Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Jaki Motor ? +-600

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

za 7-8 tys nie kupi w dobrym stanie Sv-ki z 2003. Raczej musi celować w coś z początków produkcji. Ale moto bardzo fajne.

Emil miał chyba na myśli SV'kę poniżej 2003 roku z innymi lampami :smile: Więc da się, ja polecam mojego 'kota'.

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Opublikowano

patrzyłem i za 8 tysi to nawet 2003 wytrzasnę . myślę cały czas lecz dopiero styczeń max luty coś kupię bo nie potrzebne mi teraz a chce jednak kupić lepszy i świeższy motorek więc nie chce taniości ;]patrzyłem na te 500 itp to odpuszczam

Opublikowano

Emil miał chyba na myśli SV'kę poniżej 2003 roku z innymi lampami :smile: Więc da się, ja polecam mojego 'kota'.

Miałem na myśli SV-kę właśnie z 2003 r :smile: :)
Opublikowano

Jasne, że są takie oferty, ale w tej cenie 99% to będą szroty, które jedynie na pierwszy rzut oka wyglądają ok i to tylko na zdięciu. To są ceny dobrze utrzymanych egzemplarzy z początków produkcji. Prawda jest taka,że nikt dobrego sprzętu nie odda za półdarmo, a kupić młodego bubla to nie sztuka.

Opublikowano

Jasne, że są takie oferty, ale w tej cenie 99% to będą szroty, które jedynie na pierwszy rzut oka wyglądają ok i to tylko na zdięciu.

Mawet, wydaje mi się, że ocena stanu technicznego leży w gestii Rafała - nie nam to oceniać. Moja propozycja mieści się w przedziale cenowym, co potwierdził Muodyv6.
Opublikowano

Ale ja płacę mechanikowi który ze mną jedzie i ogląda dokładnie motor więc wątpie abym trafił na jakiegoś parchastycznego Żyncha;DPo 2 nie mam zamiaru 3/4 sezonu być w serwisie a pozostałość sezonu jeździć;] dlatego wolę wydać mechanikowi niż tak mieć;]

Opublikowano

Ale ja płacę mechanikowi który ze mną jedzie i ogląda dokładnie motor więc wątpie abym trafił na jakiegoś parchastycznego Żyncha;DPo 2 nie mam zamiaru 3/4 sezonu być w serwisie a pozostałość sezonu jeździć;] dlatego wolę wydać mechanikowi niż tak mieć;]

Myślę, że tym skromnym akcentem, problem dot. stanu technicznego mamy już z głowy :P
Opublikowano

Tak no to wykluczam nie chcę się w nic władować krzywego czy coś ;] Wolę dać 50 zł za opinie na temat stanu tech. niż wydać z 2 tysie na naprawę ;]Wczoraj tak patrząc na allegro to jednak motory na które się wywyższają wobec mnie ;P i mi się podobają względem wygody itp . to Cbr f3 lub f4 jak uzbieram tylko że gaźnik , Sv 650 2002 lub 2003 rok tylko . zx6r odpada . niezbyt dobra opinia ,Fzs600 dużo osób go chwali no i Gsxr 600 lecz w sradzie . wszystko okaże się w praniu , na co mi mechanik pozwoli na co nie . ( Prawie jak matka, mówi mi czy moge wziąść czy nie ;P )

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Zacząłem od przeczytania wszystkich odpowiedzi na Twój post i muszę Ci powiedzieć że przede wszystkim musisz zaufać sobie i wiedzieć czego chcesz.Ja osobiście mogę polecić Ci maszynę, na której sam śmigam czyli Suzi GSF 600 Bandit.Jest to moto, którym możesz poruszać się na co dzień do miasta jak i na trasę.Musisz wiedzieć że jest to bardzo dobry moto do nauki jazdy na większej maszynie i jednocześnie dość bezpieczny. Nie masz nie wiem jakiej mocy od samego dołu. Zabawa zaczyna się od ok 5000 odr. wiec możesz swobodnie wyczuć maszynę.Życzę CI powodzenia w zakupie i oczywiście zadowolenia z jazdy :riding:Jeśli chodzi o kasę to to czym dysponujesz wystarczy na zakup Bandziorka z rocznika ok 2001 i to w niezłym stanie. Sam wiem bo szukałem właśnie takich maszyn.POWODZENIA

Opublikowano

To jeszcze mogłeś spojrzeć na informacje w profilu kolegi Rafała :smile: Wybór został już podjęty i stał się on (jak sądzę) szczęśliwym posiadaczem F3 :smile:

Opublikowano

Dokładnie, wybór podjęty. Temat zamykam, bo nowy zainteresowany kupiec, zrobi pewnie i tak osobny temat. W razie problemów, możemy temat otworzyć.

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...