swierszczu Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Od dwóch miesięcy jeste posiadaczem tego motorka. Dopiero zaczynam przygodę z dwoma kółkami i jak dla nowicjusza to zaje fajny moto! Ma moc i dobrze sie prowadzi. Zrobiłem już nim 4 tys. km. i ciągle mi mało:-) Jak ktoś ma ciekawe propozycje na wypad poza miasto to z chęcią się pisze:-) 0 Cytuj
maloletni Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Ładna .Pogratulować zakupu i oby chodziła jak najdłużej 0 Cytuj
WiTuF4 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2013 No no ładna Widzę ,że eksploatacja wre Jak coś to 29 Września zlot w Bełchatowie Można zebrać ekipę i byłyby dwie części motorowery i 125 oraz 2 grupa duże moto Chyba żebyście się ograniczyli do 100 km/h 0 Cytuj Moja Derbi Senda X-Treme 2007 Sport :3
Langus92 Opublikowano 3 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2013 Super motocykl, bardzo mi się spodobał Jak tam z osiągami i spalaniem u Ciebie? Ile to ma mocy Co do zlotu do Bełchatowa może bym się podłączył 0 Cytuj
AndrzejCBR Opublikowano 3 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2013 Podoba mi się fajne malowanie. 0 Cytuj
Lans Opublikowano 4 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2013 Ładny sprzecik. Niedawno mialem okazje takim pojezdzic, szału nie ma, ale za to bardzo wygodna pozycja na miasto i w trase. 0 Cytuj
PeZet Opublikowano 4 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2013 Kilka lat temu miałem dylemat czy takiej maszynki sobie nie sprawić. Bardzo dobrze mi się ją prowadziło i pozycja za kierownicą była bardzo wygodna . Wybrałem jednak fz6. Co do jazdy poza miastem to dokucza brak owiewki przy większych prędkościach (pewnie jak u większości nakedów). Jeśli będziesz dbał o swoją zabawkę, to ta z pewnością dostarczy Ci jeszcze wiele radości . 0 Cytuj
swierszczu Opublikowano 4 Września 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2013 Suzi ma 100 kucuków i 3, 6 do setki (katalogowo) osobiście tego nie sprawdzałem bo świeżak jestem :-) Spala ok 6l/100. Jak dla mnie na poczatek to moto pierwsza klasa. 0 Cytuj
Jorima Opublikowano 4 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2013 fajna maszyna jeno jak by był inny kolorek to była bym zachwycona <akceptuję tylko trzy kolory na motocyklach - czarny, czerwony i biały. nie licząc KTMów tu wiadomo jakie kolorki> 0 Cytuj
michal_lc4 Opublikowano 4 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2013 Zuza fajny naked, podomykaj oponki bardziej nie licząc KTMów tu wiadomo jakie kolorki> Noooo, już myślałem Ale białe też są, choruje na białego SMCR'a 690. 0 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel
Szara Opublikowano 4 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2013 fajna maszyna jeno jak by był inny kolorek to była bym zachwycona <akceptuję tylko trzy kolory na motocyklach - czarny, czerwony i biały. nie licząc KTMów tu wiadomo jakie kolorki> Dakładnie Inny kolor i było by elagancko Ale bardzo przyzwoicie. 0 Cytuj Jestem mila i uprzejma
Capulet Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2013 Też się zastanawiałem nad takim moto ostatecznie trafiło się Z750. 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi