Okropna Opublikowano 3 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Witajcie , mam do Was prośbę . Mianowicie , moja przyjaciółka ma mieszkanko , malutkie komunalne , ale niestety potrzebny jest w nim remont , sama go ogarnie ale pojawił się problem z wyposażeniem bo po remoncie kasy już nie będzie . Posiada kuchnię gazową , pralkę i jakieś tam drobne meble ale reszty brak . Jakby ktokolwiek z Was miał niepotrzebne meble , szafe (155cm szerokości) , np rogówkę , jakies szafki kuchenne ( rogowe), w dobrym stanie , to będziemy wdzięczne za pomoc . Ja niestety po wiosennych porządkach wywaliłam wszystko co tylko zajmowało miejsce i nijak nie mogę jej w tej materii pomóc . Serdecznie dziękuję jeżeli ktoś coś jej ofiaruje , to świetna dziewczyna ale niestety przy dzisiejszych zarobkach nie stać jej na kupno nowych a i remont też ciut ją wykosztuje. Chętni proszę o info , z transportem damy jakoś radę . Dziękuję Wam serdecznie . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rado Opublikowano 3 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Mam dwa stołki "barowe" ( regulowane, da się siedzieć przy normalnym stole) do oddania- jeśli tylko chce niech podjeżdża. 0 Cytuj https://www.artstation.com/rkurczewski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaDa Opublikowano 3 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Ja się pozbywam starej komody i meblościanki w mieszkaniu po babci (i tak miałam wyrzucic na smietnik). Naapisz mi jej numer w PW, moge mms'em podeslac 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bocianlask Opublikowano 3 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Przeglądając lokalną stronę natrafiłem na takie ogłoszenie: http://www.ogloszenia.laskonline.pl/oddam-za-darmo-meble-odbior-wlasny-w-pabianicach,1463.html Można zadzwonić, może jak raz coś ciekawego. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okropna Opublikowano 4 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Stronki już na pamięć znam , jakby gruz potrzebowała to do oporu ale wyposażenie już d*pa z patatajnią 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi