xanton Opublikowano 3 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 (edytowane) W imieniu Stowarzyszenia Ranczo w Dolinie, którego jesteśmy z Okropną członkami Zarządu chcielibyśmy zaprosić Was do udziału, w charakterze gości, w Regionalnych Zawodach w Skokach przez Przeszkody, które odbędą się w dniu 7 września 2013 roku na terenie stadniny w Woli Kazubowej koło Tuszyna. Rozpoczęcie zawodów planowane jest ok 10.00.Od trzech lat czynnie uczestniczymy w organizowaniu tych zawodów i nieskromnie przyznam, że trochę je rozdmuchaliśmy - szczególnie Ewa która jest świetną organizatorką. Obecnie odbywają się pod patronatem mediów, Marszałka Województwa, Burmistrza Tuszyna. Pomyśleliśmy, że warto byłoby aby w tym roku połączyć pasję do koni żywych i mechanicznych i przedstawić motocyklistów jako wesołych, przyjaznych ludzi. Ze swej strony zapewniamy, że jeśli ktoś chciałby zrobić pokaz stuntu to nie jest problemem abyśmy zamknęli drogę z ładnym asfaltem, ktoś chciałby spalić laczka - też nie problemu Dajcie tylko wcześniej znać abyśmy wiedzieli, że jest taka potrzeba i poczynili organizacyjne kroki. Na miejscu jest możliwość zamówienia jadła, napojów bo działa bufet. http://www.ranczowdolinie.com/AKTUALNOSCI.html Edytowane 3 Września 2013 przez xanton (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 3 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 (edytowane) Podoba mi się Powinienem się zjawić, jak podołam Edit: Jednak nie będę, bo wyjeżdżam. Edytowane 3 Września 2013 przez Suchy-wolk (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sovteq Opublikowano 3 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Pogoda ma być bardzo ładna, więc czemu nie zawitać. 0 Cytuj Honda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okropna Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Ja będę jak co roku , ludzie rewelacyjni , jadło pycha , piwko można zakupić , konie piękne i naprawdę fajnie spędza się tam czas . Nie będę Was namawiała , bo i po co ? Chcecie przyjedźcie tak jak xanton zaprosił Do zobaczenia ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanton Opublikowano 13 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Informacja w Dzienniku Łódzkim: http://www.dzienniklodzki.pl/artykul/987005,zawody-jezdzieckie-w-woli-kazubowej-pod-tuszynem-zdjeciafilm,id,t.html Kto był to wie jak było i pewnie nie żałuje a kogo nie było... to nie było. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi