za mocne a tak swoja droga POAWITAC kolezanke w naszym pieknym gronie hehe 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sara Opublikowano 18 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 no wlasnie juz sobie czytam nieladnie tak mi tu krecic, ja juz bym chciala na cokolwiek chyba 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyjekOcw Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Gratuluje i witam 0 Cytuj MOTORY SĄ WSZĘDZIE!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sara Opublikowano 18 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 a dziekuje witam i pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Dokładnie, z tym Kawasaki ZX10R to była ironia - ten motocykl ma 200 koni mechanicznych, raczej dla wprawionych kierowców.Mogę Ci za to polecić motocykl Kawasaki Ninja 250 z lat 2008. Moim zdaniem fajny moto, a do tego kobiety ładnie się prezentują na takim małym sporcie:) A do tego 170 km/h też poleci :)Ale więcej info, kiedy założysz temat w odpowiednim dziale, żeby tutaj offtopic'a nie robić, ponieważ Suchy się zdenerwuje ^^ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 no no byku dobrze mowi albo gs500 f mnie sie osobiscie lepiej podoba z okolo 2005 r 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Dobrze gadasz Adrian GS 500 2005 wygląda podobnie do GSX-R tego nowszego 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoFu Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Ja uważam że każdy motocykl klasy 500 będzie odpowiedni. marka i rocznik do wyboru do koloru w zależności od zasobności portfela. Lekkie, poręczne, zwrotne. W sam raz na przemieszczanie sie po mieście a i na wypad za miasto jest troche mocy do wykorzystania. Ale to moje skromne zdanie http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/ohyea.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyjekOcw Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Moim zdaniem ten Gs to jest mniejsza wersja nowego Gsx-F.I uwazam ze jest to ładny zrywny motorek dla poczatkujacych 0 Cytuj MOTORY SĄ WSZĘDZIE!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Tylko jeszcze nie wiemy, ile ma kosztować ten moto koleżanki ^^ a ta informacja by pomogła 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoFu Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 no i nie wiemy jak typ motocykla preferuje żeby się nie okazało że chce Cross'a i ma w planach śmiganie w przestworzach 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agatka Sz Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 witam witamcoraz więcej pań ;Dmam nadzieję, że spotkamy się w przyszłym sezonie gdzieś na trasielewa w górę i pozdrówka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikka Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Hejka http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/giggle.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Ale czemu w przyszłym? Nie wiem jak reszta, ale ja mam zamiar jeszcze polatać w tym sezonie i to nie jeden raz ;] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 ja dzis zazimowalem motor wiec dla mnie sezon sie zakonczyl ;] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agatka Sz Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 dla mnie już za zimno, bo zmarzlaczkiem się zrobiłam...poza tym jak miałam 600 na próbę, to już wolę coś mocniejszego, a mój moto czeka na kupca 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sara Opublikowano 18 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 witam witam :)jak juz wspomnialam doswiadczenia nie mam bo sama prowadzilam tylko jeden motor, jako plecaczek nie wypowiem sie bo to nie ma nic do rzeczy, jesli chodzi o rodzaj to nie powiem ze za sportem glowa mi sie ukreca, lekki, zgrabny i powabny bylby idealny co do zrywnosci chyba nie przyda mi sie na poczatek chociaz nie watpie w swoje mozliwosci, cena oczywiscie im mniejsza tym lepsza bo mam przed soba cala liste zakupow ubioru, butow kasku itp. Rocznik jest mi chyba obojetny byle bym nie musiala co chwile sie martwic o jakies usterki. Chodze po allegro i innych ogladam i jestem zaskoczona w jak niskich cenach mozna cos kupic(4-6tys i wyglada calkiem fajnie) chyba ze to wogole sie nie nadaje? Ma byc to pierwsze moto wiec nieuniknione pewnie obtarcia czy jakies przewrotki - tak mysle wiec nie mam wymagan. Musze sie ogarnac na tym forum, poszukam odpowiedniego dzialu do tego tematu i zapodam dalej. Dzieki wielkie za wstep 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agatka Sz Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 jak umówiony na kupno za kilka dni się nie zgłosi, to chętnie Ci zaprezentuję moją "czarnulkę" jeśli tylko chcesz rzecz jasna...wdzięcznie się prowadzi jak na pierwsze moto, więc polecam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 szukajcie a znajdziecie byku kiedy chcesz pośmigać może w koncu się złapiemy na trasie adrian przesadzasz z tą 10 jest całkiem spoko http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif odwiedź posta o imprezie w manufaktórze piątek chyba po 20 powinnaś iść się zintegrować 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 no no zmien dział i pogadamy :D:D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agatka Sz Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 coraz więcej wątków...a miało się tylko przywitać hehe 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 czesc jak beda te zdjecia to na pewno kazdy ci chetnie doradzi moze namowisz jeszcze jakies kolezanki? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi