sara Opublikowano 18 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 oczywiscie chetnie zobacze i poslucham cennych rad, integracja jak najbardziej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
htr Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Witam rówieśniczkę , też jestem na tym samym etapie... wybieraj sercem, a kupuj rozumem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 (edytowane) Ja latałem wczoraj i przedwczoraj, to każdemu było za zimno No cieszy mnie to, że Sare interesują jedyne słuszne motocykle - SPORT Nie no, żartuje oczywiście :)Haser +++ hahaha Edytowane 18 Października 2011 przez BykuOCW (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sara Opublikowano 18 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Agatka z checia sie spotkam :)Byku wczoraj i przed bylo cieplo, tydzien temu zamarzalam na tylach ale twarda jestem, teraz z tydzien ma byc jeszcze cieplo, cieplejhtr - chce sercem rozumem ale musze jeszcze portfelem bo nie sadzilam ze tak szybko bede chiala cos nabycps zmienilam dzial - motocykle - sportowe, bo tu chyba juz za wiele na ten temat nie mozna ps2 haser foto bedzie spokojnie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoFu Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 zdjęcie bardzo ułatwi sprawe http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/giggle.gif hahahaha 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 no no napewno w ilosci pomocnikow :D:D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sara Opublikowano 18 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 fota wg zyczen szanownego zgromadzenia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Błąd! :PProsimy o zdjęcie w wysokiej rozdzielczości xD 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 dokladnie bo tu niewiele widac:P 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sara Opublikowano 18 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 hej no skoro ja widze to wy chyba tez ;p 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 slabo widzimy :D potrzebujemy format xxl:D:D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Dokładnie Jakieś zdjęcie w rozdzielczości co najmniej 3 MEGAPIX 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sara Opublikowano 18 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 panowie, pomyslimy zobaczymy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas666 Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 podobno Byku ma taką zasadę, że jak ktoś nowy wrzuca fotę 3MPX to daje się przejechać swoją R1 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 no to BYKU wpadles :D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 podobno Byku ma taką zasadę, że jak ktoś nowy wrzuca fotę 3MPX to daje się przejechać swoją R1 Za 3 MPX jest przejażdżka na plecach, powyżej 14 MPX jazda 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas666 Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 ...zapomniałeś dodać, że jazda..... na kole 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sara Opublikowano 18 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 cos ps nie chce wspolpracowac, ale przy takiej zachecie cos wymysle tyle ze nie wiem czy jeszcze dzis :)oj tak Byku wpadles, bo jak juz wstawie to nie odpuszczelukas moze byc na jednym ja to uwielbiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas666 Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 no to masz to jak w banku u Byka... ... Byku ćwicz to koło.... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Nie, nie ja nie wpadłem i nie zamierzam http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/ohyea.gif Będzie fota, pomyślimy, zobaczymy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas666 Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Byku - negocjator 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrycja Opublikowano 19 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 Witaj 0 Cytuj „A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.” M.Konopnicka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x10d Opublikowano 19 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 OMG... temat zalozony wczoraj po polnocy, a juz 4 strony... Witaj i gratulacje zdania prawka 0 Cytuj https://www.spisperfum.pl - lista odpowiedników perfum FM Group http://www.motostat.pl/user_images/32712/icon3.png - Suzuki GSX750F K6http://www.motostat.pl/user_images/35804/icon3.png - Yamaha XC125TR http://www.motostat.pl/user_images/73564/icon1.png - Mitsubishi Pajero III 3.2 DI-D Long Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enter Opublikowano 19 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 cześć http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif 0 Cytuj Group of Franc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korba Opublikowano 19 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 Siemanko:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi