Kokos Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Aloha! Koniec wakacji coraz bliżej, więc czas uczcić ostatnie chwile wolności. Serdecznie zapraszamy wszystkich motocyklistów na mini grilla, który odbędzie się w najbliższą sobotę na prywatnej działce. Jesteśmy w stanie pomieścić ok. 20-30 maszyn. Prosimy o potwierdzanie obecności, abyśmy mogli się odpowiednio przygotować. Dla wszystkich którzy przyjadą będzie czekać gorąca kiełbaska + napój. Bardziej spragnionym i zgłodniałym, polecam dodatkowo zaopatrzyć się we własnym zakresie Spotkanie ma charakter typowo towarzyski, bez dodatkowych atrakcji zlotowych lub parady. Start: godz. 17:00 Lokalizacja: ul. Bugaj 67, Pabianice Na wszelkie pytania odpowiedzą Kokos i DjArkadius 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychol Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 ja tez moge hi 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Sob Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Siema,co jest grane,imprezka??? wie ktoś coś więcej? 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faza Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Toż to 200 metrów od naszej chaty 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Arkadius Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Bo my to organizujemy. Gadaliśmy kiedyś jak przyjechałeś z wycieczki swoją CB 500 . Jako że nie mogliśmy być na ostatnim pikniku w Górce Pabianickiej z powodu nagłego wyjazdy nad morze postanowiliśmy zrobić grilla na naszej działce dla przyjaciół. A że przyjadą motocyklami to od razu powstał pomysł ogłoszenia tego na forum i zaproszenia osób z forum. W planach typowo grillowa atmosfera : przyjazd i pogaduszki przy kiełbasce ( darmowa dla osób które potwierdzą przyjazd) Posiedzimy, pogadamy, może jakoś bardziej się zintegrujemy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Kurde super ze będzie taka impreza oczywiście potwierdzam obecność ale Dopiero jak obstawimy http://motocykle-lodz.pl/topic/5097-zaproszenie-na-ślub-310813-dadza84-i-michał/ Nie wykluczone zatem ze zwali się wieksza ekipa 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Arkadius Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Kurczę fajnie było by pojechać na tą paradę, ale niestety musimy być wcześniej na działce i to wszystko przygotować. A co do limitu 20-30 motocykli to głownie mieliśmy na myśli zapewnienie parkingu na terenie naszej działki i miejsc w miarę siedzących. Jeśli komuś nie przeszkadza stanie albo poczekanie na kiełbaskę to z naszej stronie nie będzie przeciwwskazań dla większej ekipy. Tylko żebyśmy do soboty wiedzieli ile będzie osób tak aby nic nie zabrakło i będzie luzik 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SWIREQ Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Pewnie glodny bede jesli to bedzie w sobote to decyzja padnie po obstawie i tak jak moj przedmowca napisal moze byc ciasno 0:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 (edytowane) smacznego grilla eh, akurat bede w gorach.. nie ma to jak polaczenie 2oo i grilla Edytowane 28 Sierpnia 2013 przez jaquzie (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s2nter Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 s2nter zgłasza chęć przybycia Bardzo miło wspominam ognisko na zlocie Hondy CB500, który zorganizowałem, więc tutaj też zapewne będzie świetnie 0 Cytuj Kiedy wsiadam na motocykl, budzę się ze snu i zaczynam prawdziwie żyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żyszk Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 wpadnę na chwilę przywitać się pasowało by w końcu poznać kogoś z okolic bliższych 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faza Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 ... Bardzo miło wspominam ognisko na zlocie Hondy CB500, który zorganizowałem.... A kiedy był ten zlot i gdzie? Bo my to organizujemy. Gadaliśmy kiedyś jak przyjechałeś z wycieczki swoją CB 500 ... Pamiętam rozmowę. Jak zobaczyłem Twojego posta i doczytałem, że jeździsz XJ to zaraz pomyślałem, że to musi organizować ten koleś co kiedyś z nim gadałem przed blokiem :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s2nter Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 A kiedy był ten zlot i gdzie? http://cb500.pl/viewtopic.php?f=9&t=334 9-10 maja 2009 w okolicach Strykowa Ach, miłe wspomnienia 0 Cytuj Kiedy wsiadam na motocykl, budzę się ze snu i zaczynam prawdziwie żyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hosel Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Łapka w góre :-) wpadne :-) @Arek W końcu się spotkamy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Arkadius Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Miło mi czytać pozytywny odzew. Jak impreza wypali do pogadamy kolejnych edycjach. Działka trochę ogarnięta żeby więcej maszyn mogło sobie zaparkować w środku. Jeszcze jutro zostało dopięcie na ostatni guzik. Jeśli ktoś zamierza jechać po paradzie ślubnej to na pewno jedzie na nią Bartek na CBR F2. Zna dokładną drogę, wiec osoby chętne mogą się podczepić pod niego. Brama będzie otwarta - śmiało wjeżdżać i ustawiać się w poprzek na wolnych miejscach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokos Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Też się raduję z takiego odzewu, pogoda na jutro zamówiona, będzie grill ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żyszk Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 może ktoś jedzie ze mną przed imprezą oddać krew do manufaktury? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hosel Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 przed imprezą obstawiamy Dage i Michała tak to chętnie bym się przyłączył 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s2nter Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 A ja jednak dziś po południu muszę zostać w pracy :/ Niestety i tym razem odpadam... Ale pewnie będzie inna okazja 0 Cytuj Kiedy wsiadam na motocykl, budzę się ze snu i zaczynam prawdziwie żyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żyszk Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 przed imprezą obstawiamy Dage i Michała tak to chętnie bym się przyłączył no ja też jadę na obstawę po oddaniu krwi \ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hosel Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 no ja też jadę na obstawę po oddaniu krwi \ Ja nie wyrobie z czasem na krew next time 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokos Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Wielkie podziękowania dla wszystkich przybyłych na grilla, pomoc w jego zakończeniu - w ekspresowym tempie oraz za wspólne latanie Bardzo miło było was poznać i pogadać. Mam nadzieję, że i wam się podobało, oraz że miło spędziliście czas 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Arkadius Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 (edytowane) Jak dla nas było super. To była dla nas pierwsza tego typu impreza ale mam na dzieje że również wam się podobała. Dziękuję wszystkim za przybycie no i oczywiście za tą niesamowicie super szybką akcję sprzątania. Świetnie jest was poznać i oby utworzyła się jakaś fajna ekipa do wspólnej jazdy. Przygotowaliśmy się na większą liczbę osób ale i tak było zacnie. Jeszcze raz dzięki i do następnej integracji. Edytowane 31 Sierpnia 2013 przez DJ Arkadius (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faza Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Wielkie podziękowania dla gospodarzy za organizację imprezy. Bardzo sympatycznie spędzony sobotni wieczór 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enlil Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Niestety nie mogłem być, ale mam nadzieję, że uda się jeszcze spotkać, pogadać i polatać... Pozdrowienia. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi