grhotto Posted September 2, 2013 Report Share Posted September 2, 2013 Panie i Panowie!Czy jest w Łodzi jakaś ekipa z którą można by polatać w terenie i która się regularnie spotyka ? 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koperta4512 Posted September 2, 2013 Report Share Posted September 2, 2013 Przyjedz w czwartek na parapet a na pewno się z kimś dogadasz na http://motocykle-lodz.pl/topic/2259-czwartkowe-spotkania-1900-central-info/ 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaRoD Posted September 2, 2013 Report Share Posted September 2, 2013 Przyjedz w czwartek na parapet a na pewno się z kimś dogadasz na http://motocykle-lodz.pl/topic/2259-czwartkowe-spotkania-1900-central-info/ Parapet a Central to dwa różne miejsca !! Zapraszam w czwartek po 18 od central II. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yksilion Posted September 2, 2013 Report Share Posted September 2, 2013 Jak interesują Cię wschodnie strony Łodzi to możesz do mnie na PW pisać, a kiedyś się na pewno co do terminu dogadamy . 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grhotto Posted September 2, 2013 Author Report Share Posted September 2, 2013 Szczerze mówiąc mogę się dostosować. Kupiłem 1,5 miesiąca temu KTMa i nie mam z kim jeździć stąd cały ten temat. Ewentualnie sam mogę zorganizować spotkanie, znam parę fajnych miejsc w okolicach Zgierza 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotreklodz Posted September 2, 2013 Report Share Posted September 2, 2013 Podjedź na brus w niedziele koło południa - towarzystwa Ci nie zabraknie. Ewentualnie z Yksilionem zapraszamy "łódzką - wschodnią" krainę pozwiedzać. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grhotto Posted September 2, 2013 Author Report Share Posted September 2, 2013 Słyszałem że na brusie dużo hopek podjazdów i błota Zabawa na cały dzień? 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pablos Posted September 2, 2013 Report Share Posted September 2, 2013 Słyszałem że na brusie dużo hopek podjazdów i błota Zabawa na cały dzień? Brus to teren na trzy niedzielne kwadranse,gdy czas na rodzinny rosol nie pozwala CI na wiecej;) Teran fajny, bo prawie w centrum miasta, dosc spory. Cos tam znajdziesz dla siebie,ale bez wiekszych emocji:). W listopadze mam nagranego malego "dzika" wiec z checia sie ustawie, na jesienno-zimowe jezdzenie. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psychol Posted September 2, 2013 Report Share Posted September 2, 2013 to moze zalozymy jakis gang motocyklowy 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaRoD Posted September 2, 2013 Report Share Posted September 2, 2013 to moze zalozymy jakis gang motocyklowy Wild Hogs 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barracuda Posted September 23, 2013 Report Share Posted September 23, 2013 Gang motocyklowy )))))))))))))))) 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gradek Posted March 6, 2014 Report Share Posted March 6, 2014 Siema pogoda już calkiem niezła, może ktoś byłby chętny polatać po terenach na wschód od Łodzi? 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Logan Posted March 6, 2014 Report Share Posted March 6, 2014 Bardzo chętnie, ale dopiero załatwiam motocykl. Śledzę wątek i jak przyjdzie czas, to się przypomnę 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik honda Posted March 8, 2014 Report Share Posted March 8, 2014 ja lece jutro na zwirownie na nowosolna albo na stoki na zwirkownie. leci ktos?? 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BrayanKobiś Posted July 27, 2014 Report Share Posted July 27, 2014 Witam lata ktoś w łódzkim powiat łaski i okolice ? : ) Ja obecnie dopiero początki Na yamaszce dt 90 wydech gianneli,sprzegło od ktm125 ,tylni amorek i zawieszenie z przodu od ktm 125, i większy gaźnik dellorto 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartexxx Posted January 27, 2015 Report Share Posted January 27, 2015 Ktoś chętny do zimowego latania w okolicy Nowosolnej? Jak na razie jeżdżę na yamaszce dt 125 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokos_ Posted February 26, 2015 Report Share Posted February 26, 2015 Witam Jest ktoś z okolic Łęczycy, Ozorkowa chętni z kims polatam po lasach żwirowniach 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARECKI Posted September 1, 2015 Report Share Posted September 1, 2015 Witam. 2 Dominatory i KTM. Latamy po lublinku (okolice lotniska) jazda rekreacyjna bez asfaltów. Mozna się przyłączyć. Delikatnie bo jesteśmy po trzydziestce . Mile widziane kobiety na enduro. Spotykamy się piątek, sobota na ul.Biwakowej 27 najczęściej około 16. Jak ktoś chętny(a). 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domo00 Posted September 2, 2015 Report Share Posted September 2, 2015 Chętnie się spotkam i wspólnie polatam Także do zobaczenia. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Monsti Posted November 9, 2015 Report Share Posted November 9, 2015 Najbliższa sobota, jesli podoga dopisze, aktualna? Chętnie bym dołączył bo jeszcze kompletnie nie znam tamtych okolic. Dajcie znać. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotreklodz Posted January 10, 2016 Report Share Posted January 10, 2016 Dawno mnie tu nie bylo... Po dwoch latach wykopalem z garazu XRke... Sa tu jacys "rekreacyjni" endurzysci do wspolnego emeryckiego latania, raczej turystycznego? Jakby byl ktos z ELW to odezwijcie sie na prv. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wilku Posted February 18, 2016 Report Share Posted February 18, 2016 Chętnie się spotkam i wspólnie polatam Także do zobaczenia. Witam latasz jeszcze po okolicach crossowo? Jak coś jestem chętny ktm 450 ! Pozdro 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post tomahouk Posted May 25, 2016 Popular Post Report Share Posted May 25, 2016 (edited) Witam szanownych użytkowników motocykli crossowych .Chciałem was zapytać czy jesteście w stanie zebrać się większą grupą wstępnie w dniu 9 lipca na imprezie naszego forum (szczegóły niebawem). Chodzi tu miedzy innymi o wystawienie swoich maszyn na widok publiczny oraz od czasu do czasu wykonać pokaz-przejazd dla ludzi odwiedzających imprezę.Jeszcze jak udałoby się wam stworzyć jakąś rampę do przejazdów lub zwykły przejazd przez opony czy coś w tym stylu byłoby super.Oczywiście każdy pomysł sie liczy co do przejazdu po czym tam chcecie.Jeżeli jesteście zainteresowani proszę wyznaczyć jedną osobę do kontaktu ze mna na pw dogadamy szczegóły.Sprawa dość pilna bo nie wiem czy możemy liczyć na wasza pomoc czy też szukać po obcych.Dziękuje za każde info Edited May 25, 2016 by tomahouk (see edit history) 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomahouk Posted May 31, 2016 Report Share Posted May 31, 2016 (edited) Cóż crossy wignely razem z ich kierownikami z forum a szkoda Edited May 31, 2016 by tomahouk (see edit history) 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kwiatek96 Posted June 1, 2016 Report Share Posted June 1, 2016 Słuchaj wejdź na fejsie w moich znajomych, Kamil Borowiec on się buja crosowkami jeździ na różne imprezy między innymi tez jest współ organizatorem itd, myślę że na bank pomoże 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts