Skocz do zawartości

Spotkania Łódź

grhotto

Rekomendowane odpowiedzi

Przyjedz w czwartek na parapet a na pewno się z kimś dogadasz ;)

na http://motocykle-lodz.pl/topic/2259-czwartkowe-spotkania-1900-central-info/

Parapet a Central to dwa różne miejsca !!

Zapraszam w czwartek po 18 od central II.

Szczerze mówiąc mogę się dostosować. Kupiłem 1,5 miesiąca temu KTMa i nie mam z kim jeździć stąd cały ten temat. Ewentualnie sam mogę zorganizować spotkanie, znam parę fajnych miejsc w okolicach Zgierza :smile:

Podjedź na brus w niedziele koło południa - towarzystwa Ci nie zabraknie. Ewentualnie z Yksilionem zapraszamy "łódzką - wschodnią" krainę pozwiedzać.

Tylko Honda -> XL600V + XR400R = :riding:

Słyszałem że na brusie dużo hopek podjazdów i błota :biggrin: Zabawa na cały dzień?

Brus to teren na trzy niedzielne kwadranse,gdy czas na rodzinny rosol nie pozwala CI na wiecej;)

Teran fajny, bo prawie w centrum miasta, dosc spory. Cos tam znajdziesz dla siebie,ale bez wiekszych emocji:). W listopadze mam nagranego malego "dzika" wiec z checia sie ustawie, na jesienno-zimowe jezdzenie.

• 3 tygodnie później...
  • 5 miesięcy temu...

Bardzo chętnie, ale dopiero załatwiam motocykl. Śledzę wątek i jak przyjdzie czas, to się przypomnę ;)

Konfucjusz: Po­wiedz mi, a za­pomnę. Po­każ mi, a za­pamiętam. Pozwól mi zro­bić, a zro­zumiem.

2010-2012: BMW F650 '95 48KM; 2014-2018: Suzuki GSF Bandit S 600 '96 78KM "Smokey"; 2017-: AJP PR3 240 Supermoto '17 23KM "Rowerek"

• 4 miesiące temu...

Witam :smile: lata ktoś w łódzkim powiat łaski i okolice ? : ) Ja obecnie dopiero początki Na yamaszce dt 90 wydech gianneli,sprzegło od ktm125 ,tylni amorek i zawieszenie z przodu od ktm 125, i większy gaźnik dellorto  :smile: 

• 5 miesięcy temu...
  • 5 tygodni później...
  • 6 miesięcy temu...

Witam. 2 Dominatory i KTM. Latamy po lublinku (okolice lotniska) jazda rekreacyjna bez asfaltów. Mozna się przyłączyć. Delikatnie bo jesteśmy po trzydziestce :smile: . Mile widziane kobiety na enduro. Spotykamy się piątek, sobota na ul.Biwakowej 27 najczęściej około 16. Jak ktoś chętny(a).

• 2 miesiące temu...

Najbliższa sobota, jesli podoga dopisze, aktualna? Chętnie bym dołączył bo jeszcze kompletnie nie znam tamtych okolic. Dajcie znać.

• 2 miesiące temu...

Dawno mnie tu nie bylo... Po dwoch latach wykopalem z garazu XRke...

Sa tu jacys "rekreacyjni" endurzysci do wspolnego emeryckiego latania, raczej turystycznego?

Jakby byl ktos z ELW to odezwijcie sie na prv.

Tylko Honda -> XL600V + XR400R = :riding:

• 1 miesiąc temu...
  • 3 miesiące temu...

Słuchaj wejdź na fejsie w moich znajomych, Kamil Borowiec on się buja crosowkami jeździ na różne imprezy między innymi tez jest współ organizatorem itd, myślę że na bank pomoże :smile: