renpa1971 Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Czepiacie sie,to po co produkuja klapki i t-shirty alpinesarsa lub ,dainese by popitalac w nich latem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofi Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Czepiacie sie,to po co produkuja klapki i t-shirty alpinesarsa lub ,dainese by popitalac w nich latem no i czapeczki z daszkiem.. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spons78 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Przynajmniej jedna dobra wiadomość dotycząca wypadków i motocyklistów. Co oczywiście nie cieszy, że ktoś się ostro wyglebi na rowerze. Ale może niektórzy z "masa-żowców" zrozumieją, że warto się chronić. Dziś na przykład dowiedziałem się od lidera środowiska, że rowerzystom to oni nie chcą rozdawać apteczek, żeby nie "straszyć" wypadkami na rowerze... http://www.expressilustrowany.pl/artykul/6249426,motocyklisci-ostrozniejsi-niz-rowerzysci,id,t.html 0 Cytuj Mój kanał na YouTube https://youtube.com/tkacprzak Bezpieczne miejsca postojowe dla motocykli. FanPage - https://www.facebook.com/postojmotocyklelodz/ Buspasy dla motocyklistów! FanPage - https://www.facebook.com/pages/Buspasy-dla-motocyklistow-Lodz/379016688918647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzik Opublikowano 16 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Czy ktoś coś wie o wypadku czarnej Hayabusy dzisiaj w nocy gdzieś w Łodzi? Znajomy dał tylko znać że leży w szpitalu połamany a moto na parkingu nie ma. Jeździ czarną Hayabusą z czerwonymi emblematami, zamiast siedzenia pasażera miał zaślepke. Jeśli ktoś coś wie na ten temat dajcie znać. Zdarzenie miało miejsce dziś w nocy. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 16 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Dzisiaj GregorSTG powiadomił o glebie "czarnego plastika":http://motocykle-lodz.pl/topic/89-wypadki-z-okolicy/page-130#entry213445ale żeby zacną Hajkę z "plastikiem" pomylić? ;-) Nie wiadomo ale kolor moto i pora dnia się zgadza, może to to samo zdarzenie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzik Opublikowano 16 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Tak to niestety on :/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzery Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Tym bardziej że temperatura z rana w ostatnich dniach jest dość niska. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabzior Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Z rana temperatura bardzo niska i zaczyna się już delikatne skraplanie, uważajcie zwłaszcza na znakach poziomych, ja bym dzisiaj rano leżał po hamowaniu na pasach gdyby nie ABS. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lew13 Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Z rana temperatura bardzo niska i zaczyna się już delikatne skraplanie, uważajcie zwłaszcza na znakach poziomych, ja bym dzisiaj rano leżał po hamowaniu na pasach gdyby nie ABS. No guma się nie klei a na pasach jak na lodzie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dan-erłan Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Przy takich warunkach zero frajdy z jazdy..ostatni raz w czwartek latalem..masakra..co chwile uslizgi itp..czlowiek spiety..caly czas trzeba kontrolowac moto..bleee...w piatek moto umylem,nasmarowalem lancuch i moto w cieplym garazu zostawilem:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Przy takich warunkach zero frajdy z jazdy..ostatni raz w czwartek latalem..masakra. Lecimy w OT... ale gdyby był przycisk "Nie lubię tego" to bym przy Twoim poście nacisnął ;-) Przyznaję, że trzeba wolniej ale dla mnie przejażdżka bez domykania opony na winklach też daje frajdę i latam teraz ile wlezie, żeby nacieszyć się przed zimą. Dobre, ciepłe ciuchy + antifog i można śmigać. Uważajcie na siebie w tych ostatnich "dniach" ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dan-erłan Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Gary..jak bym lubil latac tak jak ty to kupilbym skutera bo po chu..j mi wtedy 1000 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Gary..jak bym lubil latac tak jak ty to kupilbym skutera bo po chu..j mi wtedy 1000 no, to dobrze, "żeś kupił litera"... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dan-erłan Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Ano tak to jest " jak sie nie ma co sie lubi ,to sie lubi co sie ma;)" a tak na powaznie to nie o ciuchy chodzi a o przyczepnosc..nie wiem czy wiesz ale opony musza sie dogrzac by trzymaly ..i nawet przy malych predkosciach mozesz sie zdziwic na zimnym asfalcie.no chyba ze lubisz drift motongiem ja lubie jak oponki trzymaja asfalt! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 (edytowane) ja już dzisiaj też wstawiam moto do domku pod kołderkę i pier....le nie będę kusił losu, mam nauczkę z zeszłego roku poza tym stary już jestem i mi w gnatkach strzyka przy takich temperaturach Edytowane 8 Października 2015 przez kosmaty (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 (edytowane) Mnie jeszcze czeka 40km na wieś i też wstawiam moto pod kocyk ale słonko kusi do polatania... ale tak jak powiedział Kosmaty nie ma co kusić losu !! Poza tym po skończonej jeździe moje palce wołają o kubek gorącej herbatki Edytowane 8 Października 2015 przez Kovalchuck (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boodgee Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Mnie jeszcze czeka 40km na wieś i też wstawiam moto pod kocyk ale słonko kusi do polatania... ale tak jak powiedział Kosmaty nie ma co kusić losu !! Poza tym po skończonej jeździe moje palce wołają o kubek gorącej herbatki Mój emeryt w weekend zapadnie w sen zimowy obok kolegi Burgmana 650. Nawet nie wiesz jak doceniam podgrzewane manetki i handbary 1 Cytuj "Try not to become a man of success but rather to become a man of value."-- Albert Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 inna klasa motocykli podgrzewane manetki ? na lato niepotrzebne, a jesienią chowam pod kocyk 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczomb Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Po ostatniej zimie gdzie śnieg leżał jakieś 2 - 3 tyg, to się zastanawiam czy wogóle odprowadzać moto na zimowanie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 No mój silnik w V nie rozpieszcza, a biorąc pod uwagę że moja technika jazdy na sportach nie jest jeszcze nawet ,,dobra" nie chcę ryzykować !!! Jak odprowadzę nie będzie mnie kusiło, dopóki nie zobaczę wiosną łuututu na drogach ^^ 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ridrick Opublikowano 8 Października 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Ale fajnie wszyscy schowają moto będzie więcej drogi dla mnie 5 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 tylko na mnie uważaj 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 W zeszłą "jesienio-zimę" zrobiłem jakieś 2tyś km tak wkoło komina jeżdżąc emeryckim tempem. Plus jest taki, że niema robali ale oprócz bezpieczeństwa minus jest taki, że człowiek przyzwyczaja się do takiej lemingowej techniki jeżdżenia i potem na wiosnę trudniej było mi się przestawić. Mam taki termometr przyklejony do półki i jak temperatura zaczynała spadać to zawijałem do garażu żeby się na jakąś gołoledź nie nadziać. Ale pamiętam że jak było 5 stopni to już na godzinkę można było wyskoczyć dłużej to ręce grabiały , a przy kilkunastu i słońcu to już rewelka . Pod koniec sezonu wracaliśmy z jakiegoś spotu przy 13 stopniach wieczorkiem. Jednak teraz jak polatałem trochę w lato i na torze to wiem czego będzie mi brakowało przez 6 miesięcy . Trzeba też być świadomym, że 5 stopni w mieście może oznaczać 0 czy -1 na trasie gdzie jest więcej przyrodniczych niespodzianek (mgły, rosy itp.) które zamarzną. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Pod koniec sezonu wracaliśmy z jakiegoś spotu przy 13 stopniach wieczorkiem. No to był styczeń i wrzuciłeś pózniej całkiem fajna fotkę. Złapałeś nas wtedy na Mickiewicza. Pamiętasz? Zima a 13 stopni było. 0 Cytuj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Pamiętam jechał Politechniki w stronę Radwańskiej i zobaczyłem Was jak gonicie w przeciwną stronę, więc zawróciłem i pogoniłem za Wami intuicyjnie (bo już Was nie było widać ) skręcając z Politechniki w Mickiewicza w stronę Retkini i złapałem Was przed Włókniarzy na światłach. Można w zimę można 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi