swierszczu Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Od dwóch miesięcy jeste posiadaczem tego motorka. Dopiero zaczynam przygodę z dwoma kółkami i jak dla nowicjusza to zaje fajny moto! Ma moc i dobrze sie prowadzi. Zrobiłem już nim 4 tys. km. i ciągle mi mało:-) Jak ktoś ma ciekawe propozycje na wypad poza miasto to z chęcią się pisze:-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maloletni Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Ładna .Pogratulować zakupu i oby chodziła jak najdłużej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiTuF4 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 No no ładna Widzę ,że eksploatacja wre Jak coś to 29 Września zlot w Bełchatowie Można zebrać ekipę i byłyby dwie części motorowery i 125 oraz 2 grupa duże moto Chyba żebyście się ograniczyli do 100 km/h 0 Cytuj Moja Derbi Senda X-Treme 2007 Sport :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikorr Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Bardzo fajne moto 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Langus92 Opublikowano 3 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Super motocykl, bardzo mi się spodobał Jak tam z osiągami i spalaniem u Ciebie? Ile to ma mocy Co do zlotu do Bełchatowa może bym się podłączył 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 3 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Podoba mi się fajne malowanie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sovteq Opublikowano 3 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Fajny sprzęt. 0 Cytuj Honda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 4 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Ładny sprzecik. Niedawno mialem okazje takim pojezdzic, szału nie ma, ale za to bardzo wygodna pozycja na miasto i w trase. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeZet Opublikowano 4 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Kilka lat temu miałem dylemat czy takiej maszynki sobie nie sprawić. Bardzo dobrze mi się ją prowadziło i pozycja za kierownicą była bardzo wygodna . Wybrałem jednak fz6. Co do jazdy poza miastem to dokucza brak owiewki przy większych prędkościach (pewnie jak u większości nakedów). Jeśli będziesz dbał o swoją zabawkę, to ta z pewnością dostarczy Ci jeszcze wiele radości . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swierszczu Opublikowano 4 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Suzi ma 100 kucuków i 3, 6 do setki (katalogowo) osobiście tego nie sprawdzałem bo świeżak jestem :-) Spala ok 6l/100. Jak dla mnie na poczatek to moto pierwsza klasa. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jorima Opublikowano 4 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 fajna maszyna jeno jak by był inny kolorek to była bym zachwycona <akceptuję tylko trzy kolory na motocyklach - czarny, czerwony i biały. nie licząc KTMów tu wiadomo jakie kolorki> 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_lc4 Opublikowano 4 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Zuza fajny naked, podomykaj oponki bardziej nie licząc KTMów tu wiadomo jakie kolorki> Noooo, już myślałem Ale białe też są, choruje na białego SMCR'a 690. 0 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szara Opublikowano 4 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 fajna maszyna jeno jak by był inny kolorek to była bym zachwycona <akceptuję tylko trzy kolory na motocyklach - czarny, czerwony i biały. nie licząc KTMów tu wiadomo jakie kolorki> Dakładnie Inny kolor i było by elagancko Ale bardzo przyzwoicie. 0 Cytuj Jestem mila i uprzejma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Capulet Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Też się zastanawiałem nad takim moto ostatecznie trafiło się Z750. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi