Muodyv6 Opublikowano 22 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 A długo już ją masz;>? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasza Opublikowano 22 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 A długo już ją masz;>?pierwszy sezon minął i jestem bardzo zadowolony.. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 22 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 coś było jakaś awaria czy raczej nie;>? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasza Opublikowano 26 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 coś było jakaś awaria czy raczej nie;>?jak dla mnie najlepszy motocykl jakim jeździłem i jak narazie nie miałem żadnej awarii 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 to właśnie jest moim marzeniem taki gixxer i bd dążyc do tego 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasza Opublikowano 28 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 to właśnie jest moim marzeniem taki gixxer i bd dążyc do tegomoim marzeniem też kiedyś był. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 29 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 i się spełnił;] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adi Opublikowano 28 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 siemka jeżeli ta zamiana nadal aktualna to podaj jakieś namiary na siebie tel albo coś jest k4 godne uwagi więc może coś z tego by było 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi